Kategorier: Ikke kategoriseret

Julekalender til ham

5 COMMENTS
SHOW
HIDE

Det er okay at du juler nu! Jeg er også ved at komme i stemning. Så god jul til dig også 😉

Jeg er helt med i det julede hjørne! Jeg ELSKER julen, og jeg kan slet ikke vente, til december snart begynder.

Jeg giver min mand adventsgaver i år. Har styr på to af dem: En Summerbird julekalender (der er nemlig to stykker i hver dag, så jeg også bliver forkælet, haha) og magneter til vores køleskab med billeder fra en masse af vores rejser. De sidste to bliver sikkert en julesweater, varme sokker, specialøl eller et gavekort på en middag på selvvalgt restaurant 🙂

/Line

Emma Martiny

Vi har også et køleskab fyldt med billeder med rejseminder. Så hyggeligt!
Og god idé med en julesweater. Sig til, hvis du finder en skæg en, så kan jeg nok godt finde plads til en ekstra gave til Simon 😉

LEAVE A

comment