Mexicansk huevos rancheros

16 COMMENTS
SHOW
HIDE

Gud, det ser lækkert ud! Det må jeg helt sikkert afprøve herhjemme 🙂
Kram,

http://nikkilund.dk/

Emma Martiny

Du kan tro, det er lækkert 🙂

My oh my – sikke et treat Emma!!!
Jeg kan bestemt heller ikke kategoriseres som en “bøf-sovs-kartofler kinda girl” så denne ret vil også være den ultimative comfort food for mig 🙂

Ønsker dig den dejligste tirsdag
kram Maria

Emma Martiny

Rigtig god tirsdag til dig også, sødeste Maria 🙂 Kram!

Selvom jeg i allerhøjeste grad ER en bøf/sovs/kartofler kinda girl, er denne ret også jævnligt på menuen hjemmehos os. Dog mere som en slags luksus brunch/frokost i weekenden. Det er virkelig SÅ lækkert og det bedste er, at det også er billigt og meget mættende 🙂

Julie

Skal osten blandes i eller drysses over:P?

Det er på menuen i aften – ser så lækkert ud!

Emma Martiny

Det skal drysses over 🙂

Maiken Kristensen

Jeg havde en omgang bønnesalat fra i går og vidste ikke rigtig hvad jeg skulle bruge den til før jeg tilfældigt ramte forbi dette post, og både kæresten og jeg er kæmpe fan! Det er så lækkert! Tak, har lige spist op 🙂

Caroline

Det ser sindsygt lækkert ud. Kan man evt. tilføje hakket oksekød?

Emma Martiny

Hej Caroline 🙂 Ja, det tror jeg sagtens du kan, men det bliver en hel anden ret 🙂

Anne

jeg har købt ind til det i aften. det bliver spændende. har aldrig gjort mig meget i mexicansk mad, så har ingen fornemmelse af hvordan dette smager…. 🙂
Nu får jeg så syn for sagen.

Emma Martiny

Lad mig vide, hvordan det går 🙂

Nina

Hej Emma,
Jeg håber du ser min kommentar, selvom det er et gammelt opslag 🙂 Jeg vil bare sige at denne ret er helt fantastisk og derfor virkelig ofte på menuen herhjemme – min kødglade kæreste elsker den, og det siger ikke så lidt! Derudover er vi også store fans af dine quinoafyldte aubergine-ruller, som vi fylder med de grøntsager og kerner vi lige har på lager. Begge opskrifter er en del af vores go-to-retter og vi får dem i hvert fald en gang om måneden. Jeg prøver ofte dine opskrifter og de er altid lækre, men især disse to hænger fast 🙂 Så tusind tak!! Og hav en rigtig god aften – her står den på huevos rancheros! 🙂

Emma Martiny

Hej Nina 🙂 Sikke en dejlig kommentar at få. Mange, mange tak, for at du tog dig tid til at skrive til mig. Det gør mig simpelthen så glad, at folk har glæde af mine opskrifter 🙂 Kæmpe kram til dig!!

Karolina

Hej, kan man mon bruge andre bønner-røde, kidney? Ik så nemt at finde de sorte bønner i nærmeste butikker 🙂

Emma Martiny

Det kan du sagtens 🙂

LEAVE A

comment