Kategorier: Atelier Aarhus

Et nyt projekt

95 COMMENTS
SHOW
HIDE
Line S

1 ♥ Jeg bruger min fysiske kalender hver dag, for at give min hverdag mere struktur.
2 ♥ Hvad bruger du din kalender til? Jeg bruger den til at “samle” ting. Altså vagtplan, skoleskema, veninde-aftaler, osv. For ligesom at koordinere og ikke dobbelt booke.
3 ♥ Flottere design, og så synes jeg det er meget irrelevant at der står klokkeslæt ned af siden, for mig i hvert fald.

Håber du kunne bruge mine svar :smiley:

Victoria Å

Jeg bruger normalt ikke en fysisk kalender, men den på iPhone som synkroniseres så jeg også har den på computeren 🙂
Jeg bruger min kalender sindssygt meget til at holde med alt det jeg skal, kunne ikke leve uden. Uden en kalender ville jeg ikke kunne holde styr på mine arbejdsvagter og dermed heller ikke kunne gennemskue hvornår jeg kan lave hyggelige aftaler. Jeg skriver forslag til fitness hold i min kalender og gode tv-programmet nogle gange 😛
Jeg brugte fysisk kalender en gang men synes jeg ikke der var overblik, manglede en side hvor alle dage stod på, så man kan se hvor arbejdsdage man har en hel måned og den slags. Synes også tit at der ikke er plads til alt det jeg vil skrive i fysiske kalendre, men en fysisk kalender må heller ikke være for stor eller tung for så gider jeg ikke have den med mig rundt 😀

Helle

God ide!
1: jeg har en fysisk kalender fordi den giver mig et bedre overblik end jeg kan få med en elektronisk
2: Jeg bruger den til at notere dagens aftaler ig lave små lister dagligt over ting jeg skal huske
3: Jeg er ret glad for min kalender (en sort Moleskine), men kunne måske godt savne at den indeholder en samlet fødselsdagsliste

Sofie

JAAA – sådan er god idé og lige det jeg mangler ! <3

1. Jeg bruger ikke en fysisk kalender, fordi jeg ikke har gidet at slæbe den med mig rundt overalt og fordi jeg manglede at den gav mig et større overblik.

2. Jeg bruger min kalender på telefonen/computeren til at skrive næsten alt ned. Skoleskema, kaffeaftale, træning..

3. Jeg bruger nu min telefon og min computer til at planlægge, men efter jeg er startet på et studie, hvor jeg ikke særlig ofte har min computer med, så mangler jeg lidt det store overblik, som den giver. Det synes jeg ikke helt jeg får, ved bare at kigge på telefonen.
Så jeg mangler en kalender der er nem at bruge og som også giver det overblik, vi alle ønsker, når vi forsøger at planlægge og skemalægge vores liv.

Held og lykke med arbejdsprocessen !

Ditte Jakobsen

Som kalender bruger jeg skemaet fra mit studie. Det ligger altid i word, og så retter jeg det lidt til, tilføjer lørdag og søndag, printer det ud og har det i en mappe. Måske lidt uhandy, men når ens hverdag planlægges rundt om studiet, så er det den nemmeste måde at gøre det på. Skulle jeg selv købe en kalender, ville jeg være glad for en månedsoversigt med god plads.

Line

1. Jeg bruger ikke en fysisk kalender, men kunne dog godt tænke mig at gøre det, da jeg elsker at planlægge ting og lave lister over alt. Grunden til at jeg ikke bruger en fysisk kalender, er nok egentlig at jeg ikke har fundet en kalender der kan opfylde mine krav, som samtidig ser lækker ud og ikke er for klodset. Og dyr ikke mindst
2. Jeg har ingen fysisk kalender, men bruger min kalender på min MacBook, til at planlægge træning, læsning til uni, arbejde, aftaler og diverse ting. Så der er styr på det hele og jeg ikke glemmer aftaler. Derudover bruger jeg “noter” på min telefon til at lave lister over ting jeg skal huske.
3. Mangler nok et sted alle tingene jeg søger er samlet. En lækker lille handy kalender, der kan holde styr på planlægningen af læsning til uni, træning, arbejde, forelæsninger, små huskelister og eventuelt måske en lille madplan/indkøbsliste måske? 🙂

Ida

Hvor lyder det helt vildt spændende! Tak for at dele processen med os, det er helt vildt interessant at få lov at høre om! 🙂 Held og lykke med den videre proces!

Jeg faktisk først lige begyndt at bruge en fysisk kalender på dette semester. Jeg plejer at bruge kalenderen på min telefon, fordi den er lige ved hånden og så brugte jeg den mest til sociale aftaler og mere formelle aftaler som lægetid osv. Jeg er på udveksling pt. og semestret er bygget meget anderledes op end jeg er vant til i Danmark – med mange flere deadlines i løbet af semestret. Kalenderen hjælper mig med at strukturere mine afleveringer og studietid så jeg når det hele og har overblik over, hvad ugen byder på. Og det giver mig meget mere overblik først og fremmest at skrive det ned i hånden og derudover at kunne se en hel uge ad gangen.

Hvad jeg mangler fra min nuværende kalender.. At den er pænere 😉 En pæn kalender, der ikke er for stor eller for tyk så den er nem at have med, men hvor der samtidig er plads nok på siderne til at skrive alt hvad man skal. Og så måske en opdeling imellem studie/arbejde og sociale aftaler hver dag – lige nu skriver jeg mest studieting ned og har kun store sociale arrangementer stående, fordi jeg ellers synes det bliver for rodet og så mister jeg overblikket.

Simone

1 Jeg har en fysisk kalender, som jeg bruger til at planlægge uge for uge
2 Jeg bruger min kalender til at holde styr på undervisning, arbejde, aftaler og diverse deadlines.
3 Jeg kan godt lide at kunne se en hel uge fordelt på to sider, men jeg mangler en lille to-do liste, der er tilknyttet hver dag
Held og lykke med projektet Emma!

Anne-Sophie

Det er en virkelig god idé!
Jeg har tidligere haft fysiske kalendre, men nu bruger jeg min telefon – mest til huskelister (og ellers bare mig hoved).
Men det kunne være dejligt med en flot og lækker kalender, og jeg er sikker på, der er marked for det.
Jeg er ikke sikker på, jeg ville tage den med mig dagligt pga.plads i taske/cykelkurv, men den kunne godt pynte på bordet herhjemme.
Held og lykke med det spændende projekt 🙂

Sarah

1 ♥
Jeg bruger ikke en fysisk kalender, da jeg ofte synes de ofte er delt mærkeligt op. Desuden kan jeg godt lide at have alt samlet på en enhed (min iphone). Men det lyder som om at i tænker det med i jeres… mine lister er så evigt vigtige.

2 ♥
Jeg er meget distret, så en kalender og lister er uundværligt for mig i en meget presset hverdag.

3 ♥
To-do lister under HVER dag 😀 Men også flere note/liste sider bag i, så de mere langsigtede lister kan skrives ned.

Anna F

1. Jeg bruger ikke en fysisk kalender. Jeg elsker funktionen, hvor min kaldender på min iPhone synkroniseres med kalenderen på min computer. Dog er jeg (som dansk-studerende) typen der ELSKER notesbøger. Jeg tror dog jeg er for kræsen i forhold til dem der er på markedet nu..

2. Jeg skriver virkelig meget ind i min kalender. Det giver mig ro. Så skal jeg ikke være bange for at glemme noget, og så er jeg sikker på at nå det jeg skal. Nyder virkelig også at planlægge, og have styr på min kalender.

3. Jeg bruger kalenderen på iPhone/Mac. Måske en god to-do liste.

Held og lykke med det gode projekt 🙂

Anna

1 ♥ Bruger du en fysisk kalender? Hvorfor/hvorfor ikke?
Jeg bruger ikke en fysisk kalender – jeg synes det er for en omstændig ting at have med i tasken/lommen etc. Har det hele på min telefon – og backup på computeren. Men jeg synes det er en genial idé – ofte mangler jeg fx en bog til alle de to-do lister der bare ligger og flyder på løse små sedler rundt omkring i lejligheden.

2 ♥ Hvad bruger du din kalender til?
Jeg bruger min kalender til alt lige fra arbejdstimer-studiedag-aftaler med veninder-begivenheder-træningsdage.

3 ♥ Hvad mangler du fra din nuværende kalender?
Overblik – det kan nogle gange være sjovt at forholde sig til hvad jeg har notereret på telefonen og hvad der gemmer sig af aftaler på computerkalenderen. Det ville være genialt at have det samlet ET sted.

Pernille Iris

Hvor er det en god idé, Emma! Jeg vil helt sikkert købe den, når den udkommer 🙂 Du har helt ret i, at der mangler sådan en kalender derude.

1 ♥ Jeg bruger ikke en fysisk kalender, men jeg vil rigtig gerne. Jeg synes ikke, at der har været nogen som tiltaler mig og som jeg med glæde ville hive op af tasken.
2 ♥ At skabe overblik over mine aftaler, hvilket kan være alt fra skole, arbejde, veninder, træning osv.
3 ♥ Et pænere design.

