Kategorier: BlogShop

BlogShop #4 – Sådan får din blog flere læsere

36 COMMENTS
SHOW
HIDE

Fedt indlæg! Det vil jeg helt klart tage til mig da jeg også er helt ny i blogger verdenen.

Emma Martiny

Godt du kunne bruge det Xenia 🙂

Hej Emma,

Tusind tak for de fine indlæg omkring hvordan man laver sin egen blog, får flere læsere mv. Det er til stor hjælp og meget inspirerende.
Bliv endelig ved i denne kategori 🙂

Mvh. Simone
http://www.simonebjerregaard.dk

Emma Martiny

Hej Simone 🙂 Jeg er glad for, du synes om dem! Tak for din kommentar 🙂

Super fint indlæg med mange brugbare tips. Tak for det! (:
http://cammi.dk

Emma Martiny

Det var så lidt, Camilla 🙂

Jeg er rigtig glad for indlægget. Gode overvejelser og råd! Jeg vil helt sikkert have det i baghovedet fremover 🙂

Emma Martiny

Tak Dina! 🙂

Det er nogle rigtig fine blogshop indlæg du laver! Det er jo netop lidt sjovere når der er respons på den anden side af skærmen 🙂 Keep it up! Jeg er hvert fald glad for de gode råd!

Emma Martiny

Tak søde du 🙂

Hej Emma! Super god og meget motiverende indlæg! Jeg har bloggen siden 2011 – så selvom jeg har gjort mig mange overvejelser i løbet af årerne og egentligt er ret god inde i det med at blogge, så var det her indlæg virkelige inspirerende for mig! Tusinde tak for det 🙂

Emma Martiny

Hej søde Amalie 🙂 Ja, det kan være rart med en lille reminder en gang imellem. Det var faktisk en ret stor hjælp til mig selv at skrive det her indlæg 😉

Hej Emma.
Virkelig spot on med dit: “Synes du, det er pinligt at dele dit blogindhold på de sociale medier? Så bør du nok genoverveje bloggens indhold..”
Jeg fandt i hvert fald ret hurtigt ud af, at jeg ikke skulle være fashion-blogger! Så er der bare det med kontinuitet, der halter bagefter. Kommer der et blogshop indlæg med guides til at holde et varieret, interessant, aktuelt og samtidig kontinuerligt indhold? Det kunne i hvert fald være super!

Emma Martiny

Hej Emilie 🙂 Det kan du tro! Jeg har planer om at skrive et indlæg om en “editorial calender”, som er utrolig brugbar 🙂

Josefine

Hej Emma, meget sjovt med lidt viden om blogging selvom jeg ikke selv blogger. Jeg fandt din blog helt tilfældigt fordi jeg googlede iherb. Det var vist din gamle blog, men da du så startede igen var jeg lidt frem og tilbage, og nu kigger jeg fast forbi hver dag.
For mig handler det nok meget om bloggerens personlighed. Det er svært at sige præcist hvad der tiltrækker mig, men jeg synes, at du er ret sej og har opnået meget i en ung alder.
Jeg er ca. 9 år ældre end dig, men jeg synes du virker så sød og hyggelig, og selvom jeg nok ikke er målgruppen for alle indlæg, er det stadig hyggeligt at kigge forbi. Og ja, meget vigtigt, at indholdet er velskrevet og uden stavefejl (og komma fejl), men jeg forstår godt, at det sker ind i mellem 😉
Jeg er forresten blevet ret afhængig af din kokos chokoladekage!! Den er også god til morgenmad hvis man har rester 🙂

Emma Martiny

Hej Josefine 🙂 Dejligt, du følger med 🙂 Godt du er blevet glad for opskriften – den er også et hit herhjemme 🙂

Hej Emma,

Tak for endnu et spændende indlæg om hvordan man får en succesful blog.

Jeg synes at dine indlæg giver et godt indblik i hvad man skal overveje både under oprettelsen og efter oprettelsen af en blog 🙂

Anne Simonsen

Hej Emma

Tak for nogle super indlaeg omkring opstart som blogger. Meget inspirerende og nyttig, brugbar information :smiley:

Mange hilsner
Anne

Emma Martiny

Hejsa Anne 🙂 Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en kommentar. Jeg er glad for, at du kan bruge indlæggene 🙂

Tak for de gode råd:) det kan helt klart at det er sjover at blogge, når man har flere læsere, jeg syntes personligt at det er fedt at blive anerkendt for det jeg skriver! 🙂
Mvh Maria
http://fashionuniverse.dk

Mange tak for de virkelig brugbare blogshop indlæg. Jeg har selv brugt dem rigtig meget i forbindelse med opstarten af min blog, og lige det med at få flere læsere er en udfordring.
Nyder at følge med i dit univers her, og du skriver rigtig mange inspirerende og brugbare indlæg 🙂

Super fint indlæg med gode råd! takker for det 🙂

Hej Emma 🙂

Hvordan laver du en “follow me on bloglovin” knap under hvert indlæg?

