Den bedste pizzabund (glutenfri, fuldkorn, vegansk)

37 COMMENTS
SHOW
HIDE
Lulle

Wow hvor ser det lækkert ud!
Jeg lavede pizza i går, desværre, så nu går der nok en uge eller 2 før jeg får muligheden for det igen. Men så må din opskrift klart afprøves. Lækre og sunde alternativer er fedt, og især når det slet ikke virker så “helseagtigt” 🙂

Ser så lækkert ud!
Hvad er det hvide, som er ovenpå pizzaen 🙂

Emma Martiny

det er ooost 😉 Så fyldet er altså ikke vegansk 😉

Maria

Hihi, jeg kan altså ikke lade være med at trække på smiletbåndet over et manglende ‘r’: … og pik små huller… 😉
Derudover lyder det så lækkert – den opskrift skal klart prøves 🙂 Tak for evigt god inspiration, glæder mig til din anden kogebog.
Kh Maria

Emma Martiny

Haha, det er rettet nu 😉

Den ser lækker og sprød ud.. den skal jeg huske næste gang, må håbe den også bliver boyfriend-Approved.. 🙂

Frejjack.com

Michelle

Hej søde Emma.
Den lyder mega lækker, den pizzabund der! Har du et bud på hvor i København tingene kan købes? Skal man i en helsekost forretning? Synes altid de er frygteligt dyre.

Emma Martiny

Jeg synes ofte helseforretningerne er lidt billigere, da man kan købe større poser. Men almindelige supermarkeder så som Super Brugsen, Føtex osv. har dem også 🙂

Josefine

Hej Emma 🙂
Jeg har prøvet at lave din lækre opskrift her til aften, men kunne simpelthen ikke få dejen til at hænge sammen, så har måtte tilføje enormt meget ekstra mel. Jeg har fuldt opskriften nøje, så jeg forstår det ikke helt? Er det den du er gået efter – helt nøjagtig? 🙂

Emma Martiny

Hej Josefine 🙂 Det lyder underligt! Jeg har brugt opskriften helt præcist flere gange med stor succes. Er det pulveriseret HUSK, du bruger? Altså den gule pakke og ikke den grønne pakke?

Josefine

Jeg bruger den grønne pakke – jeg ved ikke helt hvad der er hvad ;)?

Emma Martiny

Den gule pakke er pulveriserede (og ikke hele, som i den grønne) loppefrøskaller, som jeg skriver i opskriften. Det må være derfor, det er gået galt for dig. Æv! Jeg skulle have tænkt på at skrive det ind (det er rettet nu), for det er selvfølgelig ikke alle, der tænker på det. Beklager :/

Marie

Hej du! 🙂
Jeg har lavet dejen her til aften og fulgt opskriften nøje, men dejen blev meget klistret, og jeg blev nødt til at tilføje meget mel…
Pizzaerne er nu færdige, men dejen smager ikke af forfærdeligt meget 🙁

Emma Martiny

Hej Marie 🙂 Har du brugt den gule pakke fiberHUSK? 🙂

[…] Min søster lavede pizza til os (denne opskrift), aftenen inden vi tog til Budapest […]

Julie

Tror du det vil være et problem, hvis det kun er rismel der er fuldkorn? Og bruger du måleskeer? 🙂 jeg skal nemlig lave denne opskrift imorgen aften til mine forældre og kæreste, så er lidt nervøs for hvordan dejen vil blive for mig 🙂

Emma Martiny

Hej Julie 🙂
Nej, jeg tror, det går fint. Men måske du skal regulere mængden af væske en smule 🙂

Julie

Det er helt bestemt den bedste pizzabund jeg har smagt. Den var vildt nem at lave også. Mine forældre og kæreste var helt vild med den, og det er den jeg skal lave fremover mener min kæreste. Skønt med en glutenfri pizzabund og så kræver den ikke så meget af det lidt dyre mel 🙂

Emma Martiny

Hvor er det bare dejligt at høre, Julie! Godt den var en succes 🙂

Mads

Hej Emma, tror du godt man kan undlade boghvedemelet og i stedet bruge 200g rismel og 200g majsmel? 🙂

Emma Martiny

Hej Mads 🙂 Mon ikke det går. Jeg tør dog ikke love noget 🙂

Maja

Hej Emma
Har du nogen ide om hvor lang tid dejen kan holde sig i køleskabet?

