Sobanudler med edamame, grønkål og cremet peanutbuttersauce

10 COMMENTS
SHOW
HIDE
Birgitte

Mmmh, det ser lækkert ud!

Emma Martiny

det er også virkelig, virkelig lækkert! 🙂

Uhm hvor lækkert Emma!

Jeg er også ret så vild med boghvedesmagen, så jeg må da prøve sobanudlerne – din ret lyder altså noget så fantastisk! Den må prøves 😉

Ha en skøn dag
Kh maria

Emma Martiny

Jeg tror, du vil elske dem. De kan dog godt være lidt svære at få fat på, hvis man gerne vil have dem af 100% boghvede, desværre.

God dag til dig også!

Annika

Hej Emma 🙂
Super nice opskrift!. Jeg mener de kan købes i diverse helsekost forretninger 🙂
Men jeg tænkte på hvad dine erfaringer med glasnudler?. Og er det et sundere alternativ til pasta og ris f.eks. hvis man ikke ønsker gluten som er i pasta.?

Emma Martiny

Glasnudler er vel lavet af ris, ikke sandt? I så fald er der jo ikke gluten i, hvis man er allergiker, men jeg tvivl på, at de indeholder særlig meget næring 😉

Molly

Hvor ser det lækkert ud! Hvis man ikke kan tåle hasselnødder, hvad kunne du så anbefale man puttede på i stedet?

Og btw. kom endelig med flere videoer <3 jeg er kæmpe fan!

Emma Martiny

Hej Molly 🙂 der bliver brugt peanuts i opskriften 🙂

Maja

Hvor har du købt soba nudlerne henne?:-)

Emma Martiny

LEAVE A

comment