Kategorier: Kogebog

Min næste kogebog

25 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sofie

Sådan Emma ! – Jeg glæder mig til den næste kogebog ! 🙂

Emma Martiny

Det er jeg bare så glad for at høre, Sofie 🙂

Pernille

Skøn nyhed – stort tillykke! Jeg glæder mig allerede. Jeg er RIGTIG glad for din første kogebog og bruger den ofte. Så sent som i går fik vi rucolasalat med fennikel og parmesan – det smagte super godt og jeg fik smagt fennikel for første, men bestemt ikke sidste gang. Jeg er vild med de smukke billeder, at opskrifterne er nemme at følge, og at der er kommentarer og tips før opskriften, fordi det giver en ide om hvad man kan forvente sig. Håber du får det lige så sjovt med nr. 2 som med nr. 1 🙂

Emma Martiny

Det er bare SÅ dejligt at høre Pernille 🙂 Tusind tak for din besked, sådanne tilbagemeldinger gør mig så glad! Kæmpe kram.

Kæmpe tillykke med kontrakten Emma! Jeg har desværre endnu ikke fået fingrene i bogen, men har kun hørt ros og der har allerede været et par gange, hvor jeg tænkte: Der kunne jeg nok have fået inspiration i Emmas kogebog. Glæder mig til at se, hvad du har i ærmet til den næste.

Emma Martiny

Tak, Mia! 🙂 Jeg har en masse gode sager gemt der oppe 😉

Andrea NS.

Jaaa! Tillykke Emma! <3 Jeg havde godt tænkt, at det muligvis var det, men turde næsten ikke håbe. Hvor er det sejt gået, og et kæmpe fortjent klap på skulderen til dig. Glæder mig allerede! 🙂

Emma Martiny

Tusind tak søde Andrea 🙂

Andrea_CPH

Godt gået 🙂
Det minder mig om, at jeg ikke har fået købt den første endnu. Det må jeg se at få gjort!

Emma Martiny

Tak søde du 🙂 er sikker på, du vil synes om den 🙂

Hvor er det bare sejt! Stor respekt herfra 😀

Emma Martiny

Tusind tak, Anna! 🙂

Anna LS.

Sådan! Tillykke!

Emma Martiny
Cecilia

Stort tillykke, hvor er det bare sejt gået Emma!
Du kan tro jeg også skal have fat i din næste kogebog.
God skriveproces indtil da 😉

Emma Martiny

Mange tak Cecilia 🙂

Marianne Brødsgård Petersen

Stort TILLYKKE med din nye kontrakt. Kogebog nr. 1 findes i vores hjem og Jakob har fundet flere brugbare retter han har taget med sig til Ålborg.

Emma Martiny

Mange tak Marianne! Håber I alle har det godt 🙂

Åh, hvor er det fedt for dig. Tillykke!! 🙂

Emma Martiny

Tak Simone! 🙂

Anne-Sophie

Kæmpe tillykke! Det er godt nok sejt, og det virker så velfortjent!!
Jeg er i hvert fald glad for mit eksemplar af din første 😉 æv med computer, men godt, din harddisk næsten er reddet.
God solskinstirsdag 🙂

Sabrina Graversen

Wuhuuuu! Hvor er det bare fantastisk, Emma

Emma Martiny

LEAVE A

comment