Kategorier: Gris, Hovedretter, Opskrifter

Polentapande med æg, bagte tomater, sprøde kikærter og chorizo-knas

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
ida

Ejj, hvor ser og lyder det lækkert! Jeg skal helt sikkert eksperimentere med bagte kikærter – jeg elsker dem rå og i gryderetter, så jeg vil helt sikkert også synes, de er et hit, når de er bagte og sprøde ☺️

Jeg har et spørgsmål om noget helt andet, som jeg håber, du vil hjælpe mig med. Dine fine makeup-videoer har givet mig lyst til at investere i en bronzer, som jeg ellers ikke har brugt siden jeg var ung teenager (og lad os ikke snakke om, hvordan det så ud ;-)). Bare lige til at definere kindbenene lidt og fremhæve gløden i ansigtet. Jeg har brune øjne og brunt hår og får en fin farve om sommeren, men er bleg som alle andre i vintermånederne. Valget står mellem Benefit’s Hoola og BareMineral’s Warmth – dem har jeg læst godt om både her og andre steder. Jeg hælder selv mest til Hoola, men hvis du skulle anbefale en nybegynder som mig en af de to, hvilken skulle det så være? Og hvilken slags børste skal jeg investere i dertil? 🙂

På forhånd tusind tak!

/ ida

Emma Martiny

Hej søde Ida 🙂
Jeg ville helt sikkert vælge Hoola, som jeg snakker om i denne video: http://emmamartiny.dk/2015/06/video-favoritter-maj15/
Den er mere ‘kold’ i farven end “Warmth”, og er derfor mere naturlig 🙂

ida

Tusind tak for hurtigt svar, Emma! Hoola er netop bestilt og på vej til mig! 🙂

Emma Martiny

Jeg håber, du synes om den! Du må lige vende tilbage til mig med respons 🙂

[…] resist the urge of getting my hair cut. On my list of things to cook in the near future are this polenta dish and this sweet potato […]

Simone

Hej Emma.
Ved du om polenta kan bruges selv om den er nogle måneder over datoen? 🙂
På forhånd tak

Simone

Hej Emma
Ved du om polenta kan bruges selv om det er nogle måneder over udløbsdato? 🙂
På forhånd tak

Emma Martiny

Hej Simone 🙂 Jeg kan ikke forestille mig, det er farligt, men vil naturligvis ikke anbefale det.

LEAVE A

comment