Kategorier: Ikke kategoriseret

Vind billetter // FINDERSKEEPERS XMAS DESIGNMARKED AARHUS

31 COMMENTS
SHOW
HIDE
Rikke V

Jaaa! Jeg trænger til sjov mit i eksamensræset

Cecilie

Årh, manner, det vil jeg gerne. Jeg har været så depri, fordi at alle de gode julemarkeder i nærheden af mig (Upcomers i Vejle og Kolding Designskoles julebazar) ligger i den sidste weekend i november, og der skal jeg til Berlin (vrææææl….). Okay, det er ikke SÅ synd for mig, men jeg vil sgu gerne til FK i Århus alligevel 😉

Mette

Det kunne være utroligt lækkert at vinde et par billetter, så jeg kunne tage en veninde under armen og snuse rundt blandt alle de spændende boder

Helle

Perfekt frikvarter fra eksamenslæsning i weekenden

Mette Lau

Fedt! Jeg er især oppe og køre over Finders Eaters :heart_eyes:

Laura

Ja! Jeg vil gerne vinde!

Mia

Ej hvor fedt – Jeg bliver nødt til lige at smide et lod i puljen om billetterne. Krydser fingre og rigtig god mandag til dig Emma.

Trine

Åhhh det ville være perfekt at invitere min mor med til marked, når jeg i weekenden tager hjem til Aarhus fra København for at hygge med familien 🙂

Line

Jeg trænger til at lave noget med min mor, vi ses meget sjældendt, og det er en meget stressende tid. Hvis jeg vinder, har jeg en god oplevelse jeg kan give til min mor, hvor pengene er små for os begge!

Camilla A

Jeg har ingen planer i weekenden, så det vil være super lækkert at vinde! 🙂

Ida V.R.

Åh! Vil meget gerne til Finders Keepers!

Mathilde Froslev

Ihh en fin konkurrence! Hvis jeg vinder vil jeg helt sikkert tage min søde mor under armen, med ind på godsbanen. Vi er begge to allerede i et vildt julehumør og så sent som i eftermiddags, skrålede vi julesange sammen i bilen på vej hjem fra Aarhus.
Julen minder mig bare lige dét ekstra om, hvor meget familie egentlig betyder for mig. Og bare sådan noget som at kunne synge for fuld hals, en julesang med min mor kan gøre mig helt varm om hjertet. 🙂

Simone K

Jaa, dét gad jeg godt bruge min lørdag på!! Jeg har længe haft lyst til at besøge Finders Keepers og alle de andre muligheder, Aarhus tilbyder, og et JULE-ét af slagsen ville være helt perfekt 🙂

Line N.

Det vil være en fantstisk overspringshandling til bachelorskrivningen 😉 – Og jeg vil elske at tage min veninde under armen til et par timers julemarked 😀

Pernille Iris

Uh, det gad jeg virkelig godt! De har altid så vildt mange fine ting 🙂

Stine

Det vil jeg virkelig gerne vinde! Jeg har hørt så meget om det, men har aldrig været der. Det er jo helt perfekt lige før jul, så man kan købe fine gaver – også til sig selv 🙂 Og så kunne jeg godt bruge en afbræk fra eksamenslæsningen! Jeg krydser fingre!

Malene

Vil gerne vinde 2 billetter, da min mor kommer på weekend besøg. Den oplagte mulighed for lidt mere shopping. 🙂

Camilla G

Nøj dem ville jeg gerne vinde. Så ville jeg nemlig invitere en sød kollega med på tur. Det kunne især være rart at have en dejlig weekend i vente når man ellers bare går og tæller dage til kæresten kommer hjem fra praktik ophold i Kina… Så hepper på mig

Julie Mie Hymøller

Dem vil jeg virkelig gerne vinde til min søde mor og jeg! Hun (og jeg) fortjener lidt hygge i en tid med lidt for meget modstand. Krydser ihverfald mine fingre!

Dorte Poulsen

Ih dejlig giveaway, lige noget for min søster Tine og mig. Vi har begge et stort shoppegen, så please

Helle

God undskyldning for at holde fri fra eksamenslæsningen! Jeg krydser fingre.

Sofie

Yeeees, hvor vil jeg gerne vinde <3

Mathilde Nilsson

Tøsetur i Århus, det siger jeg ikke nej tak til 😉

Amalie

Jeg vil sgu gerne vinde. Finders Keepers er nice!

Line

Sikke en lækker præmie!:)

Pernille Grønnegaard

De billetter gad jeg godt at vinde ☺️

Anna

Ih, jeg ville sindssygt gerne kunne bruge min weekend der, med en god veninde under armen :-). Det ville være et perfekt afbræk midt i læsning og eksamensforberedelse. Krydser fingre!

Sofie Andreasen

Krydser fingre!!! 🙂

emilie p

dem ville jeg elske at vinde 😀

Ann-Sophie

Jaaaaaaaaa. Kune være super lækkert 🙂

Katrine

Juhuuu vil jeg gerne vinde! :raising_hand: :102:

LEAVE A

comment