Kategorier: Video, Vlogs

Video: Vlog d. 6. + 7. december

40 COMMENTS
SHOW
HIDE
Nanna.

Sikke en fin lille video, man kan virkelig se hvor meget du brænder for mad ikke kun på bloggen, men også generelt – at det er noget du sætter stor pris på.
Jeg glæder mig til at læse din nye bog. Jeg har lavet din bønnekage meget også til stor familiesammenkomst i weekenden, folk kan jo ikke gætte der er mel i, i stedet for bønner, det er virkelig sjovt at det kan smage så godt.

Så er du bare rigtig rar, stille og rolig, prøver ikke at være sjov på kamera, det synes jeg ofte mange bloggere gør, hvilket gør det akavet at se på, men du tager os bare med rundt og det virker meget naturligt det du laver.

Glædelig jul. Kh Nanna.

Kan godt lide disse små videoer, det er altså meget sjovt og inspirerende at se hvordan andres hverdag foregår 🙂 Og man bliver let inspireret til nogle små ting man kunne indføre i sin egen hverdag.

Sara

Jeg synes, din vlog var super god! Jeg synes, man kommer tættere på dig, og som du selv siger, så kommer man tættere på dit liv. Jeg kan godt se problematikken ift. det, og jeg forstår godt, det er en svær balancegang, men jeg synes, at vlogformatet tjener din blog godt. Jeg synes, du er hammer inspirerende og jeg var lidt meh ift. at købe din kommende kogebog, men når jeg ser, hvor lækkert I spiser, så skal jeg klart have købt den.
Livsstilsblogs får en ekstra dimension, når vlogformatet tilføjes, da man kommer bag de poleret billeder, synes jeg. Godt arbejde!!

Freja

Det ser så rart ud, Emma! Jeg bliver inspireret til de små hyggelige øjeblikke i hverdagen, og jeg tror særligt det er derfor jeg elsker disse videoer og generelt at følge med herinde 🙂 FLERE VIDEOER, tak! Haha!

Jeg vil lige rose dig for din vlog – du har ingen grund til at være nervøs for modtagelsen af den video. Men jeg kan samtidig godt forstå dine tanker om balanceringen af hhv. privat og “offentlig” – jeg synes dog, du har mestret den balance rigtig fint (:

Det jeg får ud af at se sådan en vlog fra dig er, at jeg bliver inspireret og motiveret. Du virker til at være en person med et kæmpe drive og en masse energi – det beundrer jeg. Stor, stor ros. Jeg håber på, at vi kommer til at se flere vlogs fra dig, søde Emma (:

Anna

Super god video! Jeg synes det er vildt hyggeligt at få et lille indblik i din hverdag, og se mere af din personlighed gennem det 🙂 Jeg håber, du laver flere!

Victoria

Jeg synes den var så hyggelig at se! Du er virkelig sådan en person jeg godt gad at være veninder med – lidt creepy sagt måske, haha! Men du virker bare som et rart menneske 😀 Flere videoer!

Lærke B

Jeg har siddet og stornydt at se din vlog, imens jeg har drukket et krus varmt the. Vlog er meget underholdende, hyggeligt og du formår bare en give den en rigtig dejlig stemning:) Virkelig hyggeligt at se glimt af hverdag hos dig:) Godt arbejde, smil herfra mig og ønske om en god dag til dig:)

Ida

Simpelthen så hyggeligt at følge din hverdag og hvor har du klippet videoen godt sammen.

Det du spiser til frokost om mandagen, hvad er det? 🙂

Julie

Ihh, jeg er fan… En lille anledning til 10 minutters pause midt i eksamenslæsningen… nu har jeg bare lyst til en god salat! 😉

Smadder hyggelig video. Jeg synes altid der er vældig rart at følge med i dine videoer, fordi vi virker meget nede på jorden, og samtidig er du meget inspirerende. Du når vildt mange ting på en dag, hvor jeg slet ikke kan følge med. Men det inspirerer mig i hvert fald til, at det er muligt! 😉

Anne Mette

Du er så skøn Emma! Jeg er helt klart for flere indlæg i tråd med dette. Videoerne giver bloggen en ny dimension som jeg passer rigtig fint ind i dit lille univers. Du giver god inspiration og det er så rart at følge din hverdag på lidt tættere hold.

God dag til dig 🙂

Nan

Sikke en hyggelig vlog Lækker premiere på foretagenet. Balancen mellem tale og billede er rigtig fint afstemt. Dem må du bestemt gerne lave flere af.

Julie

Virkelig virkelig dejlig video. Så dejligt at komme med i din hverdag. Du har det jeg ville kalde en drømmehverdag. Gid det var mig 🙂

Molly

Det må du meget gerne gøre igen 🙂 det er super inspirerende og spændende at se hvad du går og laver!

