Kategorier: BlogShop

BlogShop #2 // Ting, du skal overveje, før du starter en blog

6 COMMENTS
SHOW
HIDE

Godt indlæg for sådan én som mig, som lige er startet og haft de samme tanker, du her skriver om!

Fandt selv din blog pga en opskrift (på kikærtesalat, marokkansk-stil, som blev et hit!)

Camilla/Filmdiary.dk

Emma Martiny

Hej Camilla 🙂
Dejligt du synes om det. Og fedt at du har startet en blog om film! Jeg har lige kigget forbi og det vil jeg helt sikkert blive ved med 🙂

Zara Thustrup

Det er fedt med lidt info om oprettelse af en blog. Glæder mig til næste uges BlogShop indlæg 🙂

Emma Martiny

Dejligt at høre Zara! 🙂

Hej Emma.
Jeg startede selv en blog for et par måneder siden, mest med henblik på at blogge om én ting; nemlig renoveringen af en lejlighed som min kæreste og jeg skal flytte ind i. Tanken var, at jeg rigtig gerne ville dele min interesse omkring bolig og indretning og selv kunne se tilbage på det senere. Sidenhen er jeg dog også blevet lidt hooked på at dele lidt mode, lidt mad, lidt hverdag m.m. Men jeg ved ikke, om sidstnævnte virker for rodet, ift. udgangspunktet… Hmm. Jeg ved egentlig ikke, om jeg ville noget specifikt med kommentaren. Fik bare lyst til at skrive.
Tak for dejlig hverdagslæsning <3

Anne

Efter at have læst spørgsmålene igennem, kunne jeg egentlig svare ja til dem alle. Men åh altså hvor har jeg alligevel dage, hvor jeg synes det er halvflovt. For synes dem jeg kender bare det er åndssvagt, at jeg sådan er blevet blogger nu? Jeg kan jo se på mine statistikker at folk læser det jeg skriver. Men øv hvor får jeg præstationsangst og mindreværdskomplekser indimellem :/

KH Anne – http://www.altogintet.dk

LEAVE A

comment