Kategorier: Ikke kategoriseret

Jul i provinsen

12 COMMENTS
SHOW
HIDE

Åh ja, det er så svært. Min kæreste og jeg holder stadig hver for sig, sammen med hver vores familier. Og det tror jeg umiddelbart vi vil gøre i et par år endnu, selvom jeg også savner ham umådeligt meget i de her dage især.
Rigtig glædelig jul! 🙂

Katrine

Min kæreste og jeg har været sammen i snart 3 år og har ikke nogle børn. Julen er ikke så hellig for mig, muligvis fordi jeg er skilsmissebarn, og derfor har holdt jul på mange forskellige måder, og ikke rigtigt har nogle faste traditioner. Derfor besluttede jeg at holde jul hos min kæreste og hans familie sidste år 🙂 Dog skulle det vise sig, at min mor og hendes mand pludselig ikke havde nogle børn hjemme og derfor skulle sidde selv. Vi fik derfor arrangeret at de kom med over til min kærestes familie, og for alles vedkommende blev det en af de hyggeligste juleaftener nogensinde. I år holder min kæreste jul med min familie, men det var også en beslutning han tog i sidste sekund. For ham betyder julen meget mere og han havde svært ved ikke at skulle være sammen med sine forældre som altid. Jeg havde derfor også sagt, at det var helt cool med mig hvis han gerne ville være hos hans forældre. Heldigvis er vi så heldige, at vores familier kun bor en halv times kørsel fra hinanden, så vi har mulighed for at være lidt begge steder k juledagene. Men ta’ og mærk efter hvad I føler er det rigtige for Jer 🙂 Rigtig glædelig jul til dig Emma – og tak for en fantastisk blog 🙂

Ida

Efter 3 år uden hinanden i julen er det blevet nok for os. Ham og hans familie er taget i deres skihytte de sidste 3 år, så man har ikke bare lige kunne mødes, desværre. I år skal jeg for første gang holde jul sammen med ham! Jeg er lidt spændt, men det skal helt sikkert nok blive hyggeligt 🙂 Han har lovet at holde mig i hånden hele vejen, men kryds gerne fingre for at det lykkes med svigerfamilie og savn til min egen familie. Han har lovet at vi holder med min familie til næste år, så det trøster mig også en smule.
Grunden til at vi valgte, at i år skulle vi bare være sammen bunder egentlig mest i, at hans forældre netop har annonceret at de skal skilles – fedt i december med de små søskende – og hans barndomshjem skal derfor sælges i løbet af det næste år. Så for ham er det for at få en sidste jul “derhjemme” og det vil jeg gerne være sammen med ham om 🙂

Sofie

Vi holder ikke jul sammen. Jeg er skilsmissebarn og samtidig ud af en kæmpe familie, så der er mange der skal tilgodeses i forvejen. Desuden vil jeg ikke holde jul sammen med andre end min egen familie indtil jeg får børn – lige på det punkt er jeg meget traditionsbunden.
Min kæreste vil egentlig gerne holde jul med min familie, hvis jeg så holdte med hans næste år. Det har jeg ikke lyst til, og derfor holder vi jul hver for sig. Dog er vi sammen de fleste af juledagene, så det gør mig intet.

Betina

Efter 6 år sammen har min kæreste og jeg valgt at vi skal holde jul sammen i år. Du har ret i at man savner hinanden i juledagene og derfor valgte vi at nu skulle det være – også selvom vi ingen børn har 😉

Johanne

Min kæreste og jeg har holdt jul sammen fra starten på skift hos vores forældre. Det første år vi var sammen blev hans forældre nemlig skilt, og så spurgte han om han måtte komme med hjem til mig og mine forældre. Året efter var det naturligt, at vi skulle hjem til hans familie. Jeg synes dog stadig julene i hans familie ikke føles som rigtige jule, og det er rigtig hårdt at undvære mine søskende og forældre juleaften. Der er også stor forskel på hvor meget julemad, sang og gaver vægtes.Egentlig har jeg nok mest lyst til bare at være hjemme hos mine egne forældre, men jeg vil heller ikke være uvenner med min søde svigerfamilien – så holder jul der, for husfredens skyld. Jeg glæder mig til vi får et hjem der er stort nok til at vi selv kan holde jul og skabe vores egne traditioner. 🙂

Louise

Vi holder på en måde sammen og alligevel ikke. Kl. 15 mødes vi hjemme hos mine bedsteforældrene til kaffe og kage hvor min kæreste tager med, men senere tager han videre hjem til sin familie og spiser og hygger. Jeg tror aldrig jeg kommer til at holde jul uden min familie. Det er det hyggeligste, syntes jeg, og det er slet ikke det samme uden dem 😀

heidi

glædelig jul emma – kan være vi støder på hinanden i lille skive . haha jeg skal nemlig også fejre jul i skive med min familie 🙂

Hvor er du fin 🙂
Min kæreste og jeg holder jul sammen, og det har vi gjort i 2 år (hvis man tæller i år med). Det er egentlig mest fordi, at det har passet med, at min egen familie ikke har holdt jul. Den er lidt splittet, så det har været rigtig fint, at jeg kunne tage med ham.
Det var desuden hans idé, at vi skulle holde det sammen, og det er egentlig helt fint med mig 🙂

Emma

Det er nemlig svært det med jul og kæreste! Vi hat været sammen i over fem år, men har ikke holdt jul sammen endnu. Vi er dog sammen i juledagene rundt om og til nytår. Jeg tænker også meget over, hvornår vi skal holde sammen, om det er mærkeligt, at vi ikke gør, om vi skal vente til børn, og hvem skal vi så starte hos.. Pyha! Men indtil videre er jeg mest til at holde jul hos MIN familie, og han har det på samme måde med sin. Men ja, det føles nogle gange specielt, at vi bor sammen og er sammen, bare ikke lige juleaften. Det kommer en dag.
Glædelig jul 🙂

Sabrina G.

Glædelig Jul sødeste Emma ❤️ Hvor er det god til dig at kunne koble fra her i juledagene!
Jeg holder delvist jul med min kæreste. Vi spiser sammen med hver vores familie, og efter spisning kommer min kæreste hjem til min familie, hvor vi danser om juletræ og pakker gaver op! Det skal siges at vores familie kun bor 10 minutters kørsel fra hinanden. Jeg ville være træt af at skulle undvære ham juleaften…

Michelle

Vi er på 3 år og har ikke holdt jul sammen. Vi er begge meget familie glade og jeg er meget traditions glad, så det har hverken han eller jeg lyst til endnu. Jeg er sikker på det ville være hyggeligt med hans familie, som jeg har det rigtig godt med, er glad for og føler mig velkommen hos, men jeg SKAL holde jul med mine forældre. <3 i år holdt min storebror jul med hans kæreste og deres lille nye datter så synes heller ikke mine forældre skulle sidde kun dem (jeg er ud af en lille familie), men mest var det fordi jeg vil hjem til jul.

LEAVE A

comment