Kategorier: Atelier Aarhus

Kalender-update #3

33 COMMENTS
SHOW
HIDE
Betina

Jeg foretrækker at købe min kalender til nytår – mestendels fordi mange studiekalendere kun går fra August til Juni, og jeg har også brug for en kalender i juli måned. Jeg ville nok foretrække at købe kalender for at år af gangen – jeg tænker ud fra et bæredygtighedsperspektiv, at det giver jo også dobbelt så meget “affald” effter endt brug i form af i hvert fald omslaget og de sider der skal være til noter etc., hvis man skal købe en ny kalender hvert halve år.

emilie p

jeg vil helst have en kalender til et helt år med start om sommeren 😀

Cecilie

1. Jeg vil helst købe min kalender til nytår – og sådan har jeg haft det lige siden, jeg holdt op med at være studerende 😉
2. …og den skal indeholde 12 måneder – tiden går jo stærkt, og jeg laver aftaler flere måneder frem… 🙂

Mette H.

Jeg vil klart helst købe min kalender for et år ad gangen. Flere måneder = endnu bedre overblik:)
Om det er nytår eller studiestart er jeg selv i tvivl om – indtil nu har jeg haft sådan nogle reklame-kalendere, og dem får man ofte ved studiestart…

For mig betyder det faktisk ikke det store om jeg køber min kalender til nytår eller om sommeren. Men til gengæld synes jeg klart det er bedst at det er en kalender der holder i 12 måneder!:-) Glæder mig så meget til at se hvordan den kommer til at se ud.

Mia

Jeg køber altid kalender til nytår og gerne for 12 måneder

Dagmar

Jeg foretrækker helt klart at købe kalender til nytår, og helst kun en gang om året, da det giver mest mening 😉

Ninna

Nytår og i 12 mdr. helt klart 🙂

Stinne

Jeg foretrækker helt klart at købe en kalender til nytår – mest af alt fordi min gamle udløber der ;). Og jeg vil altid vælge et helt kalenderår frem for et halvt.

Jeg glæder mig helt vildt til at se jeres kalender, og vil kraftigt overveje den til år 2017, hvis den er kommet ud der.

Tilde

Jeg køber altid en årskalender og for et år af gangen. Jeg har haft den samme kalender i 5 år, men jeg ville aldrig købe den i en udgave for mere end 12 måneder. Der er noget fint og næsten rituelt ved at kalenderen fysisk repræsenterer et årsskifte.

Thit

Jeg foretrækker at købe min kalender til nytår og den skal gerne holde et helt år, da tiden jo flyver afsted, og derudover kan jeg også sagtens finde på at lave aftaler, der er mere end 6 måneder ud i fremtiden 🙂

Caroline

Jeg vil helst købe min kalender til nytår og den skal vare 12 måneder, så jeg kan få overblik over hele året 🙂

Victora

Det er faktisk utroligt forskelligt for mig hvornår jeg køber en kalender. Det er sjældent grundet studiestart eller nytår. For mig er en kalender mere noget, jeg køber, hvis jeg er stresset og ikke kan overskue det jeg skal. Tror egentlig jeg helst vil købe en for et halvt år, da jeg er dårlig til at huske at blive ved med at bruge en rigtig kalender, og derfor vil det være spild at købe til et helt år, hvis ikke glemte at bruge den efter et halvt 😉

Caroline

…: og hvis I når at blive færdige inden nytår, må du gerne give et hint, for så venter jeg med at købe kalender 😉

Sandie

Glæder mig rigtig meget til at se det færdig resultat!

Jeg har ikke nogen egentlig holdning til hvornår jeg gerne vil købe min kalender.
Men jeg vil fortrække, at den ikke fylder alt for meget, så jeg kan have den med i min taske.
Hvad jeg godt kan lide ved nogle kalendere er, at deres omslag er genbrugligt. Så næste gang skal man kun købe kalenderen og sætte i omslaget, derved bliver det også billigere. 🙂

mina

1. jeg køber helst min kalender til nytår
2. og den skal indholde 12 måneder

Stine

Jeg håber virkelig I vil lave den som en januar til december-kalender.
August-juli er jo sådan en lidt kunstig opdeling af året, som primært er interessant for studerende – hvorimod vi studerende (er det selv lidt endnu) jo sagtens kan bruge en “rigtig” kalenderårs-kalender.
Og så er der noget fedt ved sådan en splinterny kalender sammen med et nyt år, der bare venter på at blive fyldt med rare ting og spændende planer 🙂

