Kategorier: små ting

Små ting

3 COMMENTS
SHOW
HIDE
Anna

Hej Emma!
Jeg er lige faldet over din blog. Igen. Jeg fulgte dig, da du lige var startet (og jeg også selv havde en blog), det er efterhånden en del år siden, og det er sjovt, at se hvad der er sket siden sidst :grinning:
Egentlig vil jeg bare skrive, at jeg synes, at det er smadder sejt, at du har formået at udgive en bog og at du driver bloggen så fint, som du gør. Og så er du jo bare blevet endnu smukkere! Jeg føler mig helt inspireret 🙂
Jeg følger ikke så mange blogs mere (Instagram har overtaget 😉 ), men jeg vil følge din fremover. Sejt arbejde!

Emma Martiny

Hej Anna – og mange tak for din kommentar 🙂 Hvad hed dig blog? Det kan være, jeg kan huske dig 🙂
Velkommen tilbage, håber du vil tage dig tid til at hilse på fra tid til anden 🙂

Skønne fotos, åh, jeg må snart forbi AroS igen – regnbuen er så fortryllende og meget skræmmende på en gang 😀

– Anne
http://www.venterpaavin.blogspot.com

LEAVE A

comment