Kategorier: Ikke kategoriseret

Instagram Lately #Januar16

5 COMMENTS
SHOW
HIDE

Lyder som en dejlig måned. Og bestemt vigtigt at få ladet batterierne op! 🙂

Laura

Hej Emma! Jeg synes, du er SÅ vild og inspirerende. Jeg er selv studerende og arbejder en del ved siden af – også som selvstændig. Du bruger uden tvivl mere tid på din business end mig, og jeg synes det vil være virkelig interessant at høre, hvordan du prioriterer studie vs. arbejde, arbejde vs. venner, og samtidig finder tid til daglig træning og Simon. Det kunne være interessant, hvis du vil dele et “skema” over, hvordan en uge ser ud hos dig!
Glæder mig til løbetur med dig i ørene i morgen 😉
God weekend!

Emma Martiny

Tusind tak for de søde ord, Laura 🙂 Jeg er glad for, at jeg kan inspirere 🙂 Alle mine uger ser meget forskellig ud, og derfor er det lidt svært at give et billede på en typisk uge. Du kan dog se en uge i mit liv her: http://emmamartiny.dk/2015/10/1-uge-i-mit-liv/. Måske jeg skulle gøre noget lignende snart igen 🙂

Natasja

Du er fandme sej, Emma!

LEAVE A

comment