Kategorier: Dagens outfit

Hey? Vi bliver lige nødt til at snakke…

30 COMMENTS
SHOW
HIDE
Anna

Personligt elsker jeg dine “små ting” indlæg, dem bliver jeg så glad og inspireret af, så dem så jeg da gerne flere af :-). Derudover ville jeg elske at høre mere om din hverdag, især nu, hvor du er i praktik, men også derhjemme. Hvordan ser en normal dag ud for dig, evt. i videoblog form? (Selv om jeg godt ved, du tidligere har nævnt, at du ikke var så meget for at filme den slags. Men nu prøver jeg alligevel med det forslag ;-)). Jeg vil i hvert fald se frem til at se mere af dig og din personlighed på bloggen :-)!

Emma Martiny

Hej Anna 🙂 Årha, det med videoblog fra min hverdag har jeg det stadig lidt stramt med… men mon ikke, jeg kan finde ud af at dele en typisk dag på en alle anden måde 🙂 Tak for din kommentar!

Laura

Hej Emma. Jeg kan godt følge dine veninders tanker. Ikke at det er noget, jeg har tænkt så meget over, men nu hvor det bliver bragt på banen, så er jeg enig med dem. Men altså, du har jo en knaldgod blog og er klart en af de dygtigste af dem, jeg læser.
Jeg kunne godt tænke mig, at du skrev noget mere om din praktik. Hvor bor du i København, hvad er dine opgaver på forlaget, hvordan fik du pladsen, er det den branche du gerne vil ind i osv. 🙂

Emma Martiny

Hej søde Laura 🙂 Tak for din kommentar og de søde ord. Jeg har skrevet et indlæg om min praktik på min to-blog liste 🙂

Karen

Fedt! Jeg glæder mig til at læse med :D. Det kunne måske være fedt, at du lavede et indlæg “Mit liv (kort fortalt)”, hvor du måske skrev én linje for hvert år du har levet (eller legede med formen på en anden måde, så det er tydeligt, at det jo ikke er hele dit liv). Rigtig god ny uge 🙂

Emma Martiny

Tak for idéen Karen! God uge til dig også 🙂

Julie

Hej Emma. For ærlighed og åbenhed kan jeg anbefale Miriams Blok. Der er man som læser aldrig ført bag lyset eller kun præsenteret for et glansbillede. Alt fra hjertesmerte til insight i sponsorerede indlæg er faste topics

Emma Martiny

Hej Julie 🙂 Jeg er også stor fan af Miriams Blok. Hun er nice!

Mia

Hej Emma. Fedt du er så åben omkring det og smider den ud os læsere – det er jo netop også med til at gøre det mere personligt.
Du er skide dygtig, og der er gode grunde til, at din læserskare er blevet så stor.

Jeg har selv tænkt nogenlunde det samme, som dine veninder hen over den seneste tid. Det jeg tror, der gør, at jeg synes der mangler mere af DIG og mere personlighed, er de mange planlagte indlæg /typer af indlæg, der kører på de samme dage, (selvom jeg godt ved det er svært, når det hele skal nås). Så hvad jeg måske savner lidt er flere ”spontane” indlæg om det du nu oplever på din vej – lidt mere af dig, så man også kan følge udviklingen. Personligt er jeg ret vild med dine videoer. Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på. Keep up the good work 🙂

Andrea_CPH

Jeg er ret godt tilfreds med bloggen, som den er og synes, der er en fin balance mellem de forskellige emner.

Jeg synes, du skal blogge om personlige emner og dig selv i det omfang, du selv har lyst til og føler dig tilpas med. Jeg bliver hængende, næsten uanset hvor meget af dig selv du deler og ikke deler 🙂

Sarah

Flere makeup videoer, og flere videoer generelt – der ser man meget mere “dig” end man gør i et am. indlæg 🙂

Anna

Jeg håber ikke, det her kommer til at lyde tarveligt. Det er i hvert fald ikke min mening, for jeg nyder at følge med og har gjort det i mange år efterhånden.
Din blog er noget så fin og du er fantastisk dygtig – særligt knuselsker jeg de indlæg, der virker aktuelle, spontane, umiddelbare og lystbetonede. Jeg tror, det var i forbindelse med et af dine blogshop-indlæg, hvor du viste ‘planen’ for dine indlæg den næste måned frem, at det slog mig, at det nok er grunden til, jeg synes, bloggen er blevet mindre personlig. I takt med flere og flere planlagte indlæg og føljetoner, tror jeg, følelsen af ‘kontakt og nærvær’ for mig er blevet mindre. Jeg savner lidt mere variation og mindre forudsigelighed. Jeg forstår sagtens, at planlægningen er et uundværligt redskab i en travl hverdag og synes, føljetoner og ‘rutiner’ er noget af det hyggeligste, hvis der fortsat er plads til det spontane – det er sikkert ligesom i ‘det virkelige liv’ 🙂
Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på fremadrettet!
Rigtig god mandag.
KH

