Kategorier: DESIGN SUNDAY

Design Sunday // Et flydende hus?

4 COMMENTS
SHOW
HIDE
Mette

OG hvis I ser en husbåd til salg et sted, så slå gerne på tråden! Århus’ udvalg af husbåde er meget begrænset :smiley:

Mette

OG hvis I ser en husbåd til salg et sted, så slå meget gerne på tråden!

Jeg er også kæmpe fan af husbåde og hvis det stod til mig boede jeg også på havet 🙂
Desværre har jeg på mange måder opgivet projektet – eller sat det på standby indtil jeg har en shit-load of money, for det koster kassen har jeg ladet mig fortælle. Både i permanent havneplads, renovering, varmt vand osv. Men måske man bare skal begynde at spare op?

Mette, Design Sunday

Du har ret i, at det er et dyrt projekt – i renovering osv. Jeg tror dog, det har meget at sige, om man vil ligge til nede midt i Aarhus/KBH, eller om man godt kan leve med at komme lidt længere ud (måske Riiskov?). Ift. varmt vand, så tror jeg, at solceller ville kunne gøre underværker. Men nej, jeg ved det ikke. Størrelsen af båden må jo også spille en rolle – jeg tænker max 15 meter?

LEAVE A

comment