Kategorier: DESIGN SUNDAY

DIY Franks body scrub

10 COMMENTS
SHOW
HIDE
Pernille F

Hej Mette.
Tak for scrubopskrift. Fedt aspekt du lægger på indlægget mht bæredygtighed. Jeg selv smider et par kaffefiltre med kaffegrums ud om dagen, og det løber jo virkelig op! Næste kaffemaskine bliver med indbygget filter af en art 🙂 Jeg har overvejet at lave en kaffeskrub, men er nysgerrig omkring afløbet. Kan det klare kaffegrums flere gange om ugen?
Med venlig hilsen
Pernille.

Hej Pernille,
Tusind tak for din kommentar. Jeg er glad for, at du finder mit tip brugbart 🙂
Jeg vil ikke vurdere, at du skal bekymre dig om afløbet i denne sammenhæng. Der skal meget store mængder til, hvis du skal ende med at stoppe et afløb til, og jeg vil ikke mene, at det nærmest vil være muligt 🙂 Desuden bliver kaffen jo “fortyndet” med vand, så det vil flyde hurtigt igennem systemet – så no worries! Og tak fordi du også deltager lidt i kampen om at skåne miljøet 🙂 Ha’ en god søndag! 🙂

Pernille F

Tak for hjælpen, Mette. Det er jeg glad for at høre – Så ved jeg hvad kaffegrumsen fra morgenkaffen skal bruges på.
God søndag! 🙂

Simone

Ville man kunne bruge denne scrub til ansigtet også? Jeg tænker at man nok skal undlade det grove salt, da det nok er lige groft nok for huden i ansigtet men ellers kan der vel ikke ske noget ved det?:-)

Hej Simone,
Du kan eventuelt udelade den grove salt eller skære lidt ned på mængden. I så lille en mængde har det ikke nogen “negativ” effekt på min hud – og jeg har ret sart hud – men hvis du vil være på den sikre side, så synes jeg, at du skal udelade saltet 🙂 Jeg bruger den i ansigtet, som den er her 🙂 Jeg håber, det var svar nok.
Ha’ en dejlig dag 🙂

Simone

Tusind tak for svar, jeg vil helt sikkert kaste mig ud i projektet snarest muligt:-)

Ida V.R.

Med brun sukker, mener du da farin?

Hej Ida,
haha… Tusind tak for din kommentar. Det var vist lige en søndagssvipser fra min side – det er godt der er nogle, der er skarpe! Jeg mener rørsukker og ikke brun sukker, og jeg får lige Emma til at rette det 😉 Beklager!
God dag!

Jeg har længe on-off brugt kaffegrums som bodyscrub, og det er virkelig lækkert. 🙂
Der er dog to ulemper: Kaffegrums stopper afløbet mere end fx sukker og salt, da det ikke bliver opløst. Samtidig sviner det noget så gevaldigt, og jeg kan fjerne kaffegrums i min brusekabine flere dage efter, lige gyldig hvor godt, jeg skyller efter.

Hej Marianne,
Du har ret i, at det sviner ret meget. Jeg forsøger altid at stå nogenlunde på samme spot, når jeg bruger den 😉 Udover dét, så plejer jeg ikke at have bruseforhænget for, da det hænger ret så meget fast i forhænget…. Ret irriterende. Jeg har endnu ikke oplevet, at jeg har kunne tilstoppe mit afløb med kaffegrums, da det “fortyndes” meget, når det skylles ud samtidig med vandet, men hvad der ville ske, hvis jeg brugte det oftere, ved jeg selvfølgelig ikke. Tak for dit input, og ha’ en dejlig dag! 🙂

LEAVE A

comment