Det synes jeg er en rigtig god idé!!
Jeg bruger ikke selv en fysisk kalender længere, selvom jeg har en smuk mulberry kalender liggende derhjemme. Men den opfylder alligevel ikke helt mit behov. Der er for lidt plads til at skrive på hver enkelt dag. Derfor bruger jeg istedet min kalender på telefonen, og den har jeg jo også med ALLE stedet, hvilket er utrolig vigtigt for mig. Jeg er selv meget til to-do lister, og laver dem hele tiden både på arbejdet men også privat. Derfor lyder det som en god idé, hvis I vil indføre dette i kalenderen 🙂
Jeg glæder mig til at følge med..
Mvh Simone / simoneoverby.dk

Katrine

Hvor er det bare en mega god ide!
Jeg har søgt (i mange år) efter sådan en kalender som kan det, du også efterspørger.
Jeg har selv en fysisk kalender, da jeg godt kan lide, at kunne se og planlægge min uge.
Derfor bruger jeg en kalender som viser ugen på en dobbeltside.
Den holder styr på mit liv, og gør at jeg (selvudnævnt) er en af dem i min venindegruppe, som aldrig misser en aftale eller laver en dobbeltbooking.
Men men men.. jeg har virkelig ikke kunne opstøve en som har et pænt design, to do lister – evt. nogle mærkater man kan sætte ind ved fødselsdag eller andre mærkedage, så sådan en uge ser lidt mere festlig ud (mine kulgepens-streger er virkelig ikke særlig festlige).
Glæder mig til at se resultatet – her har du i hvert fald din første kunde 🙂

Agnete

God idé, I har fået jer! 🙂
1. Jeg bruger en kalender fra Moleskine, som jeg faktisk er ret glad for. Med studie i Aarhus, tilvalg i Odense og 2 jobs er der nemlig nok at holde styr på.
2. Jeg bruger kalenderen til at holde styr på de forskellige forelæsninger, altså det specifikke emne til den time. Derudover bruger jeg den også til at holde styr på arbejdstimer og selvfølgelig aftaler generelt.
3. Jeg kunne godt bruge noget mere plads til at skrive lister og huskesedler. Jeg vil opfordre jer til at lave en kalender med en snor eller noget andet i, så man let kan finde den givne dato. 🙂
Jeg glæder mig til at se jeres resultat!

Jeg elsker idéen om en fysisk kalender, hvor jeg samler alle mine aftaler, idéer, to-do lister osv. Jeg får det bare sjældent ført ud i praksis. Jeg har en virkelig flot kalender, men bruger egentlig kun månedsoversigten til at skrive aftaler i, for netop at få det overblik over, hvad jeg skal i løbet af en måned. Jeg er bare virkelig dårlig til at benytte mig af det alligevel, så jeg kigger måske på min kalender en gang om ugen… og jeg kan desværre ikke komme i tanke om, hvad der kunne gøre mig bedre til at bruge den, for alle de gode intentioner er der :/
To-do lister skriver jeg altid på papirlapper ved siden af, for når jeg har færdiggjort et punkt eller en hel liste, så skal den altså bare væk, både fysisk og psykisk, og ikke stadig stå i min kalender, hvis det giver mening 🙂 så en smart lille feature i kalenderen kunne være en sektion med to-do lister som kan rives ud efter brug, uden at kalenderen ødelægges selvfølgelig.
Men i hvert fald, for mig er månedsoversigten vigtigst i en kalender 🙂 og der må gerne være masser af plads til at skrive ting ind i den, selvom det nok er lidt af et puslespil at få til at gå op med plads osv.
Men det lyder som et virkelig spændende projekt, held og lykke med det 😀

♥ Ja – pt har vi en månedskalender til at hænge på væggen, så vores lille familie sammen kan holde styr på hverdagen. En smuk kalender til tasken lyder skønt!
♥♥ Aftaler, arbejdstider og fødselsdage osv- Ind imellem tegner jeg et symbol, så min dreng på tre kan se hvornår det er fredag igen 🙂
♥♥♥ Et fint design – store felter til at skrive ideer, dagsnoter, indkøbsliste osv. Evt et sidefelt, hvor man kan notere sin kærestes aftaler/ arbejdstider også- det lyder måske skørt – men i en hverdag med et barn er det rart.

Glæder mig til at følge jeres projekt, kh Mille

Frida F.

Ej hvor fedt! Held og lykke med det 🙂
1 ♥ Jeg bruger ikke en fysisk kalender, derimod en kombi af min ipad’s kalender og en masse flyvske håndskrevne noter. Hvis jeg fandt den ‘rigtige’ fysiske kalender, ville jeg blive jævnt begejstret!
2 ♥ Holde styr på aftaler, ting jeg skal nå på en bestemt dag, og lignende
3 ♥ At den kunne rumme ALT, så jeg ik behøver have mine noter liggende rundt omkring. Den må også gerne være handy, så jeg kan tage den med :smiley:

Mette H.

Mega fedt!! Jeg har ledt og ledt og ledt efter en perfekt kalender her til studiestart, men er endt med at bruge min kalender på mobilen og 100 midlertidige uge-kalendere for at skabe overblik…. Fedt at I tør kaste jer ud i det!

1 ♥ Bruger du en fysisk kalender? Hvorfor/hvorfor ikke?
– Jeg ville gerne, men har som sagt ikke fundet den helt rigtige. Jeg printer ofte en månedskalender fra nettet, som jeg kan hænge på køleskabet, så jeg kan danne mig et overblik. Men lige pt gør jeg ikke – for jeg har ikke nogen printer i mit nye hjem… øv

2 ♥ Hvad bruger du din kalender til?
– Jeg holder styr på mine mange aftaler, mødetider på uni, lektier og fødselsdage.

3 ♥ Hvad mangler du fra din nuværende kalender?
– Jeg mangler en månedskaleder, med plads nok til at skrive lektier, fødselsdage og aftaler ind i – som stadig er pæn. Én man kan hænge op. Jeg har fundet flere af den type kalendere, men der følger som regel en A4 side med et stort billede med – og det falder ikke lige i min smag.. Samtidig kunne jeg godt bruge en kalender med et uge-overblik, så jeg fysisk på papiret kan sprede min læsning ud over dagene.

Håber I kan bruge det til noget. Held og lykke med projektet!! Glæder mig til at følge med 🙂 Mvh Mette

Katrine

Fin idé!
♥ Jeg bruger en fysisk kalender, og det har jeg gjort ligesiden, at jeg begyndte på min videregående uddannelse for 1,5 år siden. Jeg startede med den elektroniske kalender, men opdagede hurtigt, at overblikket var bedre, hvis jeg benyttede en fysisk kalender.

♥ Min kalender indeholder alt fra to do lister til fødseldage og selvfølgelig mine aftaler (arb, skole, veninder m.m.)

♥ Jeg har en lille rød fra moleskin, som opfylder mit æstetiske krav om gerne at være lidt pæn 😉 Men når det er sagt, er der ikke meget plads til weekendsplanerne, samt almene noter. Den har bagtil FÅ sider til noter, men det der for mig alt for lidt.

1: Jeg bruger faktisk ikke min kalender så meget, men er gået over til noter og post-its. Og faktisk fordi den helt rigtige kalender bare ikke er dukket op endnu. Øv. Men måske I har lige præcis den kalender jeg også mangler i tankerne?

2. Når jeg endelig bruger den er det for at skrive små noter til dagen, samle alle de aftaler som jeg har gang i og prøve at få mere struktur, overblik og overskud – både over dage, men også ugen og måneden.

3. Jeg mangler helt klar muligheden for, at skrive mere på de enkelte dage, men uden at hver enkelt side er én dag – men måske to dage pr. side og med plads til noter og måske to do lister? Og så samtidig et overblik over måneden. Og så et simpelt design, der er gør det nemt at finde rundt, ikke fylder alverden og er pæn at have liggende 😀

Anne

Hejsa Emma!! Hvor lyder der bare spændende. Er så inspireret af dig, dit engagement og gå-på-mod! Helt fantastisk at høre om.
Jeg har lige nu tre forskellige kalendre til at ligge.. Haha ingen af dem er brugt i mere end en uge. Jeg vil så gerne bruge kalender, fordi det giver mig overblik i hverdagen. Jeg tror at de kalendre jeg har nu, er for store til at have med rundt – så de ligger i en bunke eller i skoletasken. Jeg har brug for en kalender der er så lille at den kan være med overalt, eller en kalender der er så stor og fin at den kan hænge i køkkenet, gangen eller kontoret. Jeg synes bare de der store familiekalendre der findes, er for grimme, og der er plads til syv mennesker, og vi er kun to..
Cirka hver dag laver jeg en liste over et eller andet, dagens projekter, det jeg skal huske, det jeg mangler, weekendens gøremål, eller lignende. Så når du skriver at kalenderen er til liste-folket, bliver jeg rigtig spændt!
Glæder mig til at høre mere om jeres projekt 🙂
Mvh Anne

Christina S

Fed ide ! Tror helt sikkert, at der er et marked for flottere og mere brugbare kalendere 🙂

1 ♥ Bruger du en fysisk kalender? Hvorfor/hvorfor ikke?
– Jeg bruge en fysisk kalender, da jeg bedre kan huske mine aftaler, hvis jeg “fysisk” har skrevet dem ned på papir
2 ♥ Hvad bruger du din kalender til?
-notere arbejde, lave træningsplan for ugen, at skrive mit skema ned og at skrive alle de sociale aftaler ned. Samtidig bruger jeg den til at lave lister og huske-noter.
3 ♥ Hvad mangler du fra din nuværende kalender?
– at feltet for hver enkelt dag er mere delt op. så der f.eks. er en rubrik til arbejde, en til skole, en til træning osv

Teresa

Den findes allerede – den hedder Passion Planner: http://www.passionplanner.com/
Tjek dem også ud på instagram: https://instagram.com/passionplanner/

Emma

Jeg elsker denne her idé! Jeg har virkelig også tit ledt efter den perfekte kalender, og uden held! Jeg har de sidste par år brugt moleskin og være glad for den, men den er ikke lige præcis det jeg gerne ville have. I mit hoved ville den perfekte kalender være et læderbind som man kunne nøjes med at købe én gang og så kæbe nye sider til hvert år, som der findes så mange af. Men de er bare ikke de helt rigtige slags sider ☺️ jeg synes at den notesbog med todo, de har på chrichri.dk ville være vildt fed at blande med kalendersider held og lykke med projektet!

