Kategorier: Video

Video: Spørgerunde #Januar2016

13 COMMENTS
SHOW
HIDE

virkelig en dejlig video! Tror jeg vil tage det med meditationen til mig, kan mærke jeg godt kunne bruge et værktøj, til lige at komme lidt ned i gear en gang i mellem. Er der nogle bestemte meditations lydfil/podcast du kan anbefale?

Frejjack.blogspot.dk

Emma Martiny

Hej du 🙂 Jeg vil bare anbefale dig at prøve nogle forskellige gratis app’s fra itunes. Det er meget en smagssag, hvad der fungerer for en, så det er svært for mig at anbefale.

Andrea NS.

Hold da op. Det var dog en fantastisk video! Jeg kommer sådan til at tænke på, hvor meget et forbillede du er for mig Emma. Jeg elsker hvordan de ting du siger giver mening, og virkelig har betydning. Når du fortæller dine synspunkter om ting (her f.eks. om forhold, synet på din krop – eller bare om din daglig dag i det hele taget), så tænker jeg tit “Ja.. Det er sådan her jeg også gerne vil leve mit liv”. Du er så uendeligt inspirerende og motiverende en person at følge. Tak for at du deler alle de her ting! <3

Emma Martiny

Hvor er du bare evigt sød, Andrea 🙂 Jeg er glad for, at jeg kan inspirere nogle der ude. Det gør mig så glad 🙂

Du er virkelig min daglige inspirationskilde, og jeg synes, du er fuld af kloge ord og varm energi! Kram!

detjegikketalerom.blogspot.dk

Emma Martiny

Hvor er du bare sød, Anna 🙂 Kram til dig også <3

Siff
Emma Martiny

Det er jeg glad for, du synes, Siff 🙂

Karen

Du er virkelig dygtig til det, du laver! Det er virkeligt inspirerende, så kæmpe high-five her fra :).

Jeg ved godt, at du har berørt det i tidligere indlæg, men jeg kunne godt tænke mig at høre noget mere om, hvordan du kom væk fra at være faret vild i livet.

Emma Martiny

Tusind tak, Karen 🙂 High-five tilbage til dig 😉

Hvis du har nogle mere konkrete spørgsmål, er de meget velkomne. Som du også skriver, har jeg skrevet en del om det allerede, så ved ikke helt, hvad der mere er at dele, end jeg allerede gør og har gjort 🙂

Rigtig god video, omend den var lidt lang. Men som du selv siger, er det rart med noget personligt.
Glæder mig til at høre mere om din nye kogebog, i hvert fald.

Louise

Har du ikke lyst til at dele din yoga-serie som du fortæller om i vidoen? Evt. filme en video hvor du viser den 🙂 Eller har du nogle forslag til hvordan man kommer igang og finder en god serie man kan lave hjemme. SU’en giver ikke altid plads til medlemskab i et yoga center, så det ville være virkelig rart med noget inspiration til hjemmetræning udover løb 🙂

Emma Martiny

Hej Louise 🙂 Jeg synes, det er lidt grænseoverskridende, men jeg prøver at overveje andre måder, jeg kan dele yogainspiration på 🙂

LEAVE A

comment