Video: How to // Voluminøs fletning

11 COMMENTS
SHOW
HIDE
katrine

Din øjenmake-up er virkelig fin her, det kunne du jo også lave en video om? 😉

Emma Martiny

Tak Katrine! 🙂 Det har jeg faktisk allerede filmet 😛 Den kommer i næste uge 🙂

Michele

Jeg er helt enig med Katrine! Jeg vil også rigtig gerne vide hvilken øjenskygge du har på i denne video, den er så fin! 🙂

Mette H.

Det er virkelig en smuk frisure! Tak for guiden 🙂

Emma Martiny

Det var så lidt, Mette 🙂 Dejligt, du synes om den 🙂

Emma Martiny
Betina

Det ser SÅ flot ud, og guiden er virkelig god – jeg er ellers enormt ueffen i hårsætning, men selv jeg kunne finde ud af det. Jeg har dog problemer med at håret fra den modsatte side i nakken ligesom ikke vil blive siddende. Jeg har ellers lige så langt hår som du, og normalt når jeg fletter det kan jeg sagtens få det over skulderen, men det falder ligesom ud. Synes ellers jeg fletter det stramt nok. Har du nogen gode råd til hvad jeg kan gøre for at undgå det? Udover hårnåle altså.

Emma Martiny

Hej Betina 🙂 Jeg kan ikke give dig ret mange andre råd end (gode!) hårnåle, hairspray og måske en let tupering. Jeg har selv samme problem 🙁

Rikke Pia

Hej Emma

Jeg har en forespørgsel – kommer der snart en hårguide rutine fra dig igen? 🙂
Det ville være skønt.
God påske.

Rikke.

Emma Martiny

Hejsa Rikke Pia 🙂 Den har ikke rigtig ændret sig siden sidst, så det tror jeg desværre ikke 🙂

LEAVE A

comment