Marie

♥ Jeg har en fysisk kalender, men bruger den ikke så meget da den ikke har alle de elementer jeg har behov for. Jeg har dog en stor “kalender” derhjemme, som jeg bruger meget.
2 ♥ “Den store” bruger jeg til at koordinere sammen med min kæreste, hvad vi skal i løbet af måneden, er den ene væk, m.m.
3 ♥ To do liste, fx 🙂 Pænere design og overskueligt.

Pøj pøj med processen!

Ej hvor spændende! Hvor er det fedt at du ikke er bleg for at kaste dig ud i sådan nogle projekter. Det er virkelig inspirerende at følge med i. På et tidspunkt snakkede du også om podcasts, og jeg troede næsten det var sådan et projekt du ville kaste dig ud i. Det kunne også være fedt!
Ift. kalenderen regner I så med kun at lave en studiekalender eller også en årskalender? Jeg er selv meget mere fan af en der dækker hele kalenderåret og ikke følger studieåret, hvis det giver mening 🙂 For at svare på jeres spørgsmål – ja, jeg bruger en kalender, for at skabe et overblik over min hverdag og holde styr på deadlines og ærinder. I min nuværende kalender – som jeg desværre har efterladt hjemme i DK, men allerede savner – manglede jeg især lister-sider med mulighed for at lave to-do-lister for f.eks. hver uge 🙂

Ida

Fantastisk idé!
1 ♥ Ja, jeg bruger en fysisk kalender (hver dag!). Det gør jeg både fordi jeg synes det er meget mere overskueligt end en digital kalender, men også fordi det er meget lettere at sætte sit eget personlige præg på en fysisk kalender. Den er simpelthen mere æstetisk.
2 ♥ Jeg bruger både min kalender til at holde styr på forelæsninger, arbejde, personlige aftaler, fødselsdage osv., men også som et sted hvor jeg kan samle mine notater, to-do lister og andre skriblerier.
3 ♥ Jeg mangler at der er plads ved hver enkelt uge til at skrive lister osv. Altså en eller flere blanke sider ved hver uge så man ikke skal bladre frem og tilbage fra den pågældende uge til de blanke sider bagest i kalenderen 🙂

Kirstine

Kære Emma (og Mette)!
Jeg har gået med nøjagtig den samme tanke som jer – synes aldrig helt at jeg har været i stand til at finde KALENDEREN!

Jeg er nemmelig en af den slags der ELSKER at skrive små noter, dagbogsnotater, to-do-lister, huskelister sv. osv.

1. Som nævnt – ja, jeg har en fysisk kalender og jeg bruger den hver evig eneste dag!
2. Jeg bruger den til alt; aftaler, notater, minder (billeder, duftprøver, tørrede blomster, ting fra rejser) – faktisk er det lidt en slags ‘dagbog’ for mig.
3. Et personligt, flot men enkelt og overskueligt design. Og især størrelsen af min kalender er MEGET vigtig! Jeg køber altid en A4 udgave, da jeg elsker at have god plads til både at skrive og klistre ting i min kalender. Derudover kunne jeg vældig godt tænke mig at den indeholdt sider som fx: “Restauranter jeg skal besøge”, “Film jeg skal se”, “bøger jeg skal læse”, “Steder jeg skal besøge”, “sider til ønskeseddel – så jeg kan skrive ned hver gang jeg kommer på et ønske (og jeg ved at de er samlet et sted og let kan findes til fødselsdage og jul).

Jeg glæder mig til at følge projektet og forhåbentlig til at erhverve mig kalenderen (fordi den bliver uden tvivl uundværlig !) 🙂

Bine

1 – Jeg bruger ikke en fysisk kalender, men den på min computer/telefon. Den har jeg med mig hele tiden uden at skulle rende rundt og bære på en fysisk kalender. Mit skoleskema synkroniserer automatisk med denne kalender, uden at jeg skal til at skrive det over – så det har bare været det nemmeste.
2 ♥ Hvad bruger du din kalender til?
Jeg bruger min kalender til at se, hvornår jeg har undervisning, mine fritidsaktivitet, hvornår jeg skal arbejde osv. Desuden er den synkroniseret med facebook fsva. nogle af mine venners fødselsdage.
3 – Det jeg kunne bruge en kalender til, udover det som den elektroniske kan give mig, er en måde at inkorporere madplaner (som jeg altid skriver op i hånden), samt synkronisere med min kærestes kalender, så vi kan sammenholde vores aftaler, se hvornår vi begge er hjemme osv. Jeg kunne nok nærmere bruge en kalender, som man hænger på køleskabet i stedet for en kalender i bogform.

Jeg ved ikke, om du kan bruge mine svar til noget, men nu fik du dem 🙂

Held og lykke med jeres nye og spændende projekt 🙂

Mette

1 ♥ Bruger du en fysisk kalender? Hvorfor/hvorfor ikke?
– Jeg bruger i høj grad min kalender. Alle to do lister står deri samt alt hvad jeg skal nå og huske. Min kalender er på en måde mit liv! 🙂
2 ♥ Hvad bruger du din kalender til?
– Den bliver brugt som samling på diverse huskelister,begivenheder,aftaler, forberedelser til kurser og ikke mindst indeholder den invitationer og ønskesedler til diverse ting.
3 ♥ Hvad mangler du fra din nuværende kalender?
Jeg mangler det store overblik over alle mine planer og tot mangler jeg en lille lomme til en kuglepen, til invitationer eller lister og måske også lidt liv. Forskellige farver på siderne eller noget i den retning.

1 ♥ Ja, jeg bruger en fysisk kalender. Af en eller anden grund synes jeg at det giver et langt bedre overblik end kalenderen på mobilen.
2 ♥ Efter at jeg har startet min blog er det helt sikkert det jeg bruger min kalender mest til. Jeg planlægger indlæg osv. i den.
3 ♥ Faktisk så synes jeg helt klart at det er et lækkert design jeg mangler. Det er virkelig svært at finde!

Jeg glæder mig virkelig til at se hvad I finder på! 🙂

Tillykke med jeres plan, projekt og arbejde hermed 🙂
Det er bare at klø på og gå efter målet.
Jeg bruger mobilen til at minde mig om ting og sager i hverdagen.
Og jeg bruger en fysisk kalender som overblik, til at skrive planer i osv.
Jeg er selv en list glad kvinde, som laver mage “to do lister” og savner også plads i den fysiske kalender hertil.
Især månedsoversigten kunne godt have mere plads, så man der kunne notere flere planer osv. det er bedre for overblikket. Så hvis I an skabe en sådan fysisk kalender, så mangler jeg også en sådan og kender flere som gør.
Held og lykke 🙂

Stine

1 ♥ Ja, jeg bruger en fysisk kalender. Jeg kan godt lide at have min kalender, som en slags dagbog, hvor jeg kan slå op og huske specielle begivenheder – og så er det bare mere hyggeligt end Macs standard-kalender.
2 ♥ Alle mine dagligdags-aftaler, huskelister og for at huske særlige begivenheder.
3 ♥ Jeg mangler sådan set bare en FLOT dansk kalender, jeg har kun kunnet finde nogenlunde pæne i engelske shops.

Hvor er det bare hyggeligt at følge med og høre hvordan det går hos dig, Emma 🙂
Jeg bruger en fysisk kalender for at få et overblik over de afleveringer der skal laves og aftaler der skal holdes. Jeg har en tendens til hurtigt at stresse, hvis jeg ikke har et overblik. Jeg er meget glad for at der er de der små hjørner man kan hive af i en kalender, så man kan se lige hvor man skal slå op og hvor langt man er nået på et år.
Jeg synes klart det kunne være fedt med en slags to-do liste på hver dag, så man kan se hvad man skal nå og huske, på en struktureret måde.
Held og lykke med projektet! 🙂

Maria S

For to år siden købte jeg en lækker Moleskine med filofax kalender og havde virkelige gode intentioner med den, men den blev stort set aldrig brugt. Jeg bruger for det meste kalenderen på min mac og iPhone, da jeg altid har dem ved hånden.
Jeg kan dog rigtig godt lide idéen med en kalender hvor alt kan være samlet, for lige nu har jeg oversigt over studieskema et sted, arbejdsskema et andet og andre aftaler et tredje, og så er der to-do-listerne som ligger på post-its og notessider rundt omkring. Besværligt!
Jeg har en lille oversigt over de råvarer man kan få i sæson i løbet af året. Det kunne være ret sejt at have det med i en kalender 😉 Jeg kunne også bruge en indkøbsliste der var delt op i sektioner som fx: frugt og grønt, mejeriprodukter, konserves, husholdning osv.

