Kategorier: Min Måned

Instagram lately #Januar15

14 COMMENTS
SHOW
HIDE
Rosa

Har du et eller andet sted linket til din optræden i GoMorgenDanmark? Måske har jeg bare misset det… Vil du gøre det igen? Jeg vil så gerne se det:-)

Emma Martiny

Du kan se det på TV2 play, men man skal desværre betale for at have en bruger 🙁

Astrid

Det staves surrealistisk. 🙂

og du er fucking sej, at du har udgivet en kogebog! Det må man gerne være lidt ekstra stolt af.

Emma Martiny

Du har ret, Astid 🙂 Indlægget blev skrevet sent i går aftes 😉

Josefine

Dejligt at høre Emma! Det er en fornøjelse at følge dig og det kan aldrig blive for positivt 🙂

Emma Martiny

søndagskram til dig Josefine 🙂

Natasja

Åh Emma , hvor er det dejligt at se dig skrive sådan om dig selv og dit liv 😀 <3

Emma Martiny

Søde Natasja 🙂

Anne Sofie

Glæde skal deles 🙂 Kan kun smile på dine vegne! Jeg ‘opdagede’ dig i Go morgen DK, og har fulgt dit univers lige siden! Du er meget inspirerende og dygtig!
Knus fra en mor-på-barsel-som-derfor-ser-meget-morgentv-og-nyder-inspiration-til-en-skøn-og-sund-hverdag 🙂

Emma Martiny

Kæmpe knus tilbage til dig Anne Sofie 🙂 Du har helt ret 🙂

Sabrina G.

Spred glæden for Søren! Jeg bliver glad, når andre er glade, og dit indlæg fik mig til at smile stort 🙂 Tror Pharrels “Happy” kunne være en titel sang for din januar-måned!

Emma Martiny

haha, det er ikke en gang helt løgn 😉

Katrine

Kære søde Emma

Din januar lyder som en helt fantastisk måned, og al din glæde og succes er så fortjent! Nyd det endelig 🙂

Jeg fik lyst til at kommentere pga. dit sidste afsnit i indlægget. Jeg er selv kæmpe modstander af, at vi har sådan en “det er forbudt at være for lykkelig”-mentalitet, og det er hvert fald endnu mere forbudt at skilte med det. Cathrine fra Rockpaperdresses tog emnet op fra et lille års tid siden her, og jeg synes det er sindssygt relevant: http://rockpaperdresses.dk/hvor-lykkelig-har-du-lov-at-vaere/

Det er som om, at man kun må råbe højt når tingene ikke går helt perfekt. Jeg er pt også et sted i mit liv nu, hvor jeg efter mange år med lidt for mange dødsfald, lidt for meget sygdom og svigt nu endelig er rigtig glad igen. Jeg sætter nok større pris på de fleste ting end mine venner og veninder gør, fordi jeg ser tingene fra et andet perspektiv. Derfor råber jeg også højt og poster gerne hvor hammer glad jeg er for livet og for min kæreste. Men det betyder desværre også, at jeg flere gange er blevet mødt med et “Al den lykke er jo til at brække sig over” og lign. udsagn. Jeg er så træt af at høre på det, og selvom jeg ville ønske jeg kunne sige pyt, tænker jeg jo alligevel over det, inden jeg siger eller poster noget næste gang. Som et ‘modsvar’ har vi herhjemme indført udtrykket: “Vi brækker os af glæde over livet!” – som jeg en dag fandt på en instagramprofilen “ordspiller” 🙂

Jeg fornemmer, at du tidligere også har haft dit at kæmpe med, så når det hele kører på skinner, så bliv endelig ved med råbe højt! Positive indlæg kan vi ikke få for mange af. Som Cathrine også så fint sluttede hendes indlæg af med, så tænker vi jo ikke tilbage på livet og siger: “Puha, der var jeg godt nok lige lidt for lykkelig”.

Så en kæmpe høj femmer til dig for at skrive: “Helt ærligt, så gider jeg ikke lægge beslag på mig selv. Jeg er glad. Virkelig. Og ligesom man skal ikke være flov over at have det skidt, skal man sørme heller ikke lægge låg på, når alting endelig flasker sig”. Jeg er vild med det, det er sgu sådan det skal være!

Jeg ønsker dig masser af glade stunder fremadrettet, og håber al den glæde og lykke varer ved længe endnu.

Tak for en fantastisk blog og rigtig god aften 🙂

Emma Martiny

Cathrines indlæg rammer godt nok plet. Tusind tak for linket – og mange, mange tak for din søde kommentar Katrine. Den fik mig til at tænke, for du har virkelig ret 🙂

LEAVE A

comment