Herhjemme har vi lavet den med stor succes 🙂

Maja

Emma Martiny

Hej Maja 🙂
Hm… nej, desværre. Jeg vil nok ikke gemme den mere end et par timer, men hvis du prøver, må du endelig give lyd.

Dejligt, I kan bruge opskriften.

KH

Sarah

Elsker at dejen er så nem at arbejde med, synes tit at det er et af de store problemer ved glutenfri bagning. Vi skal først have dem i aften, så jeg ved ikke om drengene godkender smagen, de ser dog rigtig flotte ud? Jeg har fået 3 store bunde og 7 “kagetallerken-størrelse” ud af portionen, men de er også rullet ret tyndt ud? Tænkte faktisk at jeg ville prøve at lave et pitabrød, men i kampens hede kom jeg til at prikke alle bundene med en gaffel? så der må blive næste gang.

Emma Martiny

Hvor er det godt at høre, at du har succes med oplevelse, Sarah 🙂

Christian Johansen

Jeg har lavet denne dej et par gange. Første gang fulgte jeg opskriften, men dejen var meget tynd. Seneste gang nøjes jeg med 7,5 dl vand og det var bedre … i aften vil jeg prøve med 750 ml. 🙂 Når det så er sagt, så er det den bedste glutenfri pizza, vi prøvet. Så tak for det.

I øvrigt lod jeg halvdelen af dejen stå i skålen i køleskabet til dagen efter, det virkede fint.

Christian Johansen

7 dl skulle der ha’ stået om dejen til i aften. 🙂

Lars West Andersen

Jeg har lavet pizzaer ud fra denn opskrift et par gange nu og er vild med opskriften. Da min datter desuden skal undgå ris har jeg erstattet rismel med ekstra majsmel og havremel. Jeg bruger desuden noget mindre vand end angivet i opskriften og derudover bager jeg pizzabunder 25-30min inden fyldet kommer på, trods jeg ruller den meget tyndt ud, ellers synes jeg ikke den bliver bagt.

Gry

Man kan godt bruge den grønne husk (eller helt alm loppefrøskaller), man skal bare bruge dobbelt så meget 🙂
Jeg syns også dejen har tendens til at blive for våd med den mængde vand, så vil reducere næste gan.

Marie

Hej Emma
Jeg har i din kogebog set en opskrift på en pizzabund lavet af kikærtemel, hvilket jeg ikke har været i stand til at finde. Tror du det er muligt at bruge quinoamel istedet?

Emma Martiny

Hej du 🙂 Det er ikke helt det samme desværre. Har du en mellemøstlig købmand/kiosk i din by? Der har de helt sikkert kikærtemel.

Nanna

Det ser super lækkert ud. Kan majsmel udskiftes med anden glutenfri mel? Jeg må ikke spise majs.

Emma Martiny

Hej Nanna 🙂 Du kan prøve med quinoamel 🙂

Katrine

Dette er uden tvivl den bedste pizzabund jeg nogensinde har prøvet. Elsker den 😍 Har prøvet at fryse dem inden de bages i små pizza størrelser og det gik så fint 👌🏻

Emma Martiny

Hvor er det dejligt at høre, Katrine 🙂 KH

Pernille

Hejsa, bruger du slet ikke nogen form for hævemiddel i opskriften ?

Emma Martiny

Nej 🙂 HUSK får den til at hæve op.

LEAVE A

comment