Helene

Jeg bruger ikke selv kalender, andet end den online fra studiet og en gang i mellem min telefon. Til gengæld laver jeg altid selv et overblik over måned/uge i forbindelse med eksamen, som kan hænge synligt og tage lidt af “presset”. Derfor er mit forslag, at lave uge/månedsoverblik i en tykkere kvalitet end hel tynd papir, som kan hives ud af kalenderen. Et andet forslag er et overblik til madplan hver uge, men det er nok en selvfølge for en kogebogsforfatter

Jeg vil ikke deltage i konkurrencen, fordi jeg allerede har bogen (og elsker den), men jeg synes, det lyder som en supergod idé, så jeg vil gerne give lidt feedback 🙂

1 ♥ Bruger du en fysisk kalender? Hvorfor/hvorfor ikke? Tidligere brugte jeg altid en fysisk kalender, men det er jeg holdt op med. Især fordi dem, jeg bedst kan lide (en dag per side) hurtigt bliver meget tunge og klodsede at slæbe rundt på.

2 ♥ Hvad bruger du din kalender til?
Jeg bruger min kalender til at holde styr på mine aftaler og til at danne mig et overblik over min tid.

3 ♥ Hvad mangler du fra din nuværende kalender? At den er noget mere end bare en kalender. At den har flere funktioner – om det så skal være små mandalaer, man kan sidde og farvelægge til en særligt kedelig forelæsning. Så tog jeg den med 😉

Helebe

Hov, lige en (vild/åndsvag/genial) tanke relateret til din glæde til mad. Man kunne jo lave en QRS-kode i kalenderen hver uge med adgang til en online madplan, med nogle af de lækre opskrifter herfra bloggen. Så kombinerer man det fysiske og det online med madglæde og gør kalenderen til “lidt mere” 🙂

Louise

1 ♥ Bruger du en fysisk kalender? Hvorfor/hvorfor ikke?
– Jeg har næsten hvert skoleår købt en ny, men glemmer at bruge dem efter få måneder. Desværre!
2 ♥ Hvad bruger du din kalender til?
– Næsten alt! små notater, aftaler, to do lister mm.
3 ♥ Hvad mangler du fra din nuværende kalender?
– lidt mere plads – enten dagligt eller ugentligt – til at skrive små notater eller to do lister! Jeg eeeelsker to do lister!

Johanne

1 ♥ Bruger du en fysisk kalender?
Jeg bruger min fysiske kalender fra Ordning & Reda. Jeg kan godt lide at den giver mig overblikket over alle mine aftaler set over en hel uge. Så kan jeg bedre overskue min tid. Jeg gemmer også alle mine gamle kalendere. De bliver en slags dagbog hvor jeg kan se tilbage. 🙂

2 ♥ Hvad bruger du din kalender til?
Til aftaler og lektier, og til at gemme minder – f.eks. gamle biografbilletter og andet lir som ikke må ende deres liv i min lomme. Jeg skriver også lister, og så skriver jeg hvis jeg har opnået noget særligt – en slags “godt gået mig selv”. Det gad jeg godt at der for alvor var plads til, for det kan godt komme til at se lidt rodet ud nogen gange. Jeg skriver også noter i den på studiet eller hvis jeg er ude og lave interviews, men der er ligesom aldrig rigtig plads nok hihi.

3 ♥ Hvad mangler du fra din nuværende kalender?
Noget af det jeg virkelig elsker i min nuværende kalender er de 2 plastiklommer bagerst hvor jeg kan gemme invitationer, sedler og visitkort – dem måtte der gerne være flere af forskellige steder i kalenderen. Jeg mangler flere notatsider, og nogle sider som man kunne dedikere til madplaner for forår, sommer, efterår og vinter – så man ikke altid behøver at være helt blank på aftensmaden men kan gå tilbage og finde favoritterne. Min mor lavede en kogebog med udklip af gode opskrifter, som hun stadig har derhjemme, og den er virkelig guld værd. Jeg synes godt det kan være svært at finde på aftensmad når man kan søge på alt på nettet. En spiralryg på kalenderen er også vigtig for mig, så kalenderen uden problemer kan ligge opslået på et bord og bruges som skriveblok. Og så vil jeg gerne have mange farver kalendere at vælge imellem i godt materiale (jeg giver f.eks. 200 kr. om året for min nuværende kalender, for det er noget jeg bruger hele året, så det skal være god kvalitet.

Caroline

1 ♥ Jeg har for nyligt droppet fysisk kalender, fordi jeg ikke kunne finde én med rum/plads nok til alt. Jeg vil gerne have både have overblik over år, måned og plads nok pr. dag og jeg har ikke kunne finde én med plads til det hele.

2 ♥ Jeg bruger min kalender til ALT! Jeg er dybt afhængig af lister for at min dag kan gå op, så i min kalender står alt lige fra arbejde til skole til vasketider til “husk nu” til TV jeg skal se.. Hvis min telefon eller macbook bryder sammen *7, 9, 13, det gør det selvfølgelig ikke* så vil hele min verden altså bryde sammen – ALT er i kalenderen, så jeg kan have ro i hovedet 🙂

3 ♥ Som sagt plads til det hele (og plads til håndskrift som ikke er str. mini), bedre overblik, pænt design, fødselsdagsliste, huskelister, to-do-lister, noter (til ting som pludselig dukker op)

Petra

Sikke en god idé.

1+2) Jeg bruger ikke en fysisk “lomme”-kalender til at planlægge hverdagsting, men jeg bruger en “familie”-kalender til at holde styr på om jeg er alene hjemme eller ej – og hvad andre i husholdningen foretager sig.
2) Bruger min kalender på min MacBook til at organisere min hverdag til bunds. Arbejde, skole, aftaler, ting jeg skal nå ect.
3) Mangler et lækkert design, synes de familie-kalendere man kan købe er virkelig grimme i forhold til prisen, derfor har jeg en hjemmelavet variant. Vil dog gerne kaste penge efter noget der er pænt at se på.

Held og lykke med projektet – Håber at I på et tidspunkt vil lave en større kalender, som man kan hænge op 🙂

1 ♥ Bruger du en fysisk kalender? Hvorfor/hvorfor ikke?
Lige pt. bruger jeg ikke en fysisk kalender, men kalenderen på min Mac, da jeg synes det er langt nemmere at kunne slette/tilføje ting, end hvis det var i en fysisk.

2 ♥ Hvad bruger du din kalender til?
Aftaler, skole, arbejde, rejse – en oversigt over hvad jeg skal og hvornår.

3 ♥ Hvad mangler du fra din nuværende kalender?
Det kunne være hyggeligt med en fysisk kalender, der var fin og have med, så derfor synes jeg at jeres idé lyder super. Dog er det stadig det med at man ikke lige så let kan “slette” ting derfra, som gør det lidt irriterende.

Held og lykke med projektet! 😀

Helene

Fedt projekt!
Jeg bruger en helt almindelig fysisk kalender hver dag. Det er sådan en rimelig old school én med spiralryg og plastic forside- og bagside, hvor man så selv kan indsætte et billede. Jeg har altid sat flotte kunst-postkort ind.

Jeg er ret teknologi-konservativ. Jeg gider ikke være så afhængig af min telefon, den løber alligevel tør for strøm alt for hurtigt.

I min kalender bruger jeg månedsoversigterne rigtig meget. Der noterer jeg det meste af det jeg skal, og så skriver jeg de vigtige detaljer ind på siden for datoen. Fx. bygning/lokale til undervisning, eksamen, eller en adresse hvis jeg skal til et eller andet arrangement, togtider, flytider, whatever. Så ved jeg altid hvor jeg har det. Nogle gange laver jeg også to-do-lister på datosiderne. Det er jo altid rart at have nogle ting man kan krydse af “tjek”.

Jeg skriver nærmest ALT hvad jeg skal ned i min kalender. Gerne med forskellige farver. Så kan jeg på en eller anden måde bare bedre huske det, når jeg først lige har skrevet det ned. Kort sagt, en fysisk kalender er fuldstændig uundværlig for mig.

Jeg synes godt der kunne være lidt flere notatsider. Der er som regel kun et par stykker bagerst i kalenderen. Måske kunne det være smart af have en notatside ved hver uges start. Måske til madplan, indkøbslister, ting man bare godt gad nå inden ugen var omme – både sjove og mere pligt-agtige ting.

Marie U

1 ♥

Jeg bruger en fysisk kalender. Og det gør jeg fordi, at det for mig, giver et bedre overblik, og det at skrive det ned på skrift gør på en eller anden måde også, at jeg husker tingene bedre… Jeg har prøvet mig med iPhone-kalender, men det dur ikke for mig. Jeg kan bedre lide min lille fysiske kalender!

2 ♥ Jeg bruger kalenderen til at holde styr på mit liv, mere eller mindre! Haha. Jeg skriver alt jeg skal ned i min kalender; skole, job, aftaler, mm.

