Kategorier: Ikke kategoriseret

Råd til at overleve pendlerlivet

8 COMMENTS
SHOW
HIDE
Gitte

Kære Emma,
hvor er det skønt at læse sådan et positivt indlæg lige fra morgenstunden – og hvor har du bare ret! Vores verden og liv bliver, som vi selv former det, og du har så ret når du siger, at ord og tanker skaber vores følelser og ikke den anden vej. Jeg ville ønske, at flere delte samme opfattelse, og fandt den indre tro på, at ting godt kan lykkes hvis man vil 🙂
Dermed ønsker jeg dig en fantastisk dag, og takker for et dejligt indlæg!
Hilsen Gitte

Du lyder slet ikke dum og naiv, tanker påvirker hele vores liv helt enormt meget, mere end man normalt tænker over. Og du har derfor helt fat i den rigtige ende, ved at lave den positive side styrer dit syn på sagen – da du derved bliver gladere af det 😀
Faktisk får du det til at lyde helt hyggeligt, det der med et par timer om ugen bare at være ‘tvunget’ til at slappe af, arbejde eller gøre hvad man vil helt for sig selv, det lyder som noget vi alle kunne bruge lidt mere af – lidt alene tid med tid til tanker og refleksion over livet 🙂

Jeg pendler 1 time hver dag til og fra arbejde, og jeg sætter virkelig stor pris på de to timer jeg har til bare at sidde i ro og mag. Læse en bog, lytte til musik eller bare stene lidt og lade tankerne flyde forbi. Det er alle ting, jeg ellers normalt hurtigt glemmer at gøre. Så jeg er meget enig i det du skriver!

Helvetica

Skønt indlæg! Og hvor har du ret i alt det du siger. Jeg bor til dagligt i udlandet og har præcis to timer hver vej fra dør til dør. Oveni det hedder arbejdstiden 42 timer i stedet for 37 timer. Jeg behøves hvis ikke sige, at jeg ikke har meget fritid 😉 Tilgengæld har jeg lært at tænke på præcis den måde du beskriver, og nu føler jeg faktisk at det er en dejlig tid på dagen. Samtidig er jeg 100% til stede når jeg er hjemme, fordi alt det der skulle tjekkes af Facebook, Instagram etc. allerede er klaret. Jeg vil faktisk sige, at jeg har fået mere kvalitetstid efter jeg scorede mit drømmejob. Jeg værdsætter tiden på en hel anden måde.

Når det er sagt, så bliver det ikke resten af livet jeg skal pendle 😛

Agnete

Jeg pendler fra Aarhus til Odense fire dage i ugen, og jeg nyder det også. Det er ikke så slemt at stå tidligt op om morgenen, når man kan se frem til en god lur i toget, hvis det er det, man har lyst til. 🙂

Pernille

Fedt at du har fået penderlivet til at fungere. Jeg tror helt bestemt at du har ret i at det handler meget om hvordan man selv vælger at se og tænke på det.
Men med det sagt, har jeg tidligere i en periode pendlet 4 timer om dagen, og det fungerede ikke for mig. Det med at være hjemmefra 12 timer om dagen og nærmest kun have tid til at sove og spise når man endelig var hjemme, var slet ikke mig.

Sabrina G.

Det er så sandt det med vores tanker og ord skaber vores følelser! Jeg pendler dagligt, og har gjort det i snart 4 måneder, mellem Ikast/Holstebro for at arbejde – En rejsetid på ca. 55 minutter hver vej. Derudover kommer der 45 minutters ventetid på toget hver aften for at komme hjem. Jeg bruger mellem 13-16 timer ugentligt i toget, men jeg elsker mit arbejde, så jeg tager JA-hatten på, og prøver at få set bedste ud af timerne! Jeg læser blogs, hører podcast/musik, finder hvad vi skal spise til aften, som jeg så bruger mine 45 minutters ventetid om aftenen på at handle ind. Tror måske jeg vil til at prøve lydbøger?

Jeg kan lige så godt vænne mig til pendler livet, for skal bruge de næste 3,5 år frem og tilbage på samme strækning. Starter på fysioterapeut uddannelsen her til februar, og er du vimmer jeg glæder mig!

Pendler selv minimum 3 gange om ugen til Kolding fra Odense.. det er ikke verdens længste tog tur.. og det giver mig lidt ro og tid til afslapning.. for man kan ikke rigtig komme hurtigere frem.. det sidste stykke tid har jeg haft en roman med og det er lige før togturen bliver for kort.. når man bliver helt opslugt..

Frejjack.blogspot.dk

LEAVE A

comment