Mange Hilsner fra Camilla

Emma Martiny

Hej Camilla 🙂 Det er en del af blogger’s delights indstillinger 🙂

Hej Emma.

Super fedt indlæg, virkelig brugbart!
Jeg har bare et andet spørgsmål, hvor ser man om man har nogle læsere? 😀

Mange hilsner herfra.

Emma Martiny

Hej Simone 🙂 Mange tak! Du kan bruge Google Analytics.

Hej 🙂

Tak for nogle fede blogshop indlæg. Jeg popper tit forbi for gode råd, for dine er så brugbare og lige til (og så er din blog også ret så pæn ifht mange andre blogs om tekniske ting og sager.
Jeg sad virkelig og ventede på det link til “follow me …” Tænkte at det var da super smart og det skal jeg også have. Men æv – er ikke en del af bloggers delight universet…
Hvis du skulle have et andet godt råd i den retning, så sig gerne til 😉
Tak 🙂
Camilla – http://www.loveantalya.com

Jeg må lige spørge … hvordan har du lavet den fine bloglovin widget?? Den er bare virkelig pæn 🙂

Emma Martiny

Hej Camilla 🙂 Den har jeg selv lavet i photoshop.

Mange tak for alle dine gode forslag. Din tekst er meget inspirerende:-) og jeg vil bruge dine forslag på min egen blog muttersund.dk – der er relativ ny og som handler om hvordan du bedst passer på dig selv på DIN rejse gennem livet. Mit efterhånden lange liv har givet mig en del erfaringer, som jeg ofte hører at yngre kvinder OG mænd kan lide at læse om. Det er blevet let at miste troen på sig selv i dag … så der er brug for ældre og troværdige rollemodeller. Kærlig hilsen Alexandra Kjærgaard

Hej Emma.
Jeg faldt over din side lidt tilfældigt, heldigt for mig. Jeg kunne nemlig ikke lade være med lige at kigge lidt rundt – den så bare så fin ud. ? Så fandt jeg dette indlæg om hvordan man får flere læsere, det er super læsning for en nybegynder mig. Tak fordi du deler ud af dine erfaringer. Jeg skal helt sikkert have læst flere af dine indlæg i Blogshop.
Kærlig Hilsen
Camilla – minsoestersblog

Emma Martiny

Hej Camilla 🙂
Velkommen til! Dejligt at du hilser på.
Klem fra Emma

Jeg må hellere følge et af de råd du har givet i ovenstående: At kommentere på det blogindlæg jeg lige har læst 🙂
Jeg søgte faktisk på ‘Hvordan får jeg flere læsere på min blog’ og faldt over dit indlæg.

Jeg har haft min blog i snart 5 år, er ret aktiv (1-3 indlæg om ugen) og har en rød tråd osv. Men jeg føler ikke jeg har nok læsere, og der er da SLET ikke nok læsere der kommenterer på mine indlæg. (Her er det så jeg skal kigge på mine indlæg og overveje hvad jeg gør forkert 🙂 )

Der er tilknyttet både en IG profil og en FB profl. Her bliver der kommenteret lidt mere, men der er stadig ikke nok følgere.

Så NU skal der ske en ændring! Igang med at kommentere andre blogs og finde de vise sten ifht. at få folk til at kommentere…og i det hele taget finde min blog (Yes: SEO bliver der også flittigt arbejdet med 😀 )

Tak for et godt og konstuktivt indlæg 🙂

Kære Emma,
Det er simpelthen så fedt at du deler alle de gode tips! Det sætter sådan en blog-virgin som jeg kæmpestor pris på! 🙂 Det bøvler stadigvæk lidt for mig at få layoutet helt på plads, men jeg glæder mig til at implementere dine brugbare råd 😀

Mvh.
Hiba

Fedt indlæg! Især når man lige har oprettet en blog – Men det er en god pointe, at man bare skal blive ved med at blogge, også selvom man i det første stykke tid, kun skriver med dig selv! haha

Mvh
Sofia – Ninnis.dk

www.vibum007.wordpress.com

Hej emma.
Tusind tak for alle de fine råd vil lige kigge lidt på dem nærmere, og fik ideen til et nyt oplæg allerede.

Hilsen Rasmus

LEAVE A

comment