Auberginebåde med miso-glaze

5 COMMENTS
SHOW
HIDE
Sarah

Hej Emma, kommentaren her er meget off-topic. Men jeg er gået i gang med at se serien Gossip Girl, og jeg er blevet helt forelsket i rollen Georgina Sparks makeup og jeg kan simpelthen ikke regne ud, hvordan hun har lagt den. Du er jo så god til at lægge makeup, så jeg tænkte om du måske ville lave en tutorial?
Og forøvrigt er det en rigtig god blog du har 🙂

Emma Martiny

Hej du 🙂 mange tak 🙂 Send mig gerne et billede på emmamartiny@hotmail.com, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre 🙂

Emma Martiny
Nadja

Hej Emma
Det kunne være så fedt, hvis du udfordrede dig selv til at finde på måltider ud fra ugens tilbudsaviser. F.eks. Netto eller Rema, så vi andre kan få inspiration og samtidig spare lidt penge 😉 Ikke at du nødvendigvis skal handle dér, hvis ikke man kan få tingene i øko-version, men det kunne være sjovt at se, hvad du finder på. Du er i hvert fald meget kreativ!

LEAVE A

comment