Kategorier: Morgenmad, Opskrifter

Sød kartoffel-granola

8 COMMENTS
SHOW
HIDE

Hvor ser det lækkert ud. Kan man poppe boghvede og andet efter samme fremgangsmåde som amaranth? Jeg får snart en pakke raw boghvede og vil gerne prøve at poppe dem.

Kh.
Anne-Marie

Emma Martiny

Hej Anne-Marie 🙂 Ja, det skulle gerne fungerer på samme måde. Jeg har dog endnu ikke prøvet det endnu.

Hvorfor har jeg aldrig tænkt på det? Jeg ELSKER sød kartoffel og kunne leve af dem! De må prøves i en granola variant snarest, røv lækker idé Emma! 😀

Emma Martiny

Jeg håber, du vil synes om resultatet 🙂 Jeg synes, det er vildt lækkert!

Orv, hvor lyder det bare spændende! Jeg har i flere år tænkt på, at jeg gerne ville spise grøntsager om morgenen, men det bliver bare aldrig til noget. Den her granola er da et oplagt babystep – selvom det bliver i meget små mængder 🙂

Emma Martiny

Det har du fuldstændig ret i 😉

Maiken

Hej Emma!
Jeg har desværre ikke noget kokosolie, men jeg kan læse mig til, at jeg kan erstatte det med smør. Skal smøren smeltes, inden jeg blander det sammen med de andre ingredienser

Emma Martiny

Hej du 🙂 Hvis du har en god blender eller foodprocessor, kan du sagtens bare bruge blødt smør. Ellers kan du smelte det hurtigt i en kasserolle.

LEAVE A

comment