Kategorier: små ting

Små ting

5 COMMENTS
SHOW
HIDE

Så hyggeligt indlæg! helt i orden for mig, at du ikke er til modeuge. Plejer normalt bare at bladre videre i de blogs, jeg læser, når det omhandler modeugen 😛

Nanna Frank

hvor er din fine to-do liste/blok fra? 🙂

Emma Martiny

Hej Nanna 🙂 Den er købt i Berlin, så jeg kan desværre ikke give dig et link.

Sikke et dejligt indlæg og hvilken smuk løberute!

Jeg synes at modeugeindlæg på sin vis kan være spændende nok, men jeg foretrækker til hver en tid mere personlige posts som dette. Kan i hvert fald godt forstå, at du prioriterede kærestetid og hygge 🙂 Det havde jeg også gjort!

Michelle

Jep – ikke flere modeblogger indlæg, tak. De eneste jeg finder interessante er en sjælden gang i mellem dem fra backstage med tip til make-up men de er måske ét indlæg ud af 100 og ærlig snak så keder de indlæg mig oftest.

LEAVE A

comment