Kategorier: DIY guides

Gaveindpakning

7 COMMENTS
SHOW
HIDE

Det er virkelig fint med hjerterne! Min svigermor fik et kort til sin runde fødselsdag forleden, hvor der også var lavet hjerter på den her måde i forskellige farver. Jeg tror dog mine julegaver bliver lidt mere kedelig end det i år. Jeg har dog planer om at hænge nogle stickygram-magneter ved sammen med til/fra-kortet. Det gjorde jeg sidste år, og det var en stor succes! Nu mangler jeg så bare de sidste julegaver. Der er kun én uge til jul i dag, og det stresser faktisk lidt at alle gaver ikke er i hus endnu!

Emma Martiny

Dét var en god idé! Vores køleskab er fyldt med Stickygram magneter, og det er så hyggeligt 🙂

Stine

Jeg er heldigvis færdig 🙂 devaluere er jeg virkelig dårlig til at pakke ind, så jeg har været nød til at få hjælp af en kreativ veninde og mi kære mor! Min veninde tænke så lagt at hun tog lost gran med som vi kunne binde fast – sådan noget havde jeg aldrig tænkt på at gøre, jeg har problemer med bare at krølle båndet 😀

Emma Martiny

haha 🙂 Gran på gaverne er også så fint!

Jeg er for to minutter siden blevet færdig med indpakning af alle gaverne. Nogle har jeg dog ladet butikkerne pakke ind (Matas og Sinnerup har ret fint papir i år, synes jeg). Dem jeg selv har pakket ind har jeg pyntet med blandt andet julekort og sukkerstokke og fine til-og-frakort. Lige nu er jeg bare lettet over, at jeg endelig har 21 gaver klar på toppen af bogreolen, så jeg kan forstsætte med min eksamen. Jeg brugte lige et par timer (og hele JUNO, der blev sendt på DR3) på indpakning. Ups.

Jeg har også selv valgt at pakke ALLE gaver ind selv i år 🙂 Der er noget helt specielt ved at gå rundt og tænke over, hvordan de får det helt rette udtryk og gå ud og købe fint papir og bånd og være kreativ med til-og-fra-mærker 🙂

Emma Martiny

Lige præcis 🙂 Send mig gerne et billede af dine gaver på instagram 🙂

LEAVE A

comment