Simone

Jeg køber altid min kalender til nytår og vælger en, der følger mig hele året. Selvom jeg er studerende, synes jeg bare det giver det bedste overblik, nyt år ny kalender! 😉

Johanne

Jeg tror det kommer an på hvem målgruppen er. Mens jeg er studerende foretrækker jeg en studiekalender, så jeg nemt kan gå tilbage og se noter fra tidligere i semesteret. Når jeg er færdig om et halvt års tid tror jeg det bliver en kalender til nytår. 🙂

Maria

Jeg synes, at det er en rigtig god idé at lave en kalender over bare 6 måneder, da det netop er forskelligt om folk bruger den fra årets start eller skoleårets start. Det giver god mening!

Iben

Hvor er det bare sejt! Jeg glæder mig til at høre navnet.
For at besvare jeres spørgsmål:
1) Jeg køber helst min kalender til studiestart
2) Jeg synes en kalender for 6 måneder, der er billigere og fylder mindre (!) ville være at foretrække. Det passer også godt til semestrene på uni, da man så kan skifte sin kalender ud til et nyt semester.

Lea

Spændt på, hvad der kommer ud af jeres projekt 😉

Jeg foretrækker KLART at købe min kalender til nytår. Et nyt år føles som en nystart og derfor elsker jeg også en frisk kalender. Ift. planlægningen af året (ferier, aftaler, osv…) er det også rart at have overblik over et helt år – selvom jeg er studerende.
I forlængelse af dette foretrækker jeg en kalender med 12 måneder. Det giver mest mening for mig at “fuldføre og ende” et år i én kalender, hvis det giver mening 😉

Katrine

Det er altså et spændende projekt i er igang med!

1) jeg fortrækker at købe min kalender ved studiestart.

2) helt klart en tykkere kalender, der holder et helt år.
Håber det kan hjælpe

Emma

Nytår og 12 måneder 🙂

1. Jeg har købt mine kalendre til studiestart rigtig længe, men vil faktisk gerne over og have en der følger kalenderåret. Så synes den skal starte 1. januar 🙂
2. Her er jeg nok mest på den sidste – altså en der følger kalenderåret. Men måske I i fremtiden kan producere begge? For jeg kan klart også se fordelen i den anden løsning.

maibritt j

da jeg ville bruge min kalender til studie vil jeg sige at jeg køber til studiestart og ville købe til et halvt år – ca samme tid som 2 semestre 🙂

Sofie

Det er liiidt hip som hap om det er ved start af studieåret eller ved nytår, eftersom jeg er studerende.
MEN jeg skal have den et helt år. Ellers er der sleeet ikke nok planlægningstid og -plads.. 😉

Ida

Så fedt at I er ved at designe en kalender 😀 Jeg elsker at have en kalender i papirform, selvom jeg også bruger den på min computer/mobil flittigt 😉
Jeg foretrækker at min kalender starter fra januar. Og så vil jeg helst have en kalender der min. varer i et år. Det kan nemlig nogle gange være rart at kunne se langt frem, samt langt tilbage i sin kalender, efter min mening.

Julie

1. Sidste kalender jeg købte var til nytår, men det gør ikke så meget hvis det bliver til studiestart 🙂

2 Jeg vil helst have en 12 mdr. kalender.

Faktisk har jeg det med at købe en hver halve år, for så trænger jeg til et nyt pust. Så jeg er fortaler for en kalender med 6 måneder som fylder mindre og er meget nemmere at have med på farten.

Glæder mig så meget til at skulle ud og købe JERES kalender.

– Louise

Mia Laursen

Nytår og 12 måneder!

Mette

Hej Emma.
Når du arbejder på et projekt som dette, hvilke programmer bruger du så til at udforme både det indvendige og udvendige design? 🙂

Emma Martiny

Hejsa du 🙂 Vi har både fået hjælp til designet og klaret noget selv. Til en kalender ville det mest oplagte typisk være at bruge indesign 🙂

LEAVE A

comment