Kategorier: Dagens outfit

#BDgalla outfit

10 COMMENTS
SHOW
HIDE

Øv hvor er det surt med lejligheden. Men der må da helt sikkert være noget andet. Held og lykke med jagten!

Emma Martiny

Du er såå smuk! Virkelig fin kjole, elsker den boheme-vibe, som måske netop er dét, der gør, at det ikke bliver sådan “gym-galla” 😉

Og ærgerligt med lejligheden! Krydser fingre for at der alligevel snart kommer noget.

Emma Martiny

Hvor er du sød, Caroline 🙂 Tak!

Kathrine

Hej. Jeg er helt vild med din taske – hvor er den fra?

Emma Martiny

Tak du 🙂 Den er fra coccinelle

Majken

Tak for en skøn og humørfyldt blog. Det er altid kun til at blive I godt humør af at læse med. Jeg har været vild med den creme farvet kjole siden, at du viste den første gang – men langt over mig budget, men nu er jeg nødt til at slå til! Dog vil jeg lige høre, hvad du tænker om størrelsen? Er den meget normalt med det løse fit, eller skal man gå en størrelse op for at opnå det? 🙂
Tak igen for en dejlig blog.

Emma Martiny

Hej Majken 🙂 Tak for din søde kommentar!
Du kommer til at elske kjolen – har den faktisk selv på i dag 😉 Jeg har en small, og den passer perfekt, så jeg ville bare hapse den størrelse, du normalt bruger.

Majken

Uh en af de få ulemper ved at online shoppe! Altid i tvivl om størrelserne – især fordi når det er small, medium er det til at gå til, men tallene gør det lidt sværere 😉 Undskyld at du lige bliver min personlige shopping assistent, men hvad så med længden? Når man er en størrelse øverst og en størrelse større nederst og næsten 180 høj, så er det noget rod…

Emma Martiny

Jeg kender det 😉 Jeg er selv en 36 øverst og 38 nederst, men en 36 passer mig perfekt. Så vælg størrelse efter din overkrop. Kjolen er løs og OK lang, så den skal nok passe over nummeren 😉

LEAVE A

comment