Video: Min nytårsmake-up 2014

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
Siff

Hvor er du smuk! Måske er det på tide jeg får købt en af de nakeds der…. (:

Emma Martiny

Det tror jeg også, det er 😉

Sabrina G.

Sikke et fantastisk flot look, Emma! Tilpas iøjefaldende – tilpas neutralt 😉 Jeg tror jeg ender ud med en mørkegrå smokeyeye mer winged liner lidt ala det du laver. Har en helt fantastisk går shimmer øjenskygger fra ELF, der bare skråler på nytår! Dog har jeg inden nytårskjole fundet endnu, så tror det bliver til en sort fra skabet 🙂

Emma Martiny

En sort kjole er også perfekt til et glitrende smokey eye, så det lyder bestemt ikke, som en dårlig idé 😉

Sabrina G.

Nej, det er også det eg tænker 😉

[…] har tænkt mig at forsøge at ligge min nytårs makeup ud fra DENNE fine guide lavet af min dygtige kollega Emma Martiny. Tvivler dog på at min makeup bliver ligeså […]

LEAVE A

comment