Emma Martiny

Hej Anna 🙂 Det lyder overhovedet ikke tarveligt! Og jeg vil faktisk give dig ret. Det er netop de impulsive, ‘ægte’ og ikke planlagte indlæg, jeg gerne vil lave flere af og skrue op for. Det er nemt hurtigt at få en rutine op at køre, hvor man så glemmer rigtig at ‘være tilstede’ – fuldstændig som det virkelige liv, som du også påpeger. Dét vil jeg gøre mig umage for at ændre på 🙂

Anna

Hvor er jeg glad for, du forstår min kommentar – det er altid lidt svært på skrift 🙂

Jeg glemte at tilføje, at jeg vil elske indlægget om din morgenrutine og måske et svar på det spørgsmål, der altid melder sig hos mig, når jeg klikker herind – hvordan skaber du tid og overskud i hverdagen til at nå alt det, du gør? 🙂

Emma Martiny

Ved at have mine rutiner, HAHA 😉 Ej, indlæg (eller video?!) om min morgenrutine comming up 😉

Trine

Hej Emma

Jeg vil bare skrive at jeg syntes din blog fungerer virkelig godt som den er! Din blog er min absolutte yndlingsblog, da jeg syntes du virker helt nede på jorden og som et “normalt menneske” der ikke køber tasker til 15.000 kr hver 14 dag, eller går til blogevents konstant. Elsker dine sjove links indlæg, og gode opskrifter mm.
Mange hilsner fra Trine.

Emma Martiny

Tusind tak for din søde kommentar, Trine 🙂

Emma

Hvordan var det at starte på studie? Var det svært at få venner?
Savner du din kæreste, når du er i Kbh? Har I nogle fremtidsdrømme sammen?
Hvilke usikkerheder har du? Er det dine lår, ankler eller hva faen? 😉
Er der nogle mennesketyper du bare ikke kan fordrage?
Hvad hader du allermest? Har du secret-single behavior? (også selvom du har en kæreste?) 😉
Blot lidt inspiration :-*

Emma Martiny
Nanna

Hej Emma,

Jeg synes generelt rigtig meget om din blog. Jeg har fulgt dig siden du gik på gym, så det er en del tid nu.

Jeg synes også du kunne skrive mere om bag facaden. Lige nu ser det ud til, at det går godt hvilket jeg KUN håber for dig og der er absolut intet i vejen med, at du har det dejligt. Slet ikke der jeg vil hen. Men har du nogle issues ud tænker, andre også bøvler med? F.eks. uddannelse, jeg tog selv turen til KBH og nu tilbage til Århus igen, hvilket er sådan lidt en øv-følelse. Jeg er sikker på, at jeg nok kommer tilbage der, men det var bare ikke lige nu jeg skulle være der både mht. til uddannelse og jeg slog også op med min kæreste. Og jeg kan jo huske, at du også boede der en kort periode og havde et andet liv end nu. Desuden har jeg arbejdet i Magasin i en kort periode og fandt ud af, at det slet ikke var mig selvom jeg virkelig elskede/elsker make-up. På de punkter føler jeg, at det er rart at jeg “kender”/have fulgt en som har gået igennem det samme. Nu har du så både fin lejlighed, studie, kæreste, osv, men hvilke ting spekulere du over nu? Fremtid? Familie eller andet? 🙂
Tak for din gode blog, virkelig en af de bedste og jeg er glad for, at jeg har fulgt dig så længe.

Kærligst Nanna.

Emma Martiny

Hej kære Nanna 🙂
Tak for din kommentar – og for at du har fulgt med så længe 🙂
Det lyder til, at vi har været igennem meget af det samme, men jeg lover dig, at jeg stadig har masser af spekulationer, så dem vil jeg blive bedre til at fortælle om 🙂

Anna

Hej Emma,
Jeg elsker din blog og synes den er så fin! Jeg er især vild med dine vlogs – og rejseguides (dine videoer er så hyggelige ) .. din blog er generelt meget hyggelig.. måske for hyggelig. Nogle gange kan jeg godt savne, at du tager os lidt med ‘bag-facaden’ .. viser sider af dig selv, der ikke er så rosenrøde.
Nedtursoplæg? dårlig-dage-oplæg? fortæl om dine dage med morgentrætte-øjne, dage med en bums på næsen, tøjkrise-dage, opgivende dage, dage hvor du føler dig grim, dage hvor du er i tvivl om at forsætte med at blogge (hvis du har sådan nogle dage) .. generelt bare dage, som vi alle kan nikke genkende til. Det savner jeg, at du en gang imellem skriver lidt om.

Stine

Nu skyder jeg bare lidt idéer af, ift hvad jeg er vild med at læse på blogs og godt kunne tænke mig at læse om på netop din blog:
3 favoritter-indlæg: 3 favoritter i garderoben, livretter, sko, makeup-items, spisesteder, feriesteder, film etc

Hvordan afviger du en tøjkrise? Har du et (eller flere) items i din garderobe der redder dig gang på gang?

