Waldorfsalat med kylling

5 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sara

Min far er jæger, så vi fik det altid til dyrkød hjemme hos dem, hvilket var ret lækkert. Waldorfsalat er en af mine yndlings salater. Min veninde fortalte mig for nogle år siden, at de spiste det juleaften, og jeg var “whaat? Det kan man ikke”, så jeg har hørt det før, men jeg er på hold-Simon ift. waldorfsalaten og juleaften, selvom det er en lækker salat.

Emma Martiny

eeeej, Sara! Nu må du lige bakke mig op 😉

Thit

Vi får det hvert eneste år til juleaften, og sådan har det altid været! Ingen jul uden Waldorfsalat – og sådan er det. Om man kan lide den eller ej 😉 Traditioner kan man ikke sådan bare lave om på!

Trine

Jeg er skilsmisse barn, og hvert andet år, når jeg er hjemme ved min far, får vi altid waldorfsalat, og har gjort det så lange jeg kan huske. Jeg glæder mig altid ekstra meget til maden de år :p

Emma Martiny

hæhæ, sådan ville jeg helt sikker også have det 😛

LEAVE A

comment