Kategorier: Ikke kategoriseret

3 fængende podcasts

7 COMMENTS
SHOW
HIDE

EMMA! Går saftsusme med samme drøm om at have min egen podcast en dag!

Du vil elske den podcast, som hedder Filler – det er min favorit, men der er indtil videre kun én sæson. Det er styret af to unge creatives i London (mener de begge er i start tyverne), som interviewer andre i branchen. Det er meeeega godt! De har bl.a. interviwet to YouTubers (JacksGap og en eller anden pige, jeg ikke følger), en musiker og en fotograf! Det er møg-spændende, og det hele er optaget på en kaffebar, så der er hyggelige (men ikke forstyrrende) baggrundslyde. Glæder mig vildt meget til næste sæson! De ligger forresten på Soundcloud.

Jeg har faktisk kun hørt non-fiktive podcasts selv, men det kan være, jeg skal give de fiktive en chance. Det virker til at alle er helt oppe at ringe over dem!

Julie

Jeg er fuldstændig afhængig af Serial. Der kommer heldigvis en sæson to her til efteråret 😀

Yasmin

Nej, hvor sjovt! Jeg sad netop idag og tænkte om jeg skulle “ønske” mig et indlæg med flere podcast serier. Jeg har lyttet til det podcast om mysterier, som du anbefalede – og så selvfølgelig serial. Og jeg er total hooked på podcast. Jeg hører dem til og fra arbejde og på mine løbeture. Jeg ELSKER det! Tak fordi du anbefalede de andre! Og jeg må straks igang med at høre dem, du har anbefalet nu 🙂
Hvis du (som jeg) ikke helt kunne komme ud af serial universet, så synes jeg du skal høre undisclosed – det er videre efterforskning af Adnan Sayed sagen 🙂

Simone

Jeg stemmer helt sikkert på, at du begynder at lave podcasts! 🙂

Karoline

Åh nej! Jeg har godt tænkt over, at Emma ikke har blogget i lang tid, men når du skriver EX-blogger, betyder det så, at hun ikke kommer til at opdatere OhMyGown igen?! 🙁

Emma Martiny

Det må du høre Emma til… Jeg stemmer også for, at hun kommer igang med skriveriet igen promte!

Louise Holm

Ville være så fedt med din egen podcast søde Emma! Er stor fan af de her indlæg! Tak for dejlige anbefalinger <3

LEAVE A

comment