INTERIØR INSPIRATION // figenplante

9 COMMENTS
SHOW
HIDE
Mia

Hej Emma,
Det var også mig, der skrev her den anden dag vedrørende lejlighed, og jeg har bare lige et spørgsmål til – hvor længe gik der ca., før i fik jeres lejlighed? Ifølge hvad jeg kan se, er der 7-12 måneders ventetid på rigtig mange steder (ved ikke med jeres). Oplevede i at vente så længe? Eller kom i hurtigere til? Håber det er okay, jeg spørger så meget..

Mvh Mia

Emma Martiny

Hej Mia 🙂 Det er OK, du spørger bare. Vi fik vores lejlighed efter ca 6 måneder, men var vist ret heldige 🙂

Mia

Dejligt! Tak 🙂

Cecilia

God idé med en figenplante. Hos mig (bor stadig hjemme) står den udendørs. Kun én gang har vi fået et par gode figener. Friske figener er seriøst det bedste. De smager SÅ godt, så det er lidt ærgerligt at træet ikke bugner med figener, men der findes sikkert en forklaring 😉

Emma Martiny

Jeg ELSKER også friske figner, men som du også skriver, er det desværre ret svært at få sit eget træ til at gro frugter. Men hvor ville det være cool, hvis jeg kunne lære hvordan 🙂

Jeanette

Hej Emma
Allerførst så er det hyggeligt at følge lidt med i ‘gamle’ elevers liv, dernæst så er det virkelig en fornøjelse at se hvor flot du klarer dig.
Jeg elsker grønne planter – de giver liv til et liv. Kan bestemt også anbefale en fingerphilodendron eller pilea – de to er nemme at passe og gror hurtigt.
Kh Jeanette

Emma Martiny

Hej Jeanette 🙂
Mange tak. Hvor hyggeligt, du har lyst til at læse med!

Jeg har også kigget på fingerphilodendron. De er så fine! Jeg må en tur på planteskolen snart 🙂

KH

Sofia

Hej Emma, jeg faldt over din side, da jeg googlede figenplante 🙂 jeg tænkte på hvor din grå sofa er fra? Den er virkelig fin.

Mvh Sofia

Emma Martiny

Hej Sofia ? det er ikke min sofa, men et billede fundet på Pinterst

LEAVE A

comment