Kategorier: Video

Video: Favoritter #November

6 COMMENTS
SHOW
HIDE
caroline

Hej Emma – først og fremmest tak for en skøn blog med en masse gode tips, personlighed og hygge. Jeg følger den troligt. Normalvis følger jeg bloggen på min telefon, men også en gang i mellem på computeren og nu til spørgsmålet – har du for nylig fået lavet layoutet om på din blog? jeg synes den er blevet en smule mere forvirrende at finde rundt på. Før i tiden var der fx en kategori, der hed noget i retning af restaurantanbefalinger… den kan jeg ikke længere finde – håber du kan kaste lys over min forvirring.

mange hilsner
Caroline

Emma Martiny

Hej Caroline 🙂 Jeg har arbejdet på at rykke rundt på bloggen, og der har været lidt børnesygdomme. Det skulle dog gerne være fikset nu 🙂 lad mig høre, hvis der er andet, der driller 🙂

Annemette

Jeg ELSKER dine videoer, du er simpelthen så sød 🙂
Hvad hedder den bio oil, og hvor kan den købes? Jeg synes ikke, at linket fører til den flakse, som du sidder med 🙂

Christina

Det er altid så hyggeligt, at se dine videoer og læse dine indlæg 🙂

Emma Martiny

tusind tak, Christina 🙂

LEAVE A

comment