Kategorier: Hverdagsliv

tillykke til moi

10 COMMENTS
SHOW
HIDE

Tillykke!! HURRA
Jeg troede faktisk også du var ældre, jeg selv fylder 21 om 1/2 år og du virker meget mere voksen end jeg, haha 😉
Håber du får en dejlig dag!

Kram fra Ida // http://www.uniquesilhouettes.bloggersdelight.dk

Andrea_CPH

Tillykke med fødselsdagen! Håber, du får en dejlig én af slagsen 🙂

Det er noget mærkeligt noget, det med alder, for et langt stykke hen ad vejen handler det meget om éns mentale tilstand. Alder og modenhed følges ikke nødvendigvis ad!

Jeg er lige fyldt 43 og har det fint med min alder. Jeg bliver altid skudt til at være væsentligt yngre, helt ned til 10-15 år yngre, og det er både mænd og kvinder, der gætter helt forkert. Da jeg var teenager, ville jeg gerne se ældre ud; nu nyder jeg at se yngre ud 🙂

Ha’ en god dag og weekend med fejring og forkælelse!

Stort tillykke!!
Jeg tror egentlig, jeg føler mig meget godt tilpas på det alderstrin jeg befinder mig på. Men jeg bliver tit skudt til at være noget yngre, men det er vist mest ud fra udseende.

Tillykke med fødselsdagen! Jeg troede faktisk du var ældre – og håbede det måske også, for når man ser på at du som 21-årig allerede er i gang med at skrive en kogebog og driver en ret god blog, så får jeg altså lidt stress på 😉 Haha. Jeg er selv 25, og efter jeg gik ind i 20’erne, har jeg faktisk slet ikke haft noget forhold til min alder. Jeg kan slet ikke forholde mig til det, og jeg ved ikke længere hvad jeg føler, haha.
Anyways, jeg håber du får en god dag!

Jeg er sådan en dame, hvor folk altid bliver overrasket over hvor gammel jeg er, måske fordi jeg er et stort pjattehoved, og laver meget fis, og inden i føler jeg mig heller ikke ret gammel, og i hvert fald ikke 48 år. Det eneste der selvfølgelig adskiller mig fra stadig at være 17, 25, 32 er den erfaring og støre sikkerhed, som man helt automatisk, tilegner sig i gennem livet!!!
Rigtig hjerteligt tillykke med fødselsdagen!! Håber du får en dejlig dag!!!

p.s. jeg blev mor 10 dage før min 21 års fødselsdag, så selvom jeg er barnlig, har jeg også altid været meget voksen!!

Hanne w

Tillykke med dagen 😀
Jeg blev hvert fald overrasket over at du ikke var et par år ældre, men det kan da kun være en god ting 😉
Håber du får en god dag!

Tillykke med din fødselsdag! Må indrømme at jeg også blev en kende overrasket over, at du ikke fylder mere end 21 år. Med det ikke sagt, at du ikke holder dig godt 😉
Håber du, trods alt, får en hyggelig dag, og er sikker på at du bliver forkælet af din kæreste.

Stort tillykke med dagen 😉

michelle

Et forsinket tillykke herfra søde og skønne Emma. Jeg har det så svært med det med alder.. Jeg bliver snart 24, og jeg er slet ikke “der” hvor jeg som 16-18 årig troede “man” var. Man var færdig med uddannelse eller hvert fald i slutningen af en, man boede sammen med en kæreste og måske havde man børn i tankerne. Intet af det er jeg.. Jeg skal til at begynde på min uddannelse (efter at være færdig uddannet materialist dog som jo også er en uddannelse), min kæreste og jeg leder efter lejlighed, men børn er stadig flere år ude i fremtiden. Nå.. Men nok sniksnak fra mig. Tror generelt jeg skal stoppe med at tro “man” skal være et bestemt sted i en bestemt alder og bare gøre det jeg synes er rigtigt i stedet. 🙂 håber du havde en dejlig fødselsdag!

Anne-Sophie

Forsinket tillykke! Jeg bliver også lidt overrasket selvom jeg egentlig har fulgt med siden du gik i gymnasiet. Du har bare prøvet og nået en del allerede, det er nok det, der narrer 😉
Jeg er selv 24 år, men bliver også altid skudt til at være ældre. Men det vendte for min mor, der havde det på samme måde, da hun var omkring 30 år, så satser på, det også gælder for mig 😉

LEAVE A

comment