Kategorier: Ikke kategoriseret

5 minder

15 COMMENTS
SHOW
HIDE

Hyggeligt indlæg!

Jeg har vist læst med helt tilbage fra din sidste tid i gymnasiet. I hvert fald inden du flyttede til København for en kort stund – så det er noget tid efterhånden 🙂

/Line

Emma Martiny

Puha, ja det er længe siden efterhånden 🙂 Tak fordi, du hænger ved, Line, det er så hyggeligt 🙂

Anna S.

Ja, det er vigtigt, at tage sig tid til at nyde de små øjeblikke og værdsætte minderne – det tror jeg vi alle skal være bedre til.

Uh.. Jeg er ikke sikker på, hvor længe jeg præcist har læst med. Hvis jeg siger 4-5 år, så tror jeg måske ikke, at det er helt galt. Vildt nok, egentlig..

I den sammenhæng må jeg nok lige sige tak for god læsning, inspiration mm, det er så hyggeligt at følge med herinde 🙂

Emma Martiny

Tiden går SÅ hurtigt! Dejligt, at du stadig har lyst til at kigge forbi 🙂

Mette H.

Jeg har (som du vist også har bemærket) fulgt med længe!! 🙂 Mindst 4 år!
Jeg er vild med dit univers og al den inspiration du giver videre; opskrifter, skønhed og makeup, DIY og andre emner – små som store. Tak for det!
Mvh Mette

Simone

Jeg husker du lige var blevet færdig i gymnasiet, og altid havde et festligt indlæg med vild makeup eller en frisure eller to 🙂
Det er spændende at følge udviklingen i din blog, og selvom jeg har fulgt med i mange forskellige blogs gennem årene – er Emmamartiny altid den jeg trykker ind på først – og måske igen til sidst. Tak for en god blog, Emma 🙂

Emma Martiny

Hvor er du sød, Simone 🙂 Kæmpe krammer til dig. Det er mig, der takker 🙂

Christina

Jeg fulgte med dengang du skrev meget om makeup og vist fik arbejde i Magasin? Af en eller anden grund faldt jeg fra på et tidspunkt.. Og så begyndte jeg at følge med igen for et lille års tid siden – kan meget bedre lide din blog nu 🙂 Synes der er en rigtig god variation i indlæggene, de virker gennemarbejdede og det er altid hyggeligt at kigge herind forbi!

Emma Martiny

Det er jeg glad for at høre, Christina 🙂 Velkommen tilbage!

Sabrina G.

Uha! Jeg tror jeg har fulgt med på din blog siden du gik på gymnasiet? Jeg kan hvert fald huske jeg svingede ind forbi her når timerne på HHX blev for lange! Tror du blev student et eller to år før mig? Så det er vel 5 års tid?
Jeg synes det er utroligt spændende og inspirerede at følge med i bloggen og din udvikling – For hold nu op der er sket meget siden jeg første begyndte at følge med!

Emma Martiny

viiiildt meget! Jeg er så glad for, at du følger med, Sabrina 🙂

Jeg har fulgt med helt tilbage fra din gymnasietid, og jeg elsker stadig at læse din blog!

Emma Martiny

Det er altid hyggeligt, når du siger hej, Maia 🙂

Jeg har været med siden du startede 🙂 Og er imponeret over alt det du har skabt!

Emma Martiny

Hvor er du sød, Sandra 🙂

LEAVE A

comment