Kategorier: Morgenmad, Opskrifter

Bagt gulerodskage-grød

18 COMMENTS
SHOW
HIDE
Anna

Tror du måske man kan lave den i mikroovnen? Sådan lidt ala kop-kage? 🙂

Emma Martiny

Det kan du helt sikkert, men så bliver den ikke sprød 🙂

Uhm, bagt havregrød står højt på min liste over ting, jeg vil prøve. God idé at lave det i en gulerodskageversion!

Petra

Morgenmad efter mit hjerte!
Tak for opskriften (opskrifterne generelt) 🙂

Amalie

jeg elsker virkelige dine opskrifter. Det hele ser så lækkert og nemt ud

Lotte

Det lyder virkelig lækkert! Det skal med på næste uges mad-forsøgs-plan!
Jeg forsøgte mig med din opskrift på lakseroulade i aftes, og hold nu op jeg er begejstret! Jeg har delt opskriften med diverese veninder, som jeg har være nærheden af det sidste døgns tid og henvist til din blog og virkelig fine youtubekanal. 😀

Emma Martiny

Hvor er det bare dejligt at høre, Lotte 🙂 Tusind tak!

Birgitte

Jeg. Kan. Ikke. Lide. Grød, Aldrig! Denne her var undtagelsen 🙂 Den måtte prøves, og den smager skønt! Havde ikke hirse, så jeg brugte lidt groft kokosmel – det er rigtig godt. Tak for opskriften 🙂

Emma Martiny

Det er godt at høre, Birgitte! Måske jeg har fået dig på grød-vognen 😉

Birgitte

Troede ikke den første kommentar kom afsted – så bare lad være at godkende den næste 🙂

Birgitte

Jeg. Kan. Ikke. Lide. Grød. Aldrig. MEN denne var undtagelsen – tak for opskriften 🙂 Brugte kokos i mangel af hirse. Det smager super!

Uhn, jeg har sådan en i ovnen lige nu, glæder mig til den kommer ud!

Har du prøvet at lave andre smagsvarianter, hvis ja hvilke?

Emma Martiny

Det er også super lækkert med banan 🙂

[…] og diverse. Men på en ristet rugbrød, røg det alligevel ned et par gange. 3) Forsøgte mig med denne opskrift på gulerodskagegrød. Vil prøve den igen snart, når jeg har lidt flere krydderier end […]

Camilla

Har du prøvet med kokosmælk?

Emma Martiny

Hej Camilla 🙂 Nej, men jeg er sikker på, det ville fungere super godt.

Hey Emma, faldt over denne opskrift her til morgen og fandt den super oplagt som en søndags-surprise til familiemorgenbordet, da den hverken kræver en tur i supermarkedet på en lidt kølig oktobermorgen og så emmer den bare af efterår med varme krydderier! tilføjede en håndfuld pecannødder for at give lidt ekstra bid, og vi var alle vilde med den:) God weekend til dig herfra

Emma Martiny

Hvor er det bare herligt at høre, søde du 🙂

LEAVE A

comment