Kategorier: En dag i mad

En dag i mad #5

12 COMMENTS
SHOW
HIDE
Maiken

Hej Emma! Hvor ser det lækkert ud det hele 🙂 God inspiration! Køber du din mandelmælk, eller laver du den selv? Og kender du til en, der kan købes i Århus, uden tilsat sukker? Jeg har nemlig svært ved at finde en, hvor der ikke er sukker i.

Emma Martiny

Tak Maiken 🙂 Jeg laver min mandelmælk selv (det er slet ikke så svært, som mange tror), men hvis jeg er virkelig doven snupper jeg bare en fra hylden i supermarkedet 🙂

Amalie

Ej, hvor ser det lækkert ud! Opskrifter på det hele?! Især salaten og aftensmaden 🙂

Emma Martiny

Haha 😉 Det skal du få!

Cathrine

Hvordan laver du tahindressingen til salaten? Og tror du, at man kan riste polentaen på en pande i stedet for ovn? vil du dele opskriften på din butternut-gærskar sovs? Beklager mine mange spørgsmål, men jeg synes bare det hele ser brandlækkert ud 🙂

Emma Martiny

Du skal slet ikke beklage, Cathrine 🙂 Jeg kommer med opskrifter på det hele inden længe 🙂

Signe

Hvor er dine fine tallerkener fra? 🙂

Emma Martiny

broste copenhagen 🙂

Amen det ser simpelthen så lækkert ud! Hvis jeg kunne lave det, når jeg ikke havde overskud, så ville jeg spise så sundt 😉
Glæder mig til opskrifterne på det hele.

Sabrina G.

Uha, hvor ser det lækkert ud! 🙂 Jeg har også lyst til mere friske, grønn, og sundere madvare en julen har budt på! Jeg har lyst til at prøve en masse nye opskrifter af på mad, jeg ikke før har smagt – Udvide min horisont! Jeg kigger ofte i din kogebog og her på bloggen for at finde inspiration, hvilket må siges at hjælpe gevaldigt på min manglende opfindsomhed i køkkenet! Lige nu leder jeg efter en hurtigt og nem, men samtidig lækker morgenmad – Noget ala det chokolade granola der? Må selv i gang med at eksperimentere indtil din opskrift kommer 😉

Emma Martiny

Det er dejligt at høre, søde Sabrina 🙂 Jeg skal nok forsøge at komme med en masse inspiration til dine madeksperimenter her på bloggen, indtil næste bog kommer 🙂

uhh det ser lækkert ud.. ser frem til at opskrifterne kommer op.. kunne virkelig godt spise den salat til frokost i dag 🙂

Frejjack.blogspot.dk

LEAVE A

comment