Kategorier: Dagens outfit

Nytårsuniformen

7 COMMENTS
SHOW
HIDE
Andrea NS

Det kan godt være du ikke mener, at de skreg “Emma”, men jeg synes godt nok, at når de er på så skriger de nærmere “her passer jeg perfekt”! Du ser godt nok smækker nytårslækker ud 😉 men ville faktisk også gerne have set kjolen, så håber der kommer en anden anledning til den 🙂

Emma Martiny

Det skal der helt sikkert nok komme! Ellers må jeg selv invitere til fest 😉

Natasja

Det er sjovt, da jeg så dig i det outfit tænkte jeg både “Dét er Emma” og “Men jeg har ikke set hende i sådan nogle jeans før – modigt!”. Dejligt inspirerende at se dig springe fra dit oprindeligt planlagte outfit på noget så “specielt” som nytårsaften 🙂

Stine

Er helt vild med dit outfit, det roker der godt 🙂
Hvor er de fine pumps fra? Det er lige sådan nogle jeg leder efter!
Stine

Emma Martiny

Hej Stine 🙂 Det er et gammelt par, jeg har snuppet fra min søster, så jeg ved det desværre ikke 🙁

Trine

Hej Emma.
Hvor er dine pumps fra? Mangler nemligt lige sådan et par!
Trine 🙂

Emma Martiny

Hej Trine 🙂 de er desværre et ældre par, så jeg husker det ikke 🙁

LEAVE A

comment