3 ♥ Jeg mangler sgu et pænere design! Og det gør jeg bare. Den er sgu ikke særlig fancy at hive op af tasken, den jeg har. En smuk fysisk kalender er det, der mangler 🙂

Juliane

1♥ Jeg bruger en fysisk kalender, fordi det giver mig meget mere styr på mine planer og ro i hovedet at nedskrive fysisk end på fx mobilen
2♥ Jeg bruger min kalender til at holde styr på planer, fødselsdage og ting jeg skal huske
3♥ Jeg mangler en bedre månedsoversigt, så man nemmere kan danne sig et overblik, samt plads til huskelister

Anne

Det er virkelig en fornuftig drøm at gøre til virkelighed – jeg er svært begejstret :smiley: !
Jeg har før hen brugt en fysisk kalender, men har ikke kunne finde nogen tilsvarende den jeg havde, virkelig ærgerligt! Men jeg brugte den til at skabe overblik over min uge i forhold til forberedelse, sport samt diverse aftaler. I en kalender mangler jeg en “to do” liste, både på dags- og ugebasis :blush: .

Håber du kan bruge dette konstruktivt, til viderudviklingen af din(jeres) helt sikker flotte og geniale kalender :person_frowning: .

Lotte

Det lyder, som et spændende projekt! Jeg vil glæde mig meget til at følge med i processen. 🙂

1 ♥ Bruger du en fysisk kalender? Hvorfor/hvorfor ikke?
– Ja, det gør jeg. Jeg har haft en Filofax i størrelsen Personal liggende i mange år, og jeg er inden for det seneste år begyndt rigtig at tage den i brug igen. Jeg er meget glad for at lave lister, og at notere små ting ned i hverdagen, så det er vigtigt for mig at min kalender kan bruges til mere end bare at holde styr på næste måneds vagtplan, og det synes jeg, er noget af det, som en fysisk kalender kan. Samtidig benytter jeg mig også af den kalender-app som Apple tilbyder, på alle mine enheder, simpelthen fordi det ikke er altid, at jeg har min kalender ved hånden, og at den er så nem at synkronisere.
2 ♥ Hvad bruger du din kalender til?
– Jeg bruger min kalender til holde styr på læseplaner, vagtplaner, aftaler, opgaver der skal laves, og så bruger jeg den også til lister og noter i hverdagen. F.eks. er jeg lige flyttet i ny lejlighed, og i den forbindelse blev alt noteret ned i kalenderen med post-its og referencer. Min kalender skal kunne hjælpe mig med at skabe overblik over mit liv.
3 ♥ Hvad mangler du fra din nuværende kalender? Egentlig ikke rigtig noget. Det er til dels derfor jeg købte en Filofax i sin tid. De fås i et meget klassisk design, og så kan man selv indsætte sider efter behov. Lige nu rummer min Filofax eksempelvis to kalendre. En over de enkelte uger, hvor jeg skriver aftaler, læseplaner og vagtplaner ind. Og så en anden til opgaver der skal nås i løbet ad dagen med bokse, der kan krydses af efterhånden, som opgaverne bliver gjort.
Jeg er meget tilfreds med min kalender, så jeg er spændt på, om I kan komme på noget der kan flytte ved min grænser og præferencer. 🙂

Julie Abrahamsen

Jeg bruger kalenderen på min iphone til at holde styr på aftaler, arbejde, osv. Grunden til at jeg bruger kalenderen er, at mit hoved simpelthen ikke kan rumme det hele efter jeg startede på gymnasiet sidste år. For mig vil det være en fordel, at jeg i en kommende kalender kan nedskrive aftale, men også afleveringer/lektier. Det er alt for bøvlet at have et overblik over afleveringer og lektier i kalenderen på min iphone 🙂

Sofie

1 ♥ Bruger du en fysisk kalender? Hvorfor/hvorfor ikke?

Ja, jeg bruger en fysisk kalender. En fysisk kalender giver mig et bedre overblik end den eletroniske. Desuden kan jeg lave små tegninger og sætte små sedler i den, hvilket jeg godt kan lide.

2 ♥ Hvad bruger du din kalender til?

Jeg bruger min kalender til alt fra aftaler over fødselsdage til små notater/tegninger. Jeg bruger den hver dag.

Jeg kan godt lide at kalenderen har et tema. Min nuværende kalender er fx baseret på mit stjernetegn, hvilket betyder, at den har både månedlige og daglige horoskoper for vandmanden (mig).

For mig er det også vigtigt at man kan se en hel uge på 1-2 sider så man ikke skal bladre mange gange for at få overblik over ugen.

3 ♥ Hvad mangler du fra din nuværende kalender?

1. Jeg savner flere notatsider bagerst i kalenderen til at skrive diverse indfald ind.
2. Jeg synes det er smart når der er en lomme først eller sidst i kalederen til at lægge visitkort, løse noter ovs. ind i.
3. Måske kan man sætte et ark med klistermærker ind også. Dem kan man bruge til at markere fødsesldage, fester, fag osv.

Held og lykke med projektet. Er sikker på at det nok skal blive godt

Julie

1 ♥ Jeg brugte i folkeskolen en fysisk kalender, men er gået væk fra det, da jeg begyndte at bruge kalenderen på min computer. Kalenderen på min mac er nem og overskuelig, og med den bliver min hverdag nemlig overskuelig og nem.

2 ♥ Men kalender bruges til at få et overblik. Jeg har svært ved at huske de 117 aftaler jeg konstant har, + arbejde, så hverdagen bliver mere overskuelig med min kalender.

3 ♥ Jeg er en af de typer, der er pæne-ting-lover, så en flot kalender ville ikke gøre noget. Kuglepenne og kladehæfter skal helst være i flotte farver og i et lækkert design.

Birgitte S. Gjørup

1 ♥ Jeg bruger en fysiske kalender hver dag, for at give mere struktur i min hverdag. Jeg har både én, der hænger på væggen i køkkenet, og én i tasken.
2 ♥ Jeg bruger den til at “samle” alle de ting jeg skal såsom arbejdsdage, skoleskema, aftaler, fødselsdage, madplaner mv. I dén kalender, som hænger i køkkenet, er det inddelt, således hvert tema har sin egen kolonne, og sådan er det for alle dage. På den måde synes jeg, det er dejligt overskueligt. :blush:
3 ♥ Et felt til to-do lister, indkøbslister, madplaner osv. mangler i min taskekalender.

Håber I kan bruge mine svar 🙂 Held og lykke med projektet!

Katrine

Skide god idé med en ny slags kalender 🙂

1- jeg bruger dagligt min fysiske kalender. Husker ikke så godt, så kan ikke undvære den.
2- bruger min kalender til at huske aftaler, tidspunkter, træning, events på jobbet, huskeliste osv.
3- enkelhed og lidt plads til noter/husk

Mette

Jeg bruger en fysisk kalender og min iPhone, faktisk to fysiske kalendre . Jeg har det bedst med en kalender som giver et ugeoverblok. Derfor en mindre kalender med dette indhold, som ligger mere eller mindre permanent i stuen og så i køkkenet en – efter min mening – genial uge-planer fra Ti ger butikken til 20 kr. Fordi den lige rummer det mere plads (den Erik A4).. Så at kunne have det hele i een ville være perfekt

Hannah

1. Jeg bruger en fysisk kalender fordi jeg husker ting bedre når jeg har skrevet dem ned i hånden.

2. Jeg bruger den til at (forsøge at) skabe et overblik 🙂

3. Et månedsoverblik hvor der samtidig er plads til at man kan skrive noget “på” dagene.

Emma

1) Jeg har altid brugt fysisk kalender, men er i løbet af det seneste år faktisk gået over til elektronisk. Lige nu fungerer det bedst for mig, fordi alle mine aftaler ændres og rykkes om hele tiden, og samtidig har jeg den ALTID med mig, i form af min telefon. MEN jeg afviser absolut ikke at gå tilbage til fysisk kalender på et tidspunkt. Jeg elsker ‘hyggen’ ved sådan en. 🙂

2) Til at have overblik over mit liv. Ellers ville jeg konstant være stresset og føle, at jeg havde glemt vigtige ting. Unitimer, venindeaftaler, deadlines, vigtige planer osv.

3) Pænt design, et ordentligt ugeoverblik med RIGELIGT plads til at skrive, samt måske huskelister og hyggenoteplads.

1 Ja, både fysisk og digital.
2 Planlægge studie/job/løbetræning.
3 Mere fleksibilitet og et bedre overblik ugentligt og månedligt..

