Ristede polenta-diamanter med cremet butternut-sauce

10 COMMENTS
SHOW
HIDE
heidi

ih det ser lækkert ud , kan være jeg skal prøve det – aner ikke hvad polenta er. har aldrig hørt om det 🙂 glææææder mig til søndag – hvor mange abonnementer har du på nuværende tidspunkt ?

Emma Martiny

Er det podcastet, du glæder dig til? 🙂 I så fald kommer det allerede lørdag 😀

Iben

Ser vildt lækkert ud! 🙂
Hvis man nu ikke spiser ost og gerne vil gøre den vegansk, har du så et foreslag til hvad man kan erstatte den 1 dl revet ost med? Eller vil man evt. bare kunne udelade den?
Har aldrig arbejdet med polenta før, så ved ikke helt hvordan det er 😉

Emma Martiny

Hej Iben 🙂 Du kan sagtens undlade det – jeg tilsætter det kun på grund af smagen. Prøv dog at tilsætte lidt gærflager (hvis du har dem på lager), så får du stadig en lidt oste-agtig smag.

Charlotte

Hej Emma. Hvor køber du polenta? 🙂

Emma Martiny

Hej du 🙂 Du kan købe majsgryn/polenta i de fleste supermarkeder. Det er dog billigst i etniske supermarkeder 🙂

Sisi

Det lyder megalækkert – og ser ligesådan ud! Den opskrift vil jeg helt klart prøve kræfter med 🙂

Emma Martiny

Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes 🙂

Lea

Jeg glæder mig så vanvittigt til at lave det her i morgen! Og jeg er næsten (!) ligeglad med, hvordan det smager, bare det bliver lige så pænt 😉
Men nu ligger landet sådan, at jeg skal have nogle kødspisende typer på besøg. Kære Emma, hvis du skulle protein-berige denne opskrift, hvad ville du så gøre? Kylling?
Kh Lea

Emma Martiny

Hey kære Lea 🙂 Jeg ville faktisk lave polentadiamanterne med en kødsauce i stedet for. Eller en rigtig lækker simre ret med tomater, krydderier og spidsbryst 🙂

LEAVE A

comment