Kategorier: Ikke kategoriseret

Selvværd og selvbebredelse

7 COMMENTS
SHOW
HIDE

Amen, Emma!
Jeg tror på, at hele den der moderne “søgen efter lykke” kan gøre mere skade end gavn, fordi man i forsøget ofte kommer til at definere lykke efter andres definitioner og glemmer at lytte til, hvornår man egentlig selv har det bedst. Nogle gange har jeg det bedst, når jeg ligger smattet ud på sofaen med chokolade på kravebenet og Friends på Netflix. Det er slet ikke en dårlig lykke 😉

“For så ville det måske gå op for os, at vi ikke skal ændre os, før vi kan begynde at leve livet.”
Den sætning ramte mig nok mere end jeg selv havde regnet med at indlægget kunne gøre, da jeg åbnede det via Bloglovin’. Jeg har ofte travlt med at forsøge blive bedre, ændre vaner og så videre, men måske glemmer jeg at nyde det liv der er i gang når jeg fokuserer så meget på forandring?

Amalie

Kære Emma,

Tak for et meget meget skarpt og modigt indlæg. Det er så vigtigt, at nogen råber op, for jeg tror, at alt for mange kender følelsen af ikke at slå til – jeg bukkede selv under med stress for fire år siden. Men de fleste, der tør at beskrive de her oplevelser, ender desværre ofte med at konkludere, at vi selv kan vælge alting. Så tak fordi, at du deler ud af dig selv, og fordi du også vover at se det lidt politisk. Det er sejt! Glædelig jul 🙂

Natasja

Åh, ha da! Du rammer plet igen, Emma… Du sætter ord på alle de tanker jeg går med lige for tiden. Jeg synes det er en rigtig vigtig diskussion. Jeg er nemlig i samme stil, som Gownsandroses skriver, ofte også lykkelig når jeg har tid til at spille Sims på min computer eller kan ligge i sengen og se film eller læse en bog. Jeg kan også være lykkelig ved tanken om alle de steder jeg gerne vil rejse hen eller hvordan min drømmestilling ville være, men jeg tror folk begår en fejltagelse når de tror at man skal føle den sotre lykke hver dag, og hvis de ikke gør det, så følger de ikke deres drømme. Den lille lykke har altså også ret! Jeg får helt stress ved tanken om at mit fremtidige job som pædagog måske ikke er det rigtige hvis jeg ikke hver dag tænker at jeg elsker mit job, fordi jeg glemmer at man godt kan være overordnet glad selvom nogle dage består af små lykker og andre dage har momenter af de store lykker. Jeg ved ikke om jeg giver mening, men for mig handler det om at jeg skal blive meget bedre til at være opmærksom på de små for ellers er jeg aldrig glad. De store får man ikke bare lige sådan, og selvom man går efter sine drømme tror jeg altså stadig der kan være ulykke, så det er farligt at stræbe efter i den tro at man ikke er glad uden. Mange små lykker kan jo også udgøre en stor.

Af hjertet tak for dit indlæg. Lige, hvad jeg havde brug for i dag!

johanne

Jeg har aldrig i mit liv kommenteret et blogindlæg, men det her bare så forbandet smukt og velskrevet. Det ramte uhyggeligt meget plet. TAK Emma – og god jul 🙂

Helene

LEAVE A

comment