BLOGGER BEAUTY FAVORITES // Katinka Frederikke

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Anne-Sofie

Jeg er vild med disse indlæg, får altid ny inspiration 🙂

Noget helt andet – efter jeg havde set en del gange at du bruger Bare Minerals foundation, blev jeg nysgerrig og skiftede min Youngblood ud med Bare Minerals i stedet. Og sikke en stor forskel! Kunne ikke finde på at gå tilbage til Youngblood, den kager helt vildt i forhold til Bare Minerals silkefine mineraler. Du anbefalede mig at købe farven Fairly Light, og den passer perfekt. Men nu når solen begynder at titte frem, kan jeg allerede nu fornemme at om denne farve vil være for lys om en måneds tid. Hvilken farve vil du anbefale, at jeg går efter så? Altså måske bare én tone mørkere. Jeg har forsøgt mig frem på Bare Minerals hjemmeside, de har et kort farvekort. Dér når jeg frem til Medium Beige, men jeg er stadig i tvivl 🙂

Emma Martiny

Tak Anne-Sofie 🙂 Jeg synes ikke, at Medium Beige lyder som en helt skør idé, men jeg mener, at den har en lidt anden undertone… jeg kan dog ikke helt huske det, så hvis du bor i nærheden af en BareMinerals forhandler, ville jeg næsten kigge der forbi og tjekke farven 🙂

Christina

fedt tip med kokosolien. Fjerner den også vandfast makeup ? Huden i omkring øjenene bliver så let irriteret af vandfast makeup fjerner, så kunne være fantastisk med er natur produkt istedet ❤️

[…] ikke har besøgt bloggen, vildere er det ikke. Har i til gengæld set, at jeg har bidraget ovre hos Emma Martiny? Det fejrede jeg ved at lave hendes mexitærte i går aftes!

LEAVE A

comment