Kalli

Emma, jeg bliver simpelthen lige nødt til at smide en kommentar på det her indlæg – jeg tænker det hver gang jeg klikker forbi din blog, men efter denne her hyggelige video må jeg lige lade dig vide det; du har simpelthen verdens bedste udstråling! Jeg ved ikke, om det er det konstante smil, den søde stemme eller noget tredje, men jeg kan ikke lade være med at sidde og smile og synes at du virker som den mest sympatiske og hjertevarme person. At din blog så er hammergod er en anden side af sagen 😉

Søs

Jeg synes det er super hyggeligt at se dine vlogs 🙂 Jeg kan godt forstå, hvad du mener, når du føler at det kan blive meget navlepillende og selviscenesættende, MEN det som jeg rigtig godt kan lide er, at få et indblik i hvordan et andet menneskes liv er. Normalt “følger” man (så at sige) jo kun sig selv rundt – og nogle gange er det ret fint (og inspirerende) at se hvordan andre bruger deres tid. Især synes jeg dine videoer er fine, fordi de føles mere ægte og nærværende… Altså ikke, fordi dine skrevne indlæg er dårlige, de er bare noget andet, og jeg synes om begge dele.
Så jeg synes bestemt at du skal fortsætte med at vlogge 🙂 Jeg vil i hvert fald se med!

Emma Martiny

Jeg er glad for, at du synes, videoen er ægte og nærværende i stedet for opstillede. Jeg tror, jeg bliver nødt til at prøve at vlogge igen 😉

Line

Hej Emma! skøn video.. det er sjovt at se hvordan din bloggerdag forgår. At se det på video giver en helt anden fornemmelse af hvor meget regigering og sponsorerede indlæg, posthus o.v.s. fylder end når i skriver det..Rigtig hyggeligt klip der hvor Simon spiller guitar.. Blev endelig ved med at vlogge. 🙂

Emma Martiny

Tak for din kommentar, Line 🙂 Jeg vil prøve at lave en vlog igen.

Sabrina G.

Jeg er som altid fan! Kan sagtens følgelig din tankegang – Det er navlepillende og en smule selviscenesættende, men det fandme også hyggeligt! Jeg kan godt lide at få et indblik i, hvordan andre lever deres liv, for vi er alle forskellige som mennesker. Jeg bliver inspireret (specielt af alt det lækre mad du kører indenbords! Ny kogebog – Ja tak!) og motiveret og kommer til at reflektere over mit eget liv. Jeg kan godt lide den der “Fluen på væggen” følelse, selvom det lyder så forkert at skrive! 🙂
Jeg vil helt sikkert se frem til flere af disse indlæg! Og så kan du pakke Janteloven langt væk – Du klarer dig fandme godt gør du! Bum 🙂

Emma Martiny

Du er så sød, Sabrina 🙂 Tak, tak, tak!!

Jeg syntes vlog fungere så godt her hos dig! Det er altid så rart at se personen bag folde sig lidt mere ud end på skrift!

Emma Martiny

Måske I endda også nemmere kan læse min skrevne indlæg med min “rigtige stemme”, når I har lært den at kende i videoer? Sådan forestiller jeg mig det 🙂

Camilla T

Jeg er virkelig også fan. Du har simpelthen sådan en dejlig og rolig stemme (du skulle lave din kogebog som lydbog, haha :D), og ja, det er bare rigtig spændende på en måde, at følge med i dit liv. Og som mange af de andre også skriver, så bliver jeg også inspireret. Så tak for det.

Emma Martiny

kogebog som lydbog, haha 😀 Det er mig, der takker, Camilla 🙂

Camilla T

Ej, og hvad hedder sangen, der kører i baggrunden? Den har et eller andet over sig.

Øhm den er jeg med på! Jeg vil også gerne vide hvor den fine sang kommer fra 🙂

Emma Martiny

Det er Petit Biscuit med Sunset Lover. SÅ god, ikke?

Camilla

Fantastisk vlog. Fantastisk kvinde. Fantastisk musik. Apropos musik; kunne vi få en oversigt over dine mest hørte numre?

Camilla Kirstine

Fantastisk vlog. Fantastisk kvinde. Fantastisk musik. Apropos musikken; kunne vi måske få et indlæg omhandlende den musik/de numre du hører mest?

Emma Martiny

Du er sød 🙂 Tak! Og ja, det vil jeg bestemt overveje at bikse sammen til jer 🙂

Lo

Jeg synes det er rigtig hyggeligt og få et lille indblik i din hverdag, og på ingen måde navlepillende:)

Emma Martiny

Det er jeg glad for, du synes 🙂

Pernille

Jeg er meget enig i alle de positive kommentarer oven over. Stor ros for din måde at gøre det på og håber bestemt på flere vlogs i fremtiden! 🙂

Emma Martiny

Tak Pernille 🙂

Anne

Kære Emma,

Fin video!!

Ved lejlighed vil det være super spændende at høre mere i dybden om dine yogavaner, hvor du yoga’er den osv.

Emma Martiny

Tak Anne 🙂 Det vil jeg huske!

Katrinr

Virkelig fin video! Bestemt ikke navlepillende – men giver bare et dejligt og jordnært indtryk af dit ‘rigtige’ liv og hverdag. Endelig flere af sådanne videoer 🙂

Emma Martiny

Tak Katrine 🙂 Jeg må prøve igen, nu hvor jeg har fået så positiv respons 🙂

LEAVE A

comment