Jeg ser frem til at følge jeres arbejde med den 🙂

Louise N

1. Jeg bruger en fysisk kalender, specielt til at skrive mine vagter ind i, da det tager alt for lang tid på iphone. Dog bruger jeg også min kalender på iphone, da den jo er med over alt. Så når man lige laver en aftale med veninderne, så er det på iphone det bliver skrevet..
2. Jeg bruger min kalender til at strukturere min dag og til at danne mig et overblik. Jeg husker sindssygt dårligt og skal derfor have alt skrevet op, og der er en kalender ret praktisk..
3. Jeg synes det er enormt upraktisk, at jeg både bruger min kalender på iphone og i fysisk form og det er mega skod at de to ikke arbejder sammen, og udfylder hinanden, for det sker da at jeg misser en aftale, fordi det kun stod i iphone kalenderen og ikke en fysiske og omvendt…
Så et godt råd til jer er, at skabe en kalender der med det samme giver overblik over ens dag/uge/måned. Der udover den skal være nem at slå op i, og der skal være rigeligt med plads.. Oooog evt lidt glimmer 😉
Men super fedt initiativ og mega god ide. Jeg køber den, no matter what!!! 🙂

1. og 2. Ja, jeg bruger en fysisk kalender. Det er primært til at skrive ind hvor meget jeg har arbejdet, men bruger den også til aftaler – selvom jeg er ret god til at huske det meste i hovedet.
3. Jeg mangler lidt et månedsoverblik på hver side, tror jeg. Klokkeslæt er egentlig ikke så vigtigt for mig, så det kunne man sagtens skippe. Et lækkert design er bestemt heller ikke at kimse ad. Og som du selv foreslår, er en to-do liste sindssyg smart, og det tror jeg bestemt også jeg ville få brugt 🙂

Charlotte Louise

1 ♥ Jeg bruger ikke en fysisk kalender – men det kunne jeg godt tænke mig 🙂 Jeg får mit skema fra Københavns Universitet ned på min mobil, så når jeg allerede har noget dér, bruger jeg bare det…

2 ♥ Mit skema fra uni, aftaler med veninder, tv-programmer jeg gerne vil se (ja, haha) og så skriver jeg små husketing ind, der knytter sig til aftalen (fx. huske at tage noget med hjem fra mine forældre, huske at tage kage med på studie osv).

3 ♥ Jeg synes som studerende, at det ville være lækkert med en særskilt afdeling til hvad jeg skal have læst hver dag. Og så ville det være lækkert med en eller anden mulighed for at have oversigt over eksamensperiode/eksamensplan – “hvad skal jeg nå hvilke dage?”.
Og så måske mulighed for planlægning af indkøb.
Den må endelig ikke være for tung! Jeg ville ikke prioritere en vildt tung kalender når jeg slæber rundt på bøger, computer osv. Og det vigtigste er jo, at man har den med – så den er der, når man pludselig skal skrive en ny aftale ind 🙂

Sarah S

FANTASTISK ide! Har selv stået og manglet en sådan kalender. Elsker lister!

1. Bruger en fysisk kalender i mine mest travle perioder. Det skaber et bedre overblik end en iPhone-kalender.

2. Bruger min kalender til alt. Skriver skolerelaterede ting ned, aftaler, arbejde og træning.

3. Mangler meget en to-do-liste for hver dag i min kalender, et fint design – gerne uden tiderne i siden.

Mette

Det lyder som en kalender, jeg kunne forholde mig til! 🙂 så fedt I har så meget gå-på-mod og tør kaste jer over noget, I ikke har kæmpe erfaring med. Så sejt 🙂

Jeg bruger kun selv iCalender på både telefon og mobil. Jeg har næsten altid den ene af de to på mig og kan nemt lægge aftaler ind. At den synkroniserer er det helt gyldne! Jeg har tidligere misset aftaler ved kun at have haft dem i en papirkalender eller en elektronisk, jeg har åbenbart svært ved at være konsekvent omkring hvilken jg bruger og har med.
Jeg bruger min kalender til studieaftaler, arbejdstider,få overblik over min måned ift. læseweekender og fornøjelsesweekender, afleveringer og eksamensdatoer.
Jeg mangler æstetik! iCalender er god for mig på den måde, at det er visuelt hvornår ting ligger, kan kategoriseres i farver og har flere kalendre på en gang, fx kan min studiekalender abonneres ind i iCal, som opdaterer den automatisk.
Jeg elsker dog at skrive ned, lave lister, tilføje noter og små tegninger, hvilket ikke er muligt. Den bliver så kedelig at se på, men den fylder jo ingenting og er altid med.
Generelt er jeg splittet. Bed om det hele, tak 🙂

Else

Virkelig spændende.
Jeg ledte i sommerferien efter en kalender, der kunne noget mere. Men endte med at give op. Så jeg er meget spændt på, hvad I finder frem til.
Jeg ledte især efter en kalender, hvor der var mulighed for at strukturere mine dage på uni lidt bedre. En måde hvor jeg lidt mere visuelt kunne få et overblik over min uge. Ikke bare i forhold til hvornår mine forelæsninger og holdtimer lå, men også hvad der skulle læses og hvornår jeg havde tænkt mig at gøre det osv. Jeg fandt som sagt ikke en kalender, der levede op til dette. Men jeg synes faktisk, at den kalender jeg har nu har nogle okay kvaliteter.
Den er uge opdelt. Når man slår op i den er den venstre side af kalenderen ugedagene og højre side en tom striblet side, som jeg bl.a. bruger til at skrive sådan lidt mindre konkrete ting ned på. Eksempelvis ting jeg skal have ordnet i løbet af ugen, men ikke lige har en fast dag til. Eller bare ting, der falder mig ind. Jeg er blevet ret glad for den højre side 😉

1. Ja, jeg bruger en kalender dagligt.
2. Jeg bruger den hovedsageligt til at skrive mine arbejdstider ned i. Men også aftaler i fritiden, jeg glemmer det nemt, hvis ikke jeg husker at få det skrevet ned. Det er også en stor hjælp for mig at få det noteret, så skal jeg ikke bruge energi på at huske det i hovedet også.
3. Jeg mangler meget nogle “tomme” sider til hver måned, måske endda hver uge, hvor man kan notere forskellige ting eller skrive lister på. Jeg kan bedst lide at siderne er delt op ugevis og ikke en side pr. dag, det giver mig mere overblik, at jeg nemt kan se hvordan hele min uge ser ud. Klokkeslæt er ligegyldigt for mig, men et lækkert design og en kalender der ikke er for stor, så den nemt passer ned i tasken, det er et must 🙂 Og så kunne det faktisk være praktisk med en form for plastiklomme indvendigt.

Lise-Lotte B. M.

Sejt! Er sikker på at den bliver et hit!
Da jeg var teenager brugte jeg min kalender til ALT; nærmest dagbogsagtig med alle aftaler, lektier, noter selvfølgelig dekoreret med klistermærker og gamle biografbilletter osv. Det er så hyggeligt at kigge tilbage på, og jeg gad virkelig godt gøre det igen. Har købt en kalender de sidste mange år, men får aldrig rigtig brugt den og det ærger mig, fordi jeg husker vildt dårligt…
1. Bruger ikke en kalender, men vil rigtig gerne, så jeg har mere overblik over hvilke aftaler osv, jeg har i løbet af ugen/måneden. De kalendere jeg tidligere har købt er simpelthen for kedelige – gad godt en kalender, der måske ligefrem var inspirerende og selvfølgelig pæn at se på/bladre og skrive i.
2. Jeg vil gerne bruge den til f.eks. mine og min kærestes arbejdstider, da de skifter ret tit, aftaler (både dem, der er planlagt frem i tiden, og dem, der opstod spontant, og som man gerne vil huske efterfølgende), huske-lister, noter og aaaalt mulig andet, der er rart at have skrevet ned.
3. Jeg mangler overblik og inspiration, pæne sider, og evt sjove klistermærker/notater at pynte med.

PS. Så ku det være rart med en helårs kalender til os, der ikke studerer.

Held og lykke med det spændende projekt! <3

Nina

1. Jeg bruger fysisk kalender, da jeg nemmere kan overskue det og selv skrive notater i den

2. Jeg bruger den til at overskue mit liv med. Det vil sige selskabsaftaler, arbejdsvagter, lektier/afleveringer, deadlines, lægebesøg, træning osv.

3. Man kan jo altid på dagene skrive lister, men til hver uge kunne det være nice med en to do/huske liste, som også kunne bruges til trænings- eller madliste. Frie lister i det hele taget. List en liste ind!.

Yasmin

1. Jeg bruger ikke en fysisk kalender – jeg bruger den på min Mac computer
Fordi den har jeg altid med mig – enten ved mobilen eller med computeren.

2. Min kalender bruges til alt – hvad skal jeg huske, hvad skal jeg og så fungerer den bagefter som en dagbog – jeg elsker at kigge tilbage og se alt hvad jeg har oplevet og lavet 🙂

3. Det ville netop være en to do (hvis jeg skulle bruge en fysisk kalender). Også en med plads bagi til at skrive ideer og noter. Og så at der findes en flot kalender 🙂

Sandra

Jeg begyndte at bruge en fysisk kalender, da jeg opdagede kalenderene fra paperblanks, de er så flotte. Jeg bruger den med en ugeplan, fordi den giver et bedre overblik over ugen, og derfor får jeg den faktisk brugt. En dagskalender er aldrig blevet brugt mere end to uger. Ugekalenderen bliver nærmest brug af sig selv.
Jeg bruger min kalender til aftaler med veninder, skole og arbejde – hele mit liv.
En perfekt kalender for mig vil være en ugekalender, hvor der er plads til en to-do liste, plads til at skrive studieplan, plads til at skrive alle de ting der skal huskes, som ikke er aftaler. Den må helst ikke blive for stor.
desuden er flot og kreativt design godt 🙂

Line

1 ♥ Bruger du en fysisk kalender? Hvorfor/hvorfor ikke?
Nej. Har ikke fundet en, der er værd at bruge. Men den på min com er selvfølgelig ikke en god løsning.
2 ♥ Hvad bruger du din kalender til?
Jeg bruger min kalender (på computeren) til læge/frisør/andre praktiske ting, familiearrangementer, fester / mulige fester, venners fødselsdage for at huske det, lave ferieplaner, deadlines på opgaver. Alt i alt “vigtige” datoer og ferie/fridagsplaner. Ikke til kaffedates etc.
3 ♥ Hvad mangler du fra din nuværende kalender?
God plads at skrive på.

