Simpel peanutbutter-fudge + kogebogsnyheder

15 COMMENTS
SHOW
HIDE
Mette H.

Det lyder vildt godt med en dessert-kogebog fra din hånd! Jeg har din første kogebog, og er meget glad for den. Glæder mig til den 2. og 3. udkommer 🙂 Held og lykke med det hele!

Emma Martiny

Mange tak Mette! 🙂

Andrea_CPH

Jeg er vildt imponeret over, hvad du når. En tredie kogebog, inden anden kogebog er udkommet!? Imponerende! Og så må jeg vist hellere se at få lavet nogle flere retter fra etteren, inden toeren og treeren udkommer 🙂

Emma Martiny

Hæhæ, tak Andrea 🙂 Jeg har jo arbejdet på bog nr. 2 siden nytår, så for mig virker det ikke som om, de to kommer til at lægge oven i hinanden, men jeg godt se, at I må tro, at jeg har en masse i gang på én gang 🙂

Louise

Lyder skønt med dine bøger 🙂 Har kun en bøn ift. din dessertbog.. Jeg og mange andre lider af irritabel tarm og det betyder at jeg/vi ikke kan tåle dadler og tørret frugt som desværre snart indgår i alle “sunde” kager. Så håber inderligt at din bog vil være anderledes og uden dadler som hovedingrediens !!!

Emma Martiny

Hej Louise 🙂 Der kommer helt sikkert også kager, der er uden tørret frugt 🙂

Louise Petersen

Dejligt 🙂 håber det bliver størstedelen. Er så ærgerligt med halve kogebøger jeg/vi ikke kan bruge fordi der bare ikke er nogle erstatningsmuligheder.

Rebecca Mouritsen

Ej hvor lækkert! Tror min kæreste skal have sådan en batch i december engang :p

Sabrina G.

Wuhuu, det lyder simpelthen så spændende og fantastisk for dig, Emma! Er helt glad på dine vegne 🙂 Jeg synes det lyder som en god “blanding” af bøger du får udgivet – Der er noget til enhver lejlighed og smag! Jeg glæder mig til at se hvad efterkommerne vil bringe af godter med sig!

Emma Martiny

Hvor er du sød, Sabrina 🙂 Du kan også tro, jeg glæder mig til at se, hvad der kommer til at ske 🙂

Cecilia

Er SÅ imponeret over din produktivitet 😉
Har den første og skal self. også have anden og tredje. Det lyder super lækkert med en dessertbog og jeg er især glad for at ingredienserne er nogle de fleste kender. Snakkede faktisk, så sent som i dag, med en veninde om hvor dejligt det er med opskrifter, der ikke kræver underlige produkter, som oftest også er dyre. Held og lykke med det hele Emma 😉

Emma Martiny

Tusind tak, Cecilia 🙂 Jeg håber, at du kommer til at synes om bøgerne 🙂

Sarah

Hvilken slags honning bruger du? Flydende eller fast? De ser super lækre og dejligt simple ud! 2 ingredienser er da noget man kan forholde sig til som nyudflyttet studerende, der ikke længere bor hjemme ved mors fyldte skabe og skuffer 🙂

Emma Martiny

Jeg har både prøvet med flyende og fast, og begge dele fungerer fino 🙂

Charlotte

Mums…. Mega lækre … mere af den slags ?

LEAVE A

comment