Kategorier: Skønhedsprodukter, Video

Video: Gør dig klar med mig // Makiash MakeUp

31 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sarah

Rigtig god video – dejligt med så mange videoer. Vil du ikke lave et makeup look med Urban Decay’s Naked 2 pallette? – Kun hvis du har den selvfølgelig. Jeg ender nemlig tit med det samme look når jeg bruger den, så det ville være lækkert med lidt inspiration 🙂

Emma Martiny

Hej Sarah 🙂 Tak! Jeg har desværre ikke Naked 2 paletten 🙁

Laura

Jeg ææælsker dine videoer! (Og alt andet, du publicerer 😉 )
God weekend!

Emma Martiny

Tak søde Laura! God weekend til dig også 🙂

Annemette

Jeg elsker dine videoer som dem her, og så lyder du simpelthen så sød 🙂

Emma Martiny

DU er sød Annemette 🙂 Tak for din kommentar 🙂

Carina

Helt sikkert mere af det her!
Jeg er vild med de gode råd i løbet af videoen, især til makeup rookies som jeg selv
Og så er du jo bare så sød, altså! 😀

Emma Martiny

DU er sød, Carina 🙂 Dejligt at høre, at du kan bruge videoen 🙂

Nanna

Har fulgt dig i lang tid, men aldrig kommenteret, så nu skulle det være 🙂
Jeg synes det er vildt hyggeligt og inspirerende at se dine video blogs!
Så håber du fortsætter 😉

Emma Martiny

yaaay! Dejligt, at du tager dig tid til at sige hej 🙂 Du kan tro, jeg fortsætter – stræber efter en video i ugen 🙂

Charlotte

Hej Emma! Det er sådan en fin video – og du er jo virkelig god til det der makeup. Du får det til at se SÅ let ud – må forsøge at gøre det efter… Bliv ved med at lave det du gør – for det er så hyggeligt at se med. Kh Charlotte

Emma Martiny

Hej Charlotte 🙂 Tak! Husk, at jeg har øvet mig maaaange gang og arbejdet med make-up et par år 🙂

Sabrina G.

Som jeg har sagt så mange gange før, så er det så skønt og og dejligt underholdende at se dine videoer eller læse dine indlæg! Jeg er stor fan af dine indskuds-videoer, som ikke er forberedte på samme måde som dine favorit videoer – Selvom de nu også er fantastiske

Off tonic! Jeg har efter din anbefaling anskaffet mig en Bare Minerals mineral foundation i Matte udgaven, MEN… Jeg er altså svært skuffet Jeg har dog hørt og læst noget om, at den børste man bruger er alt afgørende, og tænker du vil være den rette at spørge? Jeg bruger bare en almindelig kabuki-børste af syntetisk materiale. Kan det gå an?

Emma Martiny

Hvor er du sød, Sabrina 🙂 Tak for dine altid søde kommentarer 🙂

Og nej – du skal have fat i en naturbørste for at få et godt resultat 🙂 Send mig en mail med din adresse, jeg har én, du må få, jeg kan sende dig 🙂

Søs

Uh, ja! Flere videoer! 🙂 Virkelig fin makeup – har du nogle makeup-tips til briller? Måske fra dit arbejde i magasin? 🙂

Emma Martiny

Tak Søs! 🙂 Faktisk kan man ofte bære mere øjenskygge, når man bruger briller, så det er bare at lege løs 🙂

Annemette

Kunne du evt. komme med nogle make up tips til os der er så uheldige at være udstyret med “tunge” øjenlåg. Nu har du det selvfølgelig ikke selv, men det kunne være du have en veninde / bekendt, som du kunne demonstrere på 🙂

Emma Martiny

Hej Annemette 🙂 Det er en rigtig god idé. Det er skrevet bag øret 🙂

Cecilie

Hej Emma,
Jeg har først for nyligt opdaget din blog, men er allerede helt vild med at følge med
– især dine videoer er gode og inspirerende! God weekend til dig 🙂

Emma Martiny

Tak Cecilie! 🙂 Velkommen til 🙂

Trine

Jeg ELSKER den her form for videoer!
Du er jo pisse dygtig, og som Carina skriver, så er du jo bare så sød. Man bliver jo nærmest helt glad 😀

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, både hvor buksedragten og hatten er fra? 😀

Emma Martiny

Du kan også tro, jeg bliver glad for din kommentar, Trine 🙂 Hatten er fra &OtherStories og buksedragten er fra H&M 🙂

Ida

Så fint et look! Har du et link til den silkebløde hvor du udbryder “wow” den som sætter makeuppen, kan simpelthen ikke finde den 🙁

Fantastisk fin video! Og rigtig god inspiration! 🙂

KH Christina
http://christinaelisabeth.dk

Emma Martiny
Pernille

Jeg elsker virkelig de her videoer! Både fordi jeg bliver super inspireret af dem (Ellos har lige gjort mig fattig…) og fordi jeg føler du sidder og hyggesnakker med mig, hvilket er virkelig hyggeligt!

Emma Martiny

Dejligt, du kan lide dem, Pernille 🙂 Og du har ret – jeg hyggesnakker med dig og alle andre, der trykker play. Sådan tænker jeg det i hvert fald, når jeg tænder kameraet 🙂

[…] at kæmpe for! Hvis I ønsker at se mere om Ellos’ makeup, så kig med hos Emma Martiny her. Ved at købe ONEBRACELET støtter du kvinders rettigheder i hele verden, hvilket jo ikke altid har […]

Wauw! Du er simpelthen bare så ferm til at lægge en lækker makeup! Og hvor ser du altså hamrende flot ud 😉

Andrea NS.

Den fik jeg lige set lidt sent den her video, men ikke desto mindre er jeg ret begejstret! Jeg har jo lyst til at købe det hele nu, haha! Jeg savner faktisk lidt dine makeup videoer må jeg indrømme.. Det ville være SÅ fedt med flere af dem! 🙂 Du er jo så smuk at se på, og behagelig at lytte til!

LEAVE A

comment