Kategorier: Ikke kategoriseret

Hokuspokus og boliginspiration

11 COMMENTS
SHOW
HIDE
Maria

Krydser fingre for jer! Og er også nysgerrig efter at høre, hvilken boligforening det er? Og hvor længe I har været skrevet op inden I fik tilbudt noget? Jeg flyttede selv til Århus fra Odense for et år siden og har stået på venteliste i en boligforening i 1,5 år uden at have fået tilbudt noget (som ikke lå langt ude af byen) endnu (bor pt på et værelse, men kunne godt tænke mig mit eget).

Emma Martiny

Det er AARHUSBolig, men Simon har jo været skrevet op i mange år efterhånden 🙂

Ida

Søde Emma – det lyder fantastisk! Jeg krydser alle lemmer for jer!
Jeg leder selv efter boligEN i Århus, og vil gerne hører hvilken boligforening i er skrevet op ved? Håber ikke det er for snagende.
God søndag!

Emma Martiny

Det er det slet ikke, Ida 🙂 Det er AARHUSBolig 🙂

Krydser fingre og sender alt god karma i jeres retning. Håber virkelig det lykkes!

Frejjack.com

Jeg har også oplevet visualisering på egen krop, helt konkret, og MEGET hokuspokus!

Det skete engang, min familie var ude og spille minigolf. Min far og brødre (som ellers er drøngode!) havde prøvet en umulig bane, alle havde brugt ti skud, ingen havde ramt i. Jeg sagde at jeg lige måtte visualisere inden jeg prøvede, for at vise dem at det virkede. Egentligt sagde jeg det nok lidt i sjov, men jeg visualiserede, og ramte efterfølgende hole in one! Min mor gjorde det samme som jeg, og ramte i på andet slag. Hvis ikke det beviser, at det hokus pokus faktisk fungerer, jamen så ved jeg snart ikke hvad!

Krydser fingre og sender god lejlighedskarma i jeres retning! 😀

Ida B

Tillykke med lejligheden!

Jeg bruger også selv visualisering, når der er noget, jeg ønsker. Og det virker altid, hvis jeg virkelig tror på det! Ikke altid efter kort tid, men i sommers lavede jeg et visionboard og kort tid efter, skete der flere af de ting, som der var på mit visionboard… VILDT 😀

Sender god energi til Århus og krydser fingre for jer!

Kh
Ida

Ps. Jeg har svaret dig på FB 🙂

Hey, det er mandag i dag! Lykkedes det? Ellers så sender jeg lige en ekstra portion karma på den her ellers så triste og regnvejrsagtige mandag 😀

Emma Martiny

Jeg har skrevet om det i dagens blogindlæg 🙂

Anna

Hvor i Århus ligger der sådan et lækkert rækkehus?

Emma Martiny

I en baggård på trøjborg 🙂

LEAVE A

comment