Kategorier: Video

Adventsvideoer 2015 + den sidste vinder

5 COMMENTS
SHOW
HIDE
Michelle

Glædelig bagjul Emma! Ved godt jeg ikke kan deltage i konkurrencen men vil også blot ønske et forsinket glædelig jul. Du er simpelthen hamrende lækker i den her video! Kommer du til København igen en dag betaler jeg dig gerne for en times læring i make up, og så kunne det da være sjovt efter så mange år hvor jeg har fulgt dig og du mig dengang jeg bloggede.

Emma Martiny

Hej søde Michelle 🙂 Glædelig bagjul til dig også! Og hvor er du sød. Det lyder super hyggeligt med en lille make-update, men det vil jeg altså ikke tage betaling for 🙂

Michelle

Det synes jeg nu godt du kunne med din dygtighed! 🙂 Men lad os da starte med en kop kaffe i København hvis du en dag har lyst, så sender du bare en mail. 🙂

Michelle

Forkert indlæg, for dælen! Du ser jo godt ud i alle videoer men særligt den sidste, det look er bare top lækkert! 😀

Lærke B

Lyder så hyggeligt med en video hver uge:) Jeg håber, at du har haft en rar jul:)

LEAVE A

comment