Kategorier: Video

Video: Favoritter #Januar16

13 COMMENTS
SHOW
HIDE

Sikke nogle fine kopper! Dem blev jeg lige nødt til at klikke hjem 😉 God bedring!

Emma Martiny

Tak søde du 🙂

Lika

Du nævnet i en af dine andre videoer at du dyrker yoga derhjemme. Tænkte på om du mon havde tænkt på eller lyst til at lave en video med den serie du laver, således at vi andre kunne se den og kunne lave den sammen med dig? Det kunne være fedt.

Emma Martiny

Hej Lika 🙂 Jeg vil overveje det, men jeg må indrømme, at det nok er lidt grænseoverskridende for mig;-)

Fedt at du har OrganiCuppen med! Den er fantastisk, jeg er også konverteret fuldstændigt til den. Dejligt du har mod på også at vise sådan noget frem ;D

Emma Martiny

Selvfølgelig har jeg det – hvorfor skal noget, der er helt naturligt være tabubelagt?! 🙂

Jeg kunne ikke være mere enig! Jeg prøvede OrganiCup for første gang for godt en uge siden, og jeg går heller aldrig tilbage til bind og tamponer 🙂 Fedt at du skaber opmærksomhed omkring den og på så fin en måde får fortalt om fordelene. Kudos til dig 😉

Anne Mette j

Hvor er det befriende at du taler så frit om et emne der normalt kan være lidt svært at omgås.
Jeg må vidst få prøvet produktet ☺️

Emma Martiny

Do it! Det er virkelig “lifechanging” 😉

Christina

Dejlig video – og dejligt med gennemsigtigheden ift sponsoreret indhold..
Jeg elsker også House Doctor stellet – har selv en serveringsskål og nogle mindre skåle til morgenmad!
Og stemmer også i med menstruationskoppen. Har haft den et år nu og er så glad for den. Især fordi man ikke skal huske på at skifte i løbet af dagen og bekymre sig om at bløde igennem.. Min kæreste synes det er ulækkert at man kan “genbruge” den, men det er da mere ulækkert at proppe vat op i sig… 🙂 sejt du tog den med!

Helene

Synes sgu også det er topsejt, at du fortæller om menstruationskoppen. Jeg fik en for nogle år siden, efter min veninde fortalte om den. Jeg har også prøvet at fortælle nogle veninder om det, men oplever at mange stadig synes den er mærkelig – selvom den er god for både krop og miljø 🙂

Tine

Hej
Nu nævner at du køber dine ganni kjoler på tilbud, hvor gør du det henne?? 🙂 har du evt nogle gode hjemmesider?

Emma Martiny

Hej Tine 🙂 Har du tjekket linksene i indlægget? Jeg plejer både at tjekke Gannis egen webshop og butikker samt stedet såso Asos 🙂

LEAVE A

comment