Øjenskygge-for-dummies indlæg – jeg er så dårlig til at lægge øjenskygge, har du nogle gode tips?

Og så er jeg helt vild med ‘en dag i billeder’ indlæg, synes det er så hyggeligt med indblik i andres hverdage

You rock Emma, tak for en dejlig blog!

Emma Martiny

TAK Stine! Super gode idéer 🙂

Maria

Hej Emmma 🙂
Jeg er også en af dem der har fulgt med virkelig længe og derfor vil jeg gerne dele mine umiddelbare tanker, når jeg læser dette indlæg, med dig.
Jeg synes din lille blog-verden er så fin og at du har udviklet dig virkelig flot – rigtig stor ros herfra!
Når jeg tænker over, hvad der får mig til at blive ved med at følge en blog, er det, når jeg kan relatere mig til bloggeren. Det behøver ikke nødvendigvis at være med blogindlæg, hvor bloggeren blotter sig fuldstændig, for selvfølgelig skal der være plads til privatliv. Jeg tror egentlig, at mit råd er, at et emne til et indlæg ikke behøver at være fuldstændig perfekt, gennemtænkt og planlagt! For der er jo ikke nogen, der er helt perfekte! Og når man skriver godt, som du gør, så får man lyst til at læse spontane indlæg med tanker om både stort og småt. Du skal tænke på, at vi her på den anden side af skærmen føler os som dine cyper-veninder. Og det er med cyper-veninder, som det er med veninder i den rigtige verden – jo mere man giver af stort og småt, jo mere får man igen.
Det blev en lang smøre, håber det gav mening 🙂
De varmeste hilsener fra et styk cyper-veninde, Maria.

Emma Martiny

Mange tak for de søde ord, kære Maria 🙂
Du har fuldstændig ret – jeg ser jer jo netop som mine cyber-veninder, og veninder kræver jo ikke af hinanden, at de er perfekte.
Kæmpe krammer til dig!

Bine

Hej Emma
Jeg kommenterer stort set aldrig blogs, men vil alligevel gøre en undtagelse her 😉 Jeg nyder virkelig at følge dig på din blog, og jeg synes faktisk, at du er virkelig god til at balancere mange forskelligartede indlæg, så der er lidt til enhver smag! Jeg sluger alt råt og tænker normalvis ikke, at der mangler noget på din blog 😉 Som mange af de andre også skriver, så holder jeg særligt af dine små film, hvor vi får lov at se dig fra en anden og mere spontan og levende side 🙂 En måde at være lidt mere personlig på, kunne også være at skrive lidt om dine tanker om at være i et parforhold, bo sammen, leve og udvikle sig sammen og hvilke tanker du/i har om fremtiden 🙂 (selvfølgelig uden at udstille din kæreste på en måde, som han ikke ønsker) Det var lige mine tanker…
Jeg vil se frem se, hvad du finder på 🙂 🙂

Emma Martiny

Hej Bine 🙂 Tak for din kommentar! Jeg synes, det er så svært, det med at skrive om parforhold og kærlighed, da det netop ikke omhandler mig, men også min kæreste. Jeg vil dog lægge hovedet i blød og forsøge at tænke lidt over, om det er noget, jeg kan åbne mere op for her på bloggen 🙂

Andrea NS.

Emma, Emma, Emma… Lad min starte med at sige – nu har jeg efterhånden fulgt med siden du gik i 3,g på gymnasiet, og du er stadig min yndlingsblog at læse! Jeg føler virkelig jeg kender dig, og som én af de andre skrev får kan det sådan lidt cyper-veninde agtigt, haha. Jeg knuselsker dine indlæg, og din personlighed i dem. Det eneste jeg vil sige er, at jeg måske også tror det kunne være fint at gøre det lidt mindre rutine præget. Jeg er selv et mega rutine menneske så forstår det fuldt ud, men fedt med flere indlæg som bare kommer fordi du lige har nogle tanker du har lyst til at dele. Det behøver ikke nødvendigvis have en vis længde eller perfekte billeder. Bare noget spontant – en mening om noget f.eks. 🙂 Faktisk kunne jeg rigtig godt lide at høre i din snik-snak-vise-lejligheds video, at du kort snakkede om politik fordi det var aktuelt mht. valget. Det er selvfølgelig et lidt påpasseligt emne, men fedt at du kommenterede på noget samfundsrelevant. Dét ville jeg gerne have mere af. 🙂
Og så er det her også en lille “jeg-er-her-endnu-og-læser-stadig-med” og “beklager-jeg-er-begyndt-at-kommentere-så-lidt” kommentar. MEN! Jeg elsker stadig din blog og dit arbejde, så rock on! 😀 Og glæder mig til at se hvad du finder på!

Emma Martiny

Hej søde Andrea 🙂 Dejligt med en kommentar fra dig.
Jeg vil forsøge at være mere spontan – selvom det er svært 😛 Du må endelig skrive, hvis der på et tidspunkt dukker noget op, hvor du tænker: “gad vide, hvad Emma synes om det?!” 🙂

LEAVE A

comment