Kategorier: Dagens outfit

Spørgerunde + (endnu) en Ganni-sag på tilbud

19 COMMENTS
SHOW
HIDE
heidi

Er så glad for du laver flere kogebøger – men tænker hvor du får inspiration til nye, spændende og anderledes opskrifter? desuden vil jeg gerne høre om du nogle gange spiser usundt ? og hvordan du spiser usundt 🙂 herhjemme er fredags slik eksempelvis en fast tradition 🙂

Anna Lise

Kan du anbefale nogle gode steder at spise morgenmad/ brunch i Århus, både i budgetklassen og lidt dyrere ?

Christina

Vil klart anbefale Casablanca og Langhof & Juul til brunch!! 🙂

HVOR ER DU SØD, EMMA! Ja, det krævede store bogstaver. Så mener man det nemlig endnu mere 😉

Tak for dine drøngode tips! Jeg er allerede i gang med at implementere dem! Nå ja – og for dit altid eminente selskab. Jeg gik hjem med en ekstra håndfuld gå-på-mod 🙂

Michelle

Vil du mødes til kaffe og make up snak en dag du er i København? 😉 flabet spørgsmål så ærligt svar er helt OK 😉

Emma Martiny
Dicte

Du er sååååå pæn! Altså.
Mht.spørgerunden….. Hvad er dine guilty pleasures (spørger jeg og antager, at du selvfølgelig har nogle ;))? Hvad gør du for at komme i godt humør, hvis du har en off-dag? Og hvor tit er det du vasker hår om ugen? 😀 jeg kan huske noget om, at det ikke er så mange. Men hvor længe gik der med at dit hår stoppede med at fedte, fra du vaskede det meget, til at holde det på et minimum (sorry for en lidt kringlet sætning, hæh)? Jeg vasker mit hver eller hver anden dag, da jeg har et meget fint skandinavisk hår, som hurtigt fedter. Drømmer mig til tykt, stærkt og bølget hår, hvilket jeg nok må erkende aldrig bliver muligt, men tror jeg kan komme tættere på end jeg er nu 😉
Kh

Helle

Vil du måske genopridse dine hårrutiner, som har gjort, at dit hår er vokset så sindssyg meget her på det sidste? det er jo blevet såååå langt og lækkert 😀

Signe T

Hvilket land kan du bedst lide at rejse til og hvorfor?
Hvad er din ynglingsfilm og serie?
Hvad synes du om hvis man siger hej (og måske tager et selfie) hvis man møder dig å gaden? 🙂

Marie

Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om hvordan du mediterer og hvordan du kom i gang med det?

Charlotte

Hvordan kan du bedst lide din kaffe?
Jeg kunne egentlig godt ønske et kaffeindlæg!

Ida V.R.

Hvad størrelse har du kjolen i? 🙂 Den er jo så fin!

Emma Martiny
Ida V.R.

Og er den meget normal i størrelsen vil du sige? Den er jo virkelig fin! Og så har du stylet den flot! 🙂

Emma Martiny

Tak Ida 🙂 Ja, det vil jeg sige 🙂

Fie

lidt personlig spørgsmål – i know. Men hvordan opretholder du et god syn på din krop & dig selv?

Siff

I dit tilbageblik over 2015 fortalte du, at det var det år, du besluttede at Simon godt må være din i mange år. Hvad gjorde, at det lige skete i år – og hvorfor mon ikke før? (Ved godt det er meget personligt, så forventer ikke et tydeligt svar). Generelt er jeg meget begejstret for din tilgang til forhold; at det hele ikke handler om mig mig mig. Lækkert modstykke til en kultur, jeg er ved at brække mig af!

maja

Hvor ofte træner du? Hvilke/hvilke former for træning?

Mette

Hej Emma

– Hvordan kan det være, at du udgiver på FADLs forlag? Jeg er medicinstuderende, så jeg blev glædeligt overrasket, da jeg fandt din kogebog på forlaget. Jeg ved godt, at FADLs forlag også laver bøger, der ikke kun er rettet mod medicinstuderende. Men hvordan havnede du hos dem?

– I dit seneste indlæg viser du, at du har set en højskoleven. Hvor har du gået på højskole? Hvad var dine overvejelser af højskoler, og hvad fik du ud af opholdet?

LEAVE A

comment