Line H.

Nøøj hvor jeg glæder mig til at se jeres færdige resultat.. Jeg er fuldstændig afhængig af flere kalendere.
Jeg bruger den helt traditionelle kalender med en dag pr side på mit arbejde, da jeg har brug for meget skriveplads til alle arbejdsopgaverne, men jeg savner i dén grad en noget lækkerhed til kalenderen..
Privat bruger jeg både mobilen (iPhone) til mine egne aftaler og så har hjemmet en fysisk kalender til mine og min kærestes aftaler..
Jeg har selv overvejet en fysisk kalender til at erstatte mobilen, da iphone kalenderen virkelig ikke giver særlig godt overblik, da du kun kan se en dags aftaler ad gangen.. Hjemmets fysiske kalender er en hvor vi kan se en måned ad gangen(men ville også være fint med en uge) der er kun plads til aftaler, jeg kunne godt ønske plads til andre gøremål også.. og igen generelt mere lækkerhed til alle mine kalendere☺️

Jeg bruger kun en fysisk kalender, der er et A4 ark i str. til at sætte et månedligt x i. Ellers bruger jeg IPad og er glad for at kunne få alarmer. En microkalender til håndtaske, men det ville faktisk være bedre med en IPhone.

Lena

Jeg bruger fysisk kalender ligesom jeg skriver noter på studiet i hånden. Jeg elsker at “have det i hånden” og ikke alt det elektronik vi ellers bruger i dagligdagen. Jeg har en sort læder kalender hvor der er 1 dag pr side, fordi jeg også gerne vil kunne skrive to-do liste på hver dag og der skal være plads til det. Men den er jo sort og enkel, intet specielt. Ville elske hvis jeg selv kunne vælge farven eller man bare kunne få læder pastel kalendere. I hvert fald ikke noget i plastik! Men jeg elsker når der er snor i kalenderen så man nemt kan slå op på dagen. Men jeg savner at lørdag og søndag ikke har sin egen side! Og jeg savner et bedre årskalender overblik bagi og også nede i bunden. Dem nede i bunden er helt ulæselige fordi de er opstillet på en mega mærkelig måde?! Men det ku være mega fedt hvis der på hver side( A5 gerne) var både en spalte med to-do og en med aftaler 🙂 for der skal også kunne skrives hvornår jeg har timer på studiet med lokale osv. 🙂

Amalie

Jeg har en gammeldags kalender liggende hjemme på mit skrivebord, hvor der står dagens store aftaler, som venindebesøg mm. Her står også to do listen for dagen, eller ugen, så jeg lige har et overblik over alt det jeg gerne vil nå 🙂

Jeg mangler nok en flot kalender, også vil jeg heller lave mere plads til “to do” listen i stedet for en klokkeslættet, det bruger jeg nemligt slet ikke (:
Jeg glæder mig til at se hvad der kommer ud af jeres arbejde, det kan kun blive godt 😀

Katrine

Ej hvor lyder det bare spændende!!

Vil meget gerne svare på de tre spørgsmål, hvis det kan hjælpe jer – for er allerede fan af jeres projekt 😉

1) jeg bruger en fysisk kalender – hver dag! Elsker at have det på skift foran mig, istedet for på mobilen. Plus at jeg synes det er irriterende, hvis man planlægger aftaler mens man snakker i telefon, og man så skal kigge i sin kalender på telefonen samtidig.

2) jeg bruger min kalender primært til at have overblik over mine dage med arbejde og aftaler. Men skriver også lidt noter i den – der er dog ikke rigtig plads.

3) hvilket leder mig videre til sidste spørgsmål – for det jeg mangler i min kalender er helt sikkert notes plads. Lige nu kører jeg dobbelt system, med en klassisk notesbog til to-do lister og andre ting og så min kalender ved siden af 🙂

Jeg glæder mig til at følge med i processen! 🙂

Trine

Vildt fedt projekt! Jeg glæder mig til at følge med 🙂

1 ♥ Jeg bruger ikke en fysisk kalender. Jeg køber en hvert år, da jeg godt kan li ideen, men jeg får den simpelthen ikke brugt. Jeg synes oftes de er store og klodsede, og fyldt med sider, der for mig bare er spild. Jeg har ikke behov for flere sider med postnumre, måle enheder, og andre ting som jeg normalt ville google mig frem til.
2 ♥ Til at holde styr på alting, for ellers glemmer jeg det simpelthen 🙂
3 ♥ Hvis jeg skulle blive glad for en fysisk kalender, så skulle den gerne indeholde god skriveplads og gerne to-do lister, uden den bliver for klodset. Og et flot design, i stedet for de der, ofte meget grimme, standard nogen der altid er 🙂

Mia Laursen

Ej hvor lyder det bare som et spændende projekt og en helt vildt god ide! Jeg er en af dem der ELSKER lister og skriver mange af dem, så sådan en kalender kunne lige være noget for mig! Jeg har altid haft en fysisk kalender og aldrig brugt min telefon eller lignende. Jeg elsker nemlig det med at skulle skrive det ned i hånden og have sådan et år samlet i en bog! Jeg bruger den til at skrive alle mine aftaler ned i og så sætter jeg alle mulige ting i den som fx billetter fra koncerter – det synes jeg er så hyggeligt 😉 Dog kunne jeg netop godt bruge en der var lidt mere egnet til to do lister og den slags… Og så at den er pæn! Lækkert design gør altid alting lidt bedre. Held og lykke med processen!

Sofie

Jeg bruger udelukkende min icalender, da det er den, jeg har på mig hele tiden, i form af enten min telefon eller computer. Jeg elsker idéen om en fysisk kalender, men efter et par uger, så giver jeg altid op.

Jeg skriver ALT i min kalender, og mange får nok lidt et chok, når de ser min kalender, fordi de tænker, jeg er så travl, men det er sådan set bare fordi, jeg også skriver de ting ind, jeg lige skal huske og købe, printe, aflevere osv. osv. 🙂

Det kunne være dejligt med en flot, fysisk kalender, med muligheder for at skrive huske-“sedler” til sig selv, og så en kalender, der ikke har den der spiralryg, for dem kan jeg aldrig finde ud af at skrive pænt i 😉 Og så er jeg vild med ugeskemaer/dagsskemaer, da det giver mig et overblik, og det er nok også derfor, jeg gerne bruger min icalender 🙂

maibritt j

1. Jeg bruger faktisk ikke kalender men ville virkelig gerne. Efter jeg er begyndt på uni er der pludselig virkelig meget der skal holdes styr på. Jeg bruger det ikke fordi jeg ikke synes der er nogle derude der appelerer til mig og som jeg gider have med mig overalt og vise.
2.Hvis jeg havde en ville jeg bruge den til at holde styr på afleveringer/forelæsninger, vigtige møder og måske endda til notater om hvad vi aftaler til fx studiemøder. Tænker lidt som den lektiebog man havde som lille.
3. Ved kalendere generelt mangler jeg et flot udseende så man har lyst til at have den med overalt og have den liggende fremme. Jeg mangler også mulighed for at gøre kalenderen personlig og ikke bare endnu en anonym kalender. Min kalender må gerne reflektere hvem jeg er.

Håber det kunne hjælpe Jer lidt. Det lyder som et vildt spændene projekt 🙂

Ida

1) Jeg har en fysisk kalender. Jeg har ingen Iphone og synes det er besværligt at skulle have gang i computeren, hver gang jeg lige skal tjekke noget.
2) Jeg bruger den primært til at skabe overblik over min måned. Lige nu har jeg sådan en månedskalender.
3) Som sagt, er det en månedskalender, hvilket egentlig fungerer fint, men jeg ville godt have mere “plads” ved de enkelte dage, og så stadig have månedsoverblikket. Haha, overblik er vist nøgleordet her. 😉

Simone

– Jeg bruger min fysiske kalender ekstremt meget, og selvom mange griner sødt af mig, når jeg hiver den frem, og de benytter deres telefoner, så kan jeg simpelthen ikke nænne at gå over til elektronik – ikke på den front! Det er nemt, overskueligt og jeg elsker at skrive lister/gøremål i hånden 🙂
– Jeg skriver daglige gøremål, to-do-lister, planer, indkøbslister, uni-lokaler.. alt! 🙂
– Lækkert design! Måske separat plads til to-do-lister?

Helle

1 ♥
Jeg er for halvandet år siden gået over til at bruge en fysisk kalender, da den giver mig et overblik og muligheder som jeg ikke synes en digital kalender gør. Jeg elsker at bruge tid på at strukturere min tid ved at skrive alt ind i min kalender.
2 ♥
Jeg bruger min kalender til aftaler, Uni, arbejde og to-do-lister. Alt jeg skal er i den og der gør mig fri for at skulle huske det i hovedet. Jeg bruger den også til at skabe overblik over læsning og lave noter til hverdagen.

3 ♥
Jeg mangler en bedre måde at lave to-do-lister sammen med aftaler. Det ender med at se kluntet ud at have måde aftaler to-do-lister og noter under samme dag.

Ann

fedt projekt! Bliver spændende at følge med 🙂

1. Nej. Jeg bruger en online kalender på min iPad/iPhone/computer, da jeg for det meste kun skriver planerne for weekenden ned, og til det formål fungerer den elektroniske kalender fint.

