Kategorier: Opskrifter, Salat, Tilbehør

Ristet blomkålscouscous med citron- og tahindressing // Opskrifter fra Go’ Morgen Danmark

5 COMMENTS
SHOW
HIDE

[…] kommet lidt nye retter på menuen, som blandt andet inkluderer denne rødbedesuppe og Emma Martinys blomkåls-couscous. Den er fra hendes nye kogebog, ‘Skønne Salater og Vidunderligt tilbehør’. Den bog […]

Nina

Det ser SÅ lækkert ud! Tror du det er muligt at skifte selve blomkålet ud med gulerødder? 🙂

Emma Martiny

Hej Nina 🙂 Resultatet vil nok blive meget anderledes, men det vil sikkert smage rigtig skønt også 🙂

Heidi

omg emma !!!! jeg har lige lavet denne salat her til aften. puha det smager godt 🙂 det er et hit. jeg er hermed hooked på dine andre opskrifter. det her er intet mindre end fantastisk. jeg skal en ting i morgen og det er i boghandlen og hente et eksemplar af dine bog. juhu du er fantastisk 🙂

Emma Martiny

Hvor er det bare skønt at høre, Heidi 🙂 Håber, du bliver glad for bogen 🙂

LEAVE A

comment