Kategorier: Ikke kategoriseret

Paisley-mønster, #bloggerlife + københavnerbesøg

7 COMMENTS
SHOW
HIDE
Julie

Tag hende med i dyrehaven, det er altid så hyggeligt 🙂

Caroline

Nu er jeg selv vestjyde (som bor i København), og havde en fantastisk Århus-tur med to københavner-veninder i november. De var HELT oppe og køre over Den Gamle By, så jeg synes helt klart, at du skal tage din veninde med derind – også selvom det ikke er decideret sæson for det lige nu.. Vi havde det stort set for os selv da vi var derinde, men det var bare ekstra fedt, fordi jeg ellers kun har været derinde til højtiderne hvor der er proppet! 🙂

Super lækre støvle, ih dem er jeg jo nødt til at klikke hjem nu. Altså jeg mener, det er man jo næsten NØDT til, til den pris!? <3

Emma Martiny

Øj, den er bare boheme-smuk 😀 Jeg skal også på smuttur til AroS på kærestetur i næste måned, Århus er jo ikke langt fra Aalborg og årskort er et must 😀

– Anne http://www.venterpaavin.blogspot.dk

En københavner

Hej Emma,
Kunne du evt. skrive en guide til Århus? :)))

Emma Martiny

Hej du 🙂 Det tror jeg desværre ikke. Du kan dog finde en mad-guide i topbaren 🙂

LEAVE A

comment