2. Til planlægning og til at danne overblik over mine weekender og ferier.

3. Kasia Lilja (http://www.kasialilja.dk) har lige lavet en fin kalender, hvor der udover kalender også er plads til refleksioner og to-do lister etc. Det synes jeg, der er fint. At man kombinerer nogle dagbogsfunktioner med kalenderen, for at skabe både orden og mental balance på flere niveauer.

Jeg krydser fingre for, at kogebogen kan blive min 🙂

Maria

Jeg bruger kalenderen i min telefon, fordi jeg ved, at jeg altid har den med mig. Her skriver jeg f.eks. arbejdsvagter, fødselsdagsfester og andre aftaler ind, så jeg ikke kommer til at dobbeltbooke mig selv. Jeg synes også, at det er hyggeligt at holde øje med diverse mærkedage og officielle personers fødselsdage, hvis de er skrevet ind. Jeg har ved nogle kalendere manglet ugenumre, og for mig er det vigtigt, at jeg let kan få et overblik over hele måneden, ugen eller dagen. Generelt lyder jeres tanker om kalenderen gode.
Held og lykke med projektet!

Lea Thit Wass

1 ♥ Jeg bruger min fysiske kalender til at få overblik lige nu og her i hverdagen, men også for at huske hvad jeg har planer om længere ude i fremtiden.
2 ♥ Når jeg studerer eller er inde i en travl periode, synes jeg det er utrolig rart at kunne skrive mine studiegruppe-aftaler, veninde dates, familie fødselsdage og arbejdstider ned, så jeg ikke skal gå og stresse over et manglende overblik oppe i hovedet. Jeg elsker min fysiske kalender, og ville ikke kunne leve uden!
3 ♥ Jeg synes min nuværende kalender mangler et lækkert design, som er i god kvalitet.

Tak for en god blog, det bliver spændende at følge med I jeres projekt! 🙂

Emma S

1 ♥ Bruger du en fysisk kalender? Hvorfor/hvorfor ikke?
Lige nu bruger jeg kalenderen på min iphone, som synkroniserer med min computer, min googleaccount og mit skema fra uni, så faktisk har jeg alt samlet her! Grunden til jeg ikke bruger en fysisk kalender er, at jeg mangler at have en måneds- og ugeoversigt i stedet for kun dag til dag. Dette kan jeg på en elektronisk kalender.

2 ♥ Hvad bruger du din kalender til?
Aftaler, uniskema, påmindelser, arbejde, familiebesøg, ….

3 ♥ Hvad mangler du fra din nuværende kalender?
At kunne lave lister, der er integreret med kalenderen.

Pouline

1. Ja, jeg bruger en fysisk kalender. Jeg har den altid med, og jeg synes at den giver et bedre overblik og en bedre ro i forhold til en digital kalender. Det er rart ikke at skulle slå op i min telefon eller på computeren hver gang jeg skal have fat på min kalender. Og så er den altså noget så pæn (bruger en klassisk sort fra moleskin) der kan teknologien ikke følge med.
2. Jeg bruger den til at skrive alle mine aftaler og at holde styr på hvornår jeg skal nå hvad. Til alt stort set.
3. Jeg ved ikke om jeg decideret mangler noget. Måske en mulighed for at have en to do-liste hvor jeg kan rive siderne af når jeg har brugt siden. Så kalenderen ikke bliver for rodet og uoverskuelig 🙂
Megafedt projekt!

Maria W

Jeg har ledt efter den perfekte kalender det seneste stykke tid, så glæder mig meget til at se, hvordan dette projekt udvikler sig! Jeg mangler en kalender i fysisk form til netop at skrive to do lister ned til hver dag (og nogle dage frem, hvilket gøres nemmere med en kalender end en simpel liste). For eksempel “støvsug værelse” eller “eksfolier” osv. Jeg bruger den digitale kalender på min mobiltelefon til aftaler og har ikke lyst til at have 12 gøremål skrevet ind her til hver eneste dag, hvor kalenderen i stedet ville være perfekt. Den kalender jeg personligt leder efter i øjeblikket, skal være med “hård ryg” (ved ikke hvad det hedder, men altså ikke med spiralryg, som mange har), flot og lækkert design selvfølgelig, og med et bånd som bogmærke, så det er let at slå op på den aktuelle dag (hvilket jeg muligvis selv limer på, hvis jeg ikke kan finde en der har det i forvejen). Designmæssigt synes jeg også klokkeslettene er ubrugelige 🙂 Har ledt Etsy tyndt for den helt rigtige kalender, og håber i kommer frem til noget helt fantastisk næste år! ❤️

Emilie B

ALDRIG i mit liv kunne jeg leve uden en fysisk kalender! Jeg er enormt struktureret, og har derfor brug for at skrive det ned i hånden – og ikke på min telefons kalender.. Jeg elsker at have et overblik over store som små planer i fremtiden, og ikke mindst fortiden.

Pernille F

Rigtig god idé! De traditionelle kalendere er ikke så sexede 😉

1. Jeg køber næsten hvert år en fysisk kalender i den gode intention om at bruge den. Kan godt lide at have ting til at stå “fysisk”. Ligesom jeg ofte skriver lister på papir (Udvid gerne på sigt med smukke notesblokke el. lign.). Men hurtigt glemmer jeg at bruge den og den kan ligge ubrugt resten af året.
2. Jeg bruger min Googlekonto til kalender på min computer, der er synkroniseret med min Iphone. Jeg skriver alle aftaler og fødselsdage ind. Alt fra kaffedates til yoga og tandlæge.
3. Plads til to do lister for den enkelte dag, uge og måned. Har gjort det med post-its og separate papirslapper, jeg har sat ind med papirsklips for hver uge, men er også lidt omstændigt.
Jeg er meget spændt på at høre mere. Der er mange lækre på engelsk, men det har sin charme at have sin kalender på sit modersmål.
God arbejdslyst! 🙂

Julie

Dejlig ide’!
1: efter brug af digital kaldender gennem de seneste år, er jeg netop gået tilbage til en fysisk, da jeg synes den giver bedre overblik og faktisk er lettere at tilføje aftaler i.
2: Jeg bruger den til at notere stort set alt jeg skal huske.Selvfølgelig opgaver og aftaler, men også hvis jeg lige bliver anbefalet en god restaurant eller får en god ide. Desuden har jeg forskellige pakkelister bagerst i kalenderen, så jeg ved hvad min taske skal indeholde når jeg skal på arbejde, overnatte hos mine forældre, overnatte hos min kæreste etc.
3: Jeg er meget ret glad for min kalender (en sort Moleskine), som bare er så lækker både indeni og udenpå.

Sabrina G.

Spændende, spændende… Du er en travl dame! 🙂

Jeg bruger ikke selv en fysisk kalender, hvilket hovedsageligt skyldes at jeg endnu ikke har fundet ‘the one’. Jeg synes ofte de fysiske kalendere man kan købe, ikke danner det ønskede overblik og mest af alt er til besvær! Derfor bruger jeg bare kalenderen på min iPhone, hvilket også fungere.

Men jeg vil virkelig gerne bruge/have en fysisk kalender! Jeg skriver til ting/lister ned som jeg skal huske, indkøbs- og to do sedler og til det synes jeg ikke min iPhone fungerer. Derfor har jeg sedler og blokke til at ligge rundt omkring, samt med mig i tasken.

Det ville ikke komme bag på mig, hvis du bliver personen, der opfinder en kalender, der bare indeholder alt hvad man har brug for! 🙂

1 | Bruger du en fysisk kalender? Hvorfor/hvorfor ikke? Ikke pt. Men jeg har tidligere været storforbrugere af fysiske kalendre, og jeg har efterhånden lyst til at vende tilbage til de fysiske kalendre, fordi det giver en anden form for overblik over ens uge (:
2 | Hvad bruger du din kalender til? Skrive aftaler ned, lave små noter med ting jeg skal huske, sætte personlige mål.
3 | Hvad mangler du fra din nuværende kalender? Min nuværende kalender er kalenderen på min computer. Men dét jeg synes, der mangler ved mange af de fysiske kalendre, er et indbydende og lækkert design.

Tina SJ

Hej Emma :ok_woman:

1 ♥ Jeg bruger en fysisk kalender. Den er nemt at have med og man kan altid slå op i den.
Jeg kan generelt bedre side at skrive ting ned på et stykke papir end at have det på noget elektronik.

2 ♥ Jeg bruger min kalder til at skrive mine arbejdstider mine fritidsaftaler ned. Det er svært for mig at holde styr på og huske alle de ting jeg skal og hvornår jeg skal arbejde hvornår. Derfor er det vigtigt for mig at have et sted at have det hele samlet.

3 ♥ Den kalender jeg har nu, er en jeg har fået fra min læreplads. Den er lille og fiks, men til gengæld er der kun en lille linje til at skrive ting på hver dag.
Der er månedsoversigt, hvilket jeg ikke kan leve uden, men det det det eneste der er.
Så jeg mangler at der mere plads til hver enkel dag. Måske bare en halv side pr. dag.
Som du også nævner, så kunne det være fedt med en to-do-liste for hver dag eller for hver uge.
Derudover må den gerne have et lækkert design :heart_eyes: :sunglasses:

Mange hilsner Tina

LEAVE A

comment