Kategorier: Min Måned

INSTAGRAM LATELY #NOVEMBER

9 COMMENTS
SHOW
HIDE
Trine

Jeg kan godt følge din tankegang, men i stedet for ordet “travl”, synes jeg det gør sig gældende i langt højere grad for ordet “stresset”. Jeg synes, folk snakker meget om at være stresset, men glemmer at de egentlig har travlt – og ofte fordi de selv laver en masse aftaler, som de selv har lyst til 🙂 Mange trives jo også bedst ved at have lidt at se til. Det var bare lige en lille kommentar.

Emma Martiny

Jeg tror meget, det er det samme med ordet “stresset”.. Det bliver i mine øjne brugt for meget om travlhed, hvilket i virkeligheden meget bagatelliserende, da det er en sygdom og ikke bare lige noget, man går rundt og er et par gange i ugen.

Emma

Juhu et godt indlæg!

Mette

Jeg er så enig i din refleksion over travlhed! Jeg kan ind imellem komme til at føle mig fjollet, hvis jeg er blevet lidt såret over noget nogen sagde, som så siden blev lagt hen med “Eej, undskyld, jeg havde bare så travlt”. For travlt til lige at lægge mærke til andre omkring dig, eller hvordan? Æv. 🙁

anne

HØRT!
Jeg er så enig, at det gav et helt sug i maven at læse det her indlæg”!!
Jeg er træt af travlt. Træt af at det er dét der er i fokus. Træt af at det er dét der er målestokken for “succes” på arbejdsmarkedet. Skal jeg være travl, for at være god nok? Jeg er sgu træt af at høre folk bruge timer på at tale om hvor travlt de har, brugte man tiden fornuftigt var der måske ingen travlhed. Jeg ved det ikke… Jeg ville egentlig bare sige at du allerede har skrevet alt det rigtige. Du er klog, Emma! 🙂

Emma Martiny

Dejligt, at du kan relatere, Anne 🙂 Og mange tak for dine søde ord.
Du har fat i den lange ende, når du siger, at “brugte man tiden fornuftigt var der måske ingen travlhed” 🙂

Nan

Sikke et fint, reflekteret og forfriskende indlæg i en tid, hvor travl rigtig nok sjældent er genstand for kritisk stillingstagen. Tak for din blog 🙂

Amalie

Wauw… det ramte lige plet, det her indlæg. Jeg har selv gået med de samme tanker den seneste tid og hvor er det rart at læse nogle andre sætte ord på det. Jeg har haft travlt i lang tid og ofte følt mig stresset, men jeg har haft svært ved at se klart i det og derfor haft svært ved at geare ned. Det tror jeg er fordi, at samfundet i dag ser travlhed som en værdi i sig selv. Vi skal alting på en gang. Se nu fx på fremdriftsreformen.. der pisker den studerende til at komme hurtigere i gennem (imens vi samtidig skal have relevant studiejob, pleje venskaber og være en god studerende). Jeg tror, at det er rigtig vigtigt at sætte ord på det, som du har gjort i dette indlæg Emma. Så vi som individer kan stoppe op og reflektere over denne travlhed, i stedet for at halse efter den. Tak for dit indlæg, Emma!

Nu også en fin drejning det indlæg fik, selvom det ikke var meningen. En sund tilgang du har til det, og jeg er helt enig 🙂

LEAVE A

comment