Kategorier: Video

Video: Q&A // Spørgerunde

13 COMMENTS
SHOW
HIDE
Christine

Hvilket program redigerer du dine videoer I? 🙂

Emma Martiny
Siff

Hej Emma. Jeg ville bare lige sige tak for at du tog mine spørgsmål med, selvom de måske var lidt tunge. Var positivt overrasket over, at du svarede dem alle! Du er virkelig en velfunderet kvinde, der tænker over tingene. Dejligt! Hav en god dag (:

Emma Martiny

Det var da så lidt, Siff 🙂 God dag til dig også 🙂

Alberte

Lærerigt, sjovt og spændende! Tak for det :smiley: Lav gerne en video med tanker omkring det at prøve ikke at sætte sig selv i en boks.

Sabrina Graversen

Hahahaha! Heeeeej Emma 🙂 Du fik mig lige til at grine højlydt for mig selv! Det ikke hver dag, der bliver hilst på mig i en video 🙂

Hvor er det fedt du synes om mine kommentarer, jeg gør mit bedste for at huske at kommentere en gang imellem – Har på fornemmelsen det betyder meget for Jer, der blogger? Som altid er dine video sjove, søde og underholdene og en god måde at lave et break fra de klassiske blog-indlæg. Jeg er fan, også af den lidt mere personlige videoer, som det blev denne gang!

Jeg har et lille ønske til kommende blog-indlæg: Flere af de der: “Hvad får jeg at spise på en da”-indlæg 🙂 De indlæg er så inspirerende. Det kunne også være spændende at høre hvordan du sammensætter et outfit? Har du nogle kriterier eller guide-lines?

Jeg tror jeg stopper nu – Det blev alligevel en halv-lang smørre! Ha’ en pisse god (og solrig) weekend 🙂

Emma Martiny

Det betyder rigtig meget, at læserne kommentarer 🙂 Tak!
Jeg har skrevet begge dine ønsker til indlæg ned. Hav en skøn dag, søde du 🙂

Rikke Pia Hansen

Hej Emma
Jeg tænkte på, om du ikke ville lave et indlæg igen om dine hårrutiner igen – hvad du bruger af shampoo o.s.v, og om du flåder og glatter det, Ja, bare hvad du gør generelt 😉
Knus fra Rikke

Dicte

Du virker simpelhen som det sødeste menneske. Helt nede på jorden og så har du nogle virkelig velreflekterede tanker om mange forskellige emner. Tak for en virkelig fin video 🙂 og dejligt du har det godt igen – det stråler også ud af dig!

Emma Martiny

Hvor er du sød Dicte 🙂 Mange tak for din skønne kommentar.

Rikke Pia Hansen

Hej Emma
jeg tænkte på, om du ikke snart ville lave en guide igen, over dine hår rutiner?
Knus fra Rikke

Emma Martiny

Hej Rikke 🙂 Ja, det kan du tror. Der kommer en hel video om det inden længe 